3 új könyvünk jelent meg! Válasszatok!

cimkék: #jó könyv

Egy bánatos fehérelefánt-gyerek,

egy Gyuri nevű óriás, és sok-sok

mesterember.

Ők a főszereplői most megjelent három könyvünknek.

 

ELEFÉNTKÖNYV - KISELEFÁNT SZÜLETIK

"Vigyétek vissza!" - kiabálták a lányaim, amikor megszületett az öccsük. Ismerős szavak? Sokszor mondják ezt a (joggal) felháborodott gyerekek, amikor megszületik a kistesójuk. Alona Frankel könyvében bizony az elefántcsaládban is mindenki csak Elefánbabával törődik, és Kiselefántra senkinek nincs ideje. Vagy mégis? Színes képeskönyv a kistestvér születéséről, és a testvérféltékenységről, hogy mindenki biztonságban érezze végül magát. Valahogy így.A LEGCSINOSABB ÓRIÁS

Hogy egy óriás csinos is tud lenni, ez nagyon izgalmas! Gyuri inget, nadrágot, övet, nyakkendőt, zoknit, és egy pár cipőt vesz. Vidáman, és nagyon csinosan indul haza, de útközben szép lassan megválik új ruháitól. Hogy kik és miért kapják Gyuri ruháit, és miért lesz a legcsinosabb óriásból a könyv végére a legvidámabb óriás, az kiderül a Julia Donaldson és Axel Scheffler új könyvéből.
Ha szereted a Tölgyerdő meséit, vagy kerested már A majom mamáját, akkor mostantól Gyuri lesz a kedvenc óriásod!


MESTERFA

Kovács Eszter,Takács Mari, Szakács Eszter, Bognár Szilvi. Ismerős nevek, de vajon tudjuk-e pontosan, mit csinál a kovács, a takács, vagy a bognár? Török Szilvi legújabb könyve röviden, érthetően, de alaposan meséli el és illusztrálja a már-már kihalóban lévő mesterségeket, ki hogyan és milyen szerszámokkal dolgozik. Tudjátok például, hogy mi az a fángli? Innen kiderül. Ez a könyv nem hiányozhat egyetlen oviból sem, ahogy az Állatfának is ott a helye a polcokon.

Kapcsolódó könyvek

Kapcsolódó cikkek