Varázsfuvola rejtvény

Nyerj családi belépőt!

UP-era mesék Papagenoval - Operakoncert gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek. Belépőjegyet is nyerhet az egész család!
tovább...

Kifli nem harap!

Legújabb kutyás könyvünk mindenkit levesz a lábáról

Létezik vajon olyan kisgyerek a világon, aki 5-6 évesen ne vágyakozott volna egy édes kutyus után? Aki nem ábrándozott arról, hogy lesz egy kis állatkája, aki még a legeslegjobb barátjánál is jobb, akiben soha nem csalódik, és akivel jóban rosszban együtt tartanak? Bibi kutyája, Kifli pont ilyen!
tovább...

"UPeramesék" Papagenóval október 28-án

Igényes és szórakoztató program a hétvégéré!

Operakoncert gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek.
tovább...

Szerethető szörnyek

Graffalótól az öt csúfságig

Nincsen Pagony Julia Donaldson könyvei nélkül! Az angol szerzőnő stílusa, humora, mondanivalója tökéletesen fejezi ki azt az igényes, soha nem a legkönnyebb utat választó, fontos üzenetekkel bíró gyerekirodalmi irányt, amiért a Pagonyt is sokan szeretitek, keresitek.

 

tovább...

Vajon tényleg tudnunk kell, miért élünk?

Kérdések és válaszok - kicsiknek és nagyoknak

Még nekünk felnőtteknek is nagyon nehéz megérteni, feldolgozni az Élet Nagy Kérdéseit... Keressük a válaszainkat és nap mint nap gyerekeink kíváncsi kérdéseivel is szembesülünk, és rájövünk, hogy nekik még izgalmasabb elmagyarázni, azt, hogy miért vagyunk itt a világon, miért élünk, kik is vagyunk. A következő szemlében bemutatunk néhány olyan könyvet és sorozatot, melyet bátran adhatsz a kezébe. Filózásra fel!
tovább...

Készíts Elmer füzért a gyerekszobába!

Pagony DIY - Kreatívan - kicsikkel - közösen

Nagyon szürke lett az idő, de ti ne csüggedjetek, mert teleszínezhetitek a gyerekszobát! Készítsetek hangulatos füzért Elmer, a csupaszív kiselefánt segítségével, aki minden gyerekszobát feldob!
 
A Pagony Kreatív csatornánkon minden második hét szerdáján új- és régi könyveinkhez kapcsolódó DIY videókat osztunk meg veletek! Kövessétek a videókat, töltsétek le itt a blogon a hozzávalókat, sablonokat és barkácsoljatok velünk!

tovább...

Illeszd össze a darabokat!

Számodra is nosztalgikus emlék a közös kirakózás?

Ha olyan közös szórakozást keresel, amit egyaránt élvez a nagyi és a kétéves unoka is, akkor ez a szemle neked szól!
tovább...

Egérke

Részlet a Titkos Vacsorából

Sokatok kedvence volt Vadadi Adrienn kedves családi mesegyűjteménye, a Titkos reggeli, most végre megérkezett a folytatás!
tovább...

Azt hittem, itt kezdődik a nagy szerelem

Olvass bele a Tilos az Á legújabb regényébe!

Caddy és Rosie gyerekkoruk óta legjobb barátnők – ám jön egy új lány, Suzanne. A gyönyörű, titokzatos, vagány és laza Suzanne… Vagy ez csak a látszat? - olvass bele a Törékeny barátság első fejezetébe!
tovább...