Pagonyosok Kedvenc Lapozói

Tanácstalanul álldogálsz a könyvesboltban, mert nem találod a legjobb, legszínesebb, legmókásabb első könyvet? Nehéz döntés... Ezzel a cikkel most virtuálisan járhatod be a Pagony boltjait, mert eláruljuk neked, hogy nekünk melyek a kedvenc lapozóink (az egyik például A majom mamája). Böngéssz itt, aztán irány valamelyik bolt vagy a web!
tovább...

Jutalmaz-e az elég jó szülő?

Így tanítsd olvasni, ha azt akarod, hogy motivált legyen a gyereked!

Nehezen olvas a gyereked? Nem megy a szövegértés? Ha problémát jelent a délutáni kimerítő gyakorlás, akkor ebben a cikkben megmutatjuk neked, hogyan motiváld őt helyesen!

Ha szeretnél neki hatékonyabban segíteni, megmutatni, hogy a öröm is lehet a gyakorlás, ha szeretnéd, hogy könnyen vegye a suliban az akadályokat, akkor kattints és olvass - először te!
tovább...

Farsangi mesék

Inspiráló képeskönyvek a kreatív karneválhoz

Január 24-ig 20% kedvezménnyel rendelhetsz farsangi meséket! Ismerd meg a kedvenceinket és meríts vagány ötletet, hogy minek öltözz idén!
tovább...

Megtalálni a megfelelő könyvet

A könyvválasztás trükkjei és buktatói

Testhezálló mesét nem könnyű találni, és a neten sokszor félrenyúl az ember. Mivel a boltjainkban ez már kevésbé fordulhat elő, ezért a boltokban leginkább körberajongott könyveket vettük sorra. Felejtsd el a félresikerült vásárlásokat, a csalódottság helyét vegye át ezúttal a garantált öröm, a fáradságos nehéz böngészést a gyors rátalálás, mert ezzel időt, energiát és békés hangulatot spórolhatsz magadnak!

Ez a cikk segít, hogy megtaláld a könyvet, ami neked szól!
tovább...

2017 Nagy Pagony-könyves KVÍZ

Eléggé ismered a 2017-es Pagony-könyveket?

Mennyire vagy képben a 2017-es Pagony-könyveket illetően? Most letesztelheted! Gyerekekkel, vagy felnőttekkel, csapatban, vagy egyedül: most mindenki megmutathatja, mennyire ismeri a gyerekkönyveket! A megfejtésért egész éves családi belépőt sorsolunk a PagonyFesztekre, amit egy három kötetes könyvcsomag kíséretében vehet át három nyertes is! Sok sikert!
tovább...

Raktárkisöprés a Pagonyban

Szerezd be most óriási kedvezménnyel kedvenceidet!

Gyere el hozzánk, segíts nekünk kiüríteni a raktárat!
tovább...

Játékszabályzat

A Pozsonyi Pagony Kft. által kezelt közösségi média csatornákon meghirdetett játékok szabályzata.


tovább...

A vers világa

Illusztrációs pályázat középiskolásoknak

Tanárok, figyelem! Jó hírünk van, mert a Szívlapát című kötetünk a téma!
tovább...

Kamaszkritikusaink írták 3.

A 2017-es Kamaszkritikus kerestetik! 2.0 eredményhirdetése után elolvashattad már a nyertes kritikákat és szerzőik egyéni hangvételű bemutatkozásait. Mostantól ők is tagjai a Tilos az Á kamaszkritikus csapatának. Ebben a cikkben 
Nagy Bertalan A kék kabátos lány című könyvet ajánlja neked.
tovább...