0-3

Bogyó és Babóca titkai

A gyerekek legnagyobb kedvencei - de miért?

2017. február 2. - Pagony cimkék: 0-3 3-6 

bbBogyó és Babóca neve fogalom. Alig van olyan család, ahol ne lenne a polcon egy kötet... Sikerük töretlen hosszú évek óta.
Most megpróbáltuk kideríteni, mi az amiben a sorozat segíti a kicsiket, valamint, hogy minek köszönhető az óriási rajongótábor.

A világ legjobb lapozói (szerintem)

szemle kedvenc lapozóimról

2017. január 19. - Zsani cimkék: szemle 0-3 3-6 

morzsaHogyan mesélj a kicsiknek? Milyen képeket szeretnek a babák? Ismeretterjesztés és klasszikus mesék lapozókban? Progresszív grafikák és a világ legviccesebb köszönései? Most összeszedtem a régi és új kedvenceimet, amikért 0-tól 5 éves korig (vagy tovább...) mindenki rajongani fog! 

A mesélést nem lehet elég korán kezdeni! Viszont érdemes jó könyvekkel!

Ahány Hoppi, annyi szokás...

Vidám mesekönyv kicsiknek

2016. szeptember 26. - Pagony cimkék: jó könyv 0-3 

hoppik"A hoppik ugyanis sokfélék voltak, akár az emberek. Voltak köztük öregek és fiatalok, kövérek és soványak, vidámak és morcosak, kedvesek és fafejűek. Voltak köztük kínai, mexikói, amerikai, angol, francia, brazil, japán hoppik,
és még vagy százféle különböző nemzetiség, százféle szokással, mesével, étellel,babonával. Mondom: épp, mint a nagyvilág kicsiben."- ismerd meg a hoppik sokszínű világát, olvasd el ajánlónkat az új könyről.

Minden, ami Bogyó és Babóca

Összeszedtük a legmenőbb Bogyó és Babócás termékeket

2016. szeptember 26. - Zsani cimkék: szemle 0-3 

babocaBogyó és Babóca a gyerekek legnagyobb kedvencei. Nincs olyan kicsi, aki ne rajongana a bogárkák kedves kis kalandjaiért. Óriási sikerüknek hála, a legváratlanabb helyeken bukkannak fel. Nézd meg, hogy mi minden van, amit a mesehősök ihlettek!

Új Bogyó és Babóca sorozat

Könyvek a legkisebbeknek

2016. augusztus 29. - Vera cimkék: 0-3 

babocaBartos Erika az a magyar szerző, aki olyan empátiával fordul a gyerekekhez, hogy nem tud olyan mesét kiadni a kezei közül, amire ne reagálnának a gyerekek óriási lelkesedéssel. Most egy olyan képes szótár-sorozattal készül a kicsiknek, amivel bátran ismerkedhettek a színekkel, formákkal, bútorokkal, ruházattal, növényekkel.A klasszikusok segítenek

Szemle a legjobb klasszikus könyvekről piciknek és picit nagyoknak

2016. július 6. - Zsani cimkék: szemle jó könyv Best of 0-3 3-6 5-8 

bobitaKíváncsi vagy, melyek azok a könyvek, amik megunhatatlanok még sok-sok év után is? Kíváncsi vagy mitől olyan jók? Hogy mikor érdemes olvasni őket? Akkor lapozd végig a szemlét, amiben minden élethelyzetre és problémára találsz egy segítő mesét!

Könyvet a babakezekbe!

Szemle a legvagányabb könyvekről, amik tuti lekötik a babádat!

2016. június 29. - Zsani cimkék: szemle 0-3 3-6 

kukAz olvasóvá nevelést soha nem lehet elég korán elkezdeni. Összeszedtem a legfrissebb babakönyveket, amiket kötelező odaadni a babakezekbe. Szemlémben lesz kukucskálós könyv, formabontó ismeretterjesztő, szülinapi meglepetés, és menő design-könyv is. Keresd meg a neked valót!

16 kihagyhatatlan könyv nyárra

Ezek a legjobb bepótolandó újdonságok!

2016. június 13. - Pagony cimkék: Best of 0-3 3-6 5-8 8-12 12plusz 

ruminiMegmutatjuk a 16 legújabb Pagony-könyvet! Idén is több népszerű sorozatunk is folytatódik, de találsz köztük olyat is, ami segíthet abban, mit tegyél, ha a gyereknek mindene a számítógép, vagy ha szeretnéd, hogy megtanuljon nemet mondani. Olvasd el, miket érdemes beszerezni a nyárra!

