Legyél te is szereplő Berg Judit és Kertész Erzsi következő könyvében!

Szeretnél igazán különleges lehetőséget nyerni? Mert ilyen többet nem lesz...

Szeretnél szerepelni Berg Judit és Kertész Erzsi új közös könyvében? A négy madár titka folytatásában? Most olyan játékot játszunk, amilyet még soha. És amilyet soha többet nem is fogunk. Azaz ez egy egyszeri, soha meg nem ismétlődő alkalom egy különleges nyereményre!
tovább...

Regények a szünetre

Ezt olvassuk mi, olvasd te is!

Milyen szimpatikus újdonságok jöttek, amiket mi beszereztünk a tavaszi szünetre? Kattints a szemlére, nézd meg, mi mivel készülünk a pihenésre!
tovább...

Köszönjük, hogy játszottál!

A négy madár titka játék

A megfejtésedet ellenőrizzük és elküldjük Berg Juditnak és Kertész Erzsinek.
tovább...

Egy mackóval szép az élet

kedvenc - kedvenc medvéink

Milyen lenne a gyermeki képzelet mackók nélkül? Roosevelt, vagy a leghíresebb meseregény, a Micimackó óta ez már elképzelhetetlen... Most a legújabb Boribon mesekönyv megjelenésének örömére összeszedtük a legkedvesebb mackós meséinket. Olvasd el a szemlét!
tovább...

Még gyakorolni kell az olvasást?

Az első önállóan olvasott könyvektől a gyakorlós évek végéig

Mitől lesz egy olvasni tanuló gyerek az irodalom rabja? Hogyan szerettesd meg vele a gyakorlást? Lehet olyan könyvet találni, ami egyszerre élmény a gyereknek és minőségi tartalom a szülők szerint is? Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy milyen valóban értékes újdonságok érkeztek a 8-12 éves korosztálynak! (Nem mellesleg tökéletesek húsvéti ajándéknak is!)
tovább...

"Viru az én ideális tizenhatéveskori énem"

Interjú Szirmay Ágnessel

Megjelent a sokak által várt Szerelemre castingolva című regény folytatása. A Titkok árnyékában ? Szappanopera 2. születéséről, kulisszatitkokról faggattuk a szerzőt, Szirmay Ágnest, aki elárulta miért csúszott a regény, min dolgozik éppen és a ti kérdéseiteket is megválaszolta.
tovább...

Tele titokkal, drámai feszültséