Itt vannak az újdonságok!

5 szuper könyv a Pagonytól

Már most jó előre készülj fel, hogy milyen újdonságokra számíthatsz... Keresd meg a legszebb, legjobb, leginkább neked való Pagony könyvet, hogy majd legyen mit a karácsonyfa alá tenni... Mutatjuk a már éppen megérkezett nyomdaillatú köteteket és azokat is, melyek a jövő héten landolnak a boltokban!
tovább...

Hátha szembejön valaki, akit én rajzoltam

Kérdésstaféta – Dániel Andrással

Új játékot találtunk ki. Legnépszerűbb szerzőink, illusztrátoraink ezúttal egymást kérdezik. Olyan kérdéseket tesznek fel, amelyeket személyesen nem volt alkalmuk megkérdezni, és vagy esetleg nem merték. Elsőként Dániel András állt a kör közepére – érdemes elolvasni, ezek a kérdések nekünk sosem jutottak volna eszünkbe.
tovább...

5 vitathatatlan érv, hogy kuflikat kell olvasnod!

Mert megjelent A világ első kuflizenekara!!!

Éljen, éljen, megjelent a legújabb kufli-mesekönyv, A világ első kuflizenekara, ami tovább táplálja a sorozat maratoni olvasását és böngészését. Ha még nem tudod, hogy melyik kötet melyik oldalán mit mond a repülő, akkor derítsd ki a cikkből, miért van mindenki rákattanva a kuflikra! Az öt (plusz egy meglepetés) érv a sorozat bármelyik kötetére igaz, de ebben a cikkben A világ első kuflizenekara című könyvből válogattuk ki a vonatkozó képeket. Jó böngészést!
tovább...

Helló, itt Julia Donaldson!

Szerzőportré sok-sok izgalommal

Julia Donaldson az egyik legmagasabb eladási arányokkal rendelkező gyerekkönyvszerző. Mi a titka? Milyen érdekességeket érdemes az eszedbe vésni vele kapcsolatban? Olvass tovább!
tovább...

Ezek a legújabb Pagony könyvek!

Neked mennyi van meg belőle?

Öt nagyon friss könyvet mutatunk be következő cikkünkben, hogy mindig naprakész és könyvrekész legyél... Találd meg a te kedvencedet, vagy ajánlj jó olvasnivalókat az óvónéniknek, a barátnődnek...
tovább...

Titkos reggeli Vadadi Adriennel és Kálmán Annával a Pagonyban!

Igazi, titkos családi könyvbemutató a Családi meséknek

Benne vagytok egy játékban? Titkos reggelire hívunk benneteket Vadadi Adrienn új könyvének megjelenése kapcsán. Igazi titkos reggelire, olyanra, amelyen csak három kisorolt család és Adrienn, valamint Kálmán Anna, a könyv illusztrátora vesz részt! Olvassátok el a részleteket!
tovább...

Megjelent A bandita patkány!

Ismerd meg Julia Donaldson legújabb versesmeséjét!

Ismeritek A graffalót, Bot Benőt, vagy a Boszi seprűnyélent? Hát persze, hiszen Julia Donaldson rímes meséi olyan kötelező elemek ma minden gyerek könyvespolcán, mint régebben a Pöttyös Pannik vagy a Tesz-vesz város – nincs ovis élet nélkülük. Ha már kívülről fújjátok az eddigi történeteket, van egy jó hírünk: végre magyarul is megjelent A bandita patkány!
tovább...

PAGONY RETRO

Mit jelent a könyvkiadásban 16 év?

Mit jelent az, hogy PAGONY? A 16. születésnapunk alkalmából most eláruljuk, hogy a kezdetek óta mely könyveket nem tudtuk elfelejteni... Tehát nosztalgiázz velünk! Bagossy Laura, a Pozsonyi úti Pagony boltvezetőjének szubjektív listáját olvasod.
tovább...

Ahol a szöveg és kép labdázik

Beszámoló az Aranyvackor 2017 ünnepélyes díjátadó- és kiállításmegnyitóról

2017 október 19-én kihirdetésre kerültek az Aranyvackor Pályázat díjai. A pályázatról magáról, a pályamunkákról, mesékről és képekről, jó és rossz gyerekkönyvekről olvashatsz a cikkben.
tovább...