Álomszép újdonságok – káprázatos ajándékok

Karácsonyi szemle kicsiknek és nagyoknak

Csodaszép könyveket keresel ajándékba? Akkor most ne is szaladj tovább, mert itt vannak azok az ünnepi újdonságok, amik mellett nem tudtunk szó nélkül elmenni a boltban. Ismerd meg őket, lapozgasd, olvasd, szaglászd és ajándékozd meleg szívvel gyerekkönyvpiac évvégi legszebb kiadványait!
tovább...

Ovisok karácsonya

Ötletek minden mennyiségben

Hurrá, hurrá! Íme a kedvenceink a fa alá – ezúttal kicsiknek. Rendelj a legszuperebb Pagony-mesékből és játékokból! Ebben a cikkben megmutatjuk, kinek, melyiket, miért ajánljuk! Válaszd a kényelmes, tudatos ajándékozást, nézz körül itt és most!
tovább...

A nagyszülők fontosak

Tökéletes történet nagymamáknak és unokáknak

Pásztohy Panka Pesti mese című könyve nagy betűkkel szedve, gyönyörű, óriási rajzokkal tarkítva mesél gyerekeknek és nagyszülőknek arról, milyen fontos ajándék a kettőjük kapcsolata. Ismerd meg a könyvet!
tovább...

Örökre összeköt minket valami

Interjú Pásztohy Pankával

Pásztohy Panka meséje nem csupán utat mutat azt illetően, milyen közös programokat csinálhatunk Budapesten, és mely látnivalókat érdemes közben felkutatni, hanem olvasás közben minket is visszarepít Panka múltjába, mikor Budapesten élő nagymamájánál tett látogatásai alkalmával bebarangolták annak nevezetes és különleges pontjait. Pásztohy Pankával többek között emlékezésről, kedvenc budapesti helyeiről és arról is beszélgettünk, miért volt számára terápia a Pesti mese megírása.
tovább...

Szerelem volt első látásra..

Berg Judit és Kertész Erzsi mesél első közös könyvükről

A négy madár titka... Már a címe is nagyon sejtelmes ennek az izgalmas nyomozós könyvnek. És még izgalmasabb, ahogy megszületett a könyv. A két író meséje, amely egy játékból és egy végigdolgozott nyárból született.
tovább...

Szeretnél kuflis matricát ajándékba?

Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint a Pagony boltokban vagy a Kedd boltjában két kuflis terméket vásárolni és tiéd az ajándék!
tovább...

Miért szereti Viplalát az egész család?

Fergeteges meseregény kicsiknek és nagyoknak

Hogyan találkozhat Dániel András és Annie M.G. Schmidt határtalan fantáziája? Hát egy közös mesekönyvben! Aki ismeri Viplalát, az biztos, hogy annyira szeretne vele megint találkozni, mint Nella Della. Most itt a második rész, a Viplala varázsol! Tökéletes választás ötéves kortól felolvasásra. Ismerd meg a meseregény világát a cikkből!
tovább...

Születésnapi interjú Marék Veronikával

A gyerekkor

Idén ünnepeljük Marék Veronika 80. születésnapját. Hogy te is megismerhesd a magyar gyerekirodalom népszerű alakját, kövesd az interjúsorozatunkat! Az 1. részben a meseíró-rajzoló gyermekkorába kukkanthatsz be. Kattints és olvass!
tovább...

Mikulásos mesék a Pagonytól

Kedvenc meséink

Ha szeretnél valami maradandót adni a Mikulás nevében, akkor válassz egy szuper könyvet! Ebben a szemlében csupa fantasztikus mikulásos könyvet találsz.
tovább...