Köszöntünk a Pagonyban!!!

Ha tetszik a Pagony, és szeretnél képben lenni a friss gyerekirodalommal, akciókkal, családi eseményekkel kapcsolatban, akkor maradj velünk!
tovább...

Mennyire ismered David Walliamset?

Töltsd ki a kvízt, és nyerj!

Vegyél részt a Kolibri Kiadóval közös játékunkban, hiszen most lehetőséged nyílik rá, hogy pár egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerd David Walliams, Gengszter nagyi és Milliárdos fiú szerzőjének legújabb kötetét!
tovább...

Készíts háromdimenziós hűtőmágnesképeket Wéber Anikó Ragacs, a hős kismacska című meséjéhez!

Wéber Anikó ezúttal egy egészen a kisebb korosztálynak írt mesét Ragacsról, a hős kismacskáról. Ragacs egy rendkívül izgága, kíváncsi kismacska, aki nevéhez hűen mindig ragad valamitől. Vagy a tej ömlik rá, vagy a krumplifőzelékes tányérba ugrik bele, vagy éppen az ünnepi pudingot borítja magára. Ragacs azonban - mint bármelyik kismacska - könnyen megijed, sokszor gyötrik rémálmok éjjelente, és a haramiáktól is fél. Viszont, ha kell, Ragacs legyőzi félelmét és rendkívül hősiesen viselkedik, akár az általa oly nagyon rettegett Surranókkal is kész szembenézni, ha a helyzet úgy kívánja.


tovább...

Na jó, de csak egy rövidet!

Mesélésre mindig legyen 3-5-8 perc

Lassan itt a lefekvés ideje, túlvagytok már a fogmosáson is, de persze a gyerekek még izegnek-mozognak - naponta egyszer biztos megtörténik, ismerős? Van egy szuper megoldásunk erre a helyzetre, tudd meg, mi az!

 

tovább...

Budapest Nap a Bartók Pagonyban

November 17-én, szombaton

Sok játékkal, programokkal és egy különleges vándorszínházi előadással várunk mindenkit

november 17-én a Bartók Pagonyban!


tovább...

Kelekótya kaméleon

Eric Carle ragyogóan illusztrált és újszerűen tervezett, legkisebbeknek szóló gyerekkönyvek elismert és népszerű szerzője. Legismertebb munkája, a már néhány éve Magyarországon is megjelent A telhetetlen hernyócska, több millió gyerek szívébe "rágta be" magát, 47 nyelvre fordították le és több mint 29 millió példányt adtak el belőle. A hernyócska 1969-ben jelent meg először, Eric Carle azóta több mint 70 könyvet illusztrált, a nagy részét maga is írta, összesen 88 millió példány kelt el világszerte.
tovább...

Fesztiválozz velünk!

Rengeteg szuper programmal várunk a Téli PagonyFeszten

Gyertek el egy igazán különleges, évzáró PagonyFesztre! Rengeteg programmal várunk benneteket! Lesz színházi előadás, bábszínház, koncert, játékok, kézműves foglalkozások, felolvasósarok és még sok-sok meglepetés! 
tovább...

Közlekedés Pásztohy Panka-módra

Olvasd el és ismerd meg még jobban a Pitypang és Lili-sorozat szerzőjét, mert ebben az interjúban elárulja neked, hogyan született a Pitypang a zebrán című könyve, és hogy milyen témák és kérdések foglalkoztatják nap mint nap.
tovább...

Joy-napok a Pagonyban

Vásárolj és rendelj kedvezménnyel

Érvényes a Pagony boltjaiban és a weben is!
tovább...