Hát Szofi meg hova bújt?

Egy vicces könyv piciknek

2016. április 18. - Zsani cimkék: 0-3 

szofiBiztos hallottatok már Szofiról, a minden lében kanál kislányról. Ő volt az, aki nem akart zokniba bújni, aztán a sok tüsszögéstől a feje tetejére állt a világ. Az is ő volt, aki megkaparintva Feri bűvész pálcáját, keresztül-kasul varázsolta az egész cirkuszt. Most pedig, kapaszkodjatok meg, Szofi bújócskázni fog a mamájával: itt a Szofi bújócskázik!

Újra együtt Bogyóval és Babócával!

Megjelent Bartos Erika 25. Bogyó és Babóca kötete

2016. április 14. - Zsani cimkék: 0-3 3-6 

bbviragHurrá, hurrá!!! Mindjárt itt a Könyvfesztivál, ami nem is akárhogyan indul. Ugyanis a rajongók nagy örömére végre megérkezik a legfrissebb Bogyó és Babóca kötet, a Bogyó és Babóca virágai. Lassan nincs olyan bölcsis-ovis, akinek a könyvespolcán ne lenne egy-két Bogyó és Babóca kötet. Vannak igazi rajongók, akiknek megvan mind a 24 kötet. Ők biztos, hogy tűkön ülve várják, hogy beszerezhessék a várva várt 25.-et.

A legmókásabb családi könyvek

Itt mindenki megtalálja a magáét!

2016. március 3. - Zsani cimkék: 0-3 3-6 5-8 

tomEgy rendellenes, mégis lehengerlő lapozó és három sorozat: a legkisebbektől kezdve a kisiskolás korig minden korosztály számára kerestünk néhány olyan könyvet, ami tökéletes estimese-alapanyagnak bizonyul majd. A leleményes grafikák és szuper mesék gyűjteménye a kétévestől kisiskolás korig mindenkinek kínál egy-két kihagyhatatlan élményt, akár Matyi és Sári-rajongó vagy, akár Jill Tomlinson állatos könyveiért vagy oda...Három nevetgélős sorozat kicsiknek

Anya-lánya ajánló

2016. március 3. - Zsani cimkék: 0-3 3-6 

kufli3Amennyire vártam, hogy a kislányomnak minél előbb úgy olvashassak, hogy azt már ő is értse, annyira izgultam is. Milyen könyvekkel próbálkozzak? Milyen könyveket választ majd ő? Mostanra már mindkettőnknek határozott elképzelései vannak a mesékkel kapcsolatban: most ezek közül a könyvek közül ajánlok nektek háromfélét. És ami a legjobb: mindegyik többrészes, szóval van lehetőség variálni, attól függően, mikor milyen hangulatban csapunk a betűk és képek közé. Van itt könyv izgő-mozgóknak, elvarázsoltaknak és a viselkedési szokásainkat gyakorlóknak. Vicces és kedves könyvek gyűjteménye következik két éves kortól az ovi végéig.

Mesék duzzogás ellen

Két szuper könyv ovisoknak

2016. február 10. - Zsani cimkék: 0-3 3-6 

daniKét remek kis könyv érkezett a napokban, amit kár kihagyni, ha kettő és hat év közötti gyerek van a családban! Mindkettő szórakoztató mind a kisebbek, mind a nagyobbak, mind a szülők számára, ugyanis finom humorukkal tükröt tartanak ide is, oda is.

Bogyó és Babóca számokban!

Bartos Erika sorozata, ahogy eddig még nem láttad

2016. január 20. - Bánáti Anna cimkék: 0-3 3-6 

bbbAz igazi Bogyó és Babóca rajongók biztos tudják, hogy 2004-ben jelent meg a sorozat első része. A profik talán még azt is összeszámolták már, hány kötetből áll a sorozat, vagy hogy hány szereplőt jelenített már meg Bartos Erika az évek során. Most összeszedtük néhány érdekes adatot, amit viszont biztos nem tudtál Bogyóról és Babócáról!

Pagony-sorozatok a karácsonyfa alá

14 év legnépszerűbb könyvei kicsiknek

2015. december 13. - Vera cimkék: szemle 0-3 3-6 

Ha tanácstalan vagy, hogy mivel lepj meg egy négyéves nyuszirajongót, ha nem tudod, minek örülne az unokahúgod mondókaőrült fia vagy állatszerető lánya? Nehéz eldönteni, hogy mit válassz a Legelső Könyvnek? Összeszedtük, hogy a kicsiknek milyen Pagony-sorozat illene! Válassz kedvedre, ma különleges kedvezménnyel!