Újabb és újabb rejtélyek

Összeszedtük a legjobb detektívregényeket!

Ha nem tudod, melyik nyomozós könyvet válaszd a hatalmas kínálatból, vázlatpontokba szedtünk egy párat - szerintünk ezeket érdemes elolvasni. Kattints a könyvekért!

 

tovább...

Igaz Dóra: Egy fiú a csapatból könyvbemutató és kerekasztal beszélgetés

Másság-(el)hallgatás - holokauszt a gyerekirodalomban

Szeretettel várunk a Bartók Pagonyban október 19-én 17 órakor egy izgalmas könyvbemutatóra. A részletekért olvass tovább!
tovább...

Készíts környezetbarát madáretetőt Gévai Csilla Amíg megváltjuk a világot című meséjéhez!

Most én olvasok! ? sorozatban ismét találkozhatsz Gévai Csilla Amíg utazunk című kötetéből ismert szereplőkkel; Domával, Pannival, és Bali bácsival. Doma ezúttal a világ megmentését tűzi ki célul, amiben persze Bali bácsi is lelkesen segíti elszánt környezetvédőként.
tovább...

Topolán lakik a boldogság

Részlet A topolai mozi titkából

Olvass bele Paulon Viktória legújabb meseregényébe, A topolai mozi titkába!
tovább...

Hogyan segít a krimi?

Megjelent Az óra rejtélye és A topolai mozi titka!

Egy jó krimi mindenkit odabilincsel a karosszékhez, legyen szó könyvről vagy filmről. De mik azok a műfaji sajátosságok, amik ennyire élvezhetővé teszik, és hogyan segít abban, hogy megszerettessük a gyerekekkel az olvasást? Olvass tovább, ebből a cikkből kiderül!

 

tovább...

Az ország kedvenc kutyája most közlekedik!

Végre megérkezett a Pitypang és Lili-sorozat legújabb része!

Pásztohy Panka évek óta az egyik legnépszerűbb magyar illusztrátor, és az utóbbi években egyre nagyobb sikereket ér el íróként is. A Szeretem a kiskutyám! című könyve 2017-ben, a Gyógyítsd meg a kiskutyám! című kötete pedig 2018-ban lett Aranykönyv-díjas. Most pedig megjelent a legújabb rész a sorozatból, a Pitypang a zebrán! Olvasd el, miért imádjuk a Pitypang és Lili-sorozatot!
tovább...

Pásztohy Panka-nap a Bartók Pagonyban

Tölts el egy délutánt a szerzővel, vegyél részt a programokon!

Gyere el a Bartók Pagonyba és tölts egy délutánt Pásztohy Panka - író, illusztrátorral és a könyveivel! Pont ekkor jelenik meg új könyve, a Pitypang a zebrán, olvass tovább a részletekért!
tovább...

A Szívlapát bekerült a legjobbak közé!

A Tilos az Á könyve a Frankfurti Nemzetközi Könyvvásáron

Ha hallottad már a kifejezést, hogy ritka, mint a fehér holló, akkor sejtheted, hogy valami igazán különleges dologról van szó... - olvass tovább a részletekért!
tovább...

Kirándulj könyvekkel!

Kettőt pislogtam, és máris az ősz derekán járunk, de azért nem kell elkeseredni, hiszen ez az igazi kirándulóidő, a szandált felváltotta a túrabakancs, irány a természet! Vérbeli túrázóknak és kezdő kalandoroknak ajánlunk néhány szuper könyvet, olvassátok el a szemlénket!

 

tovább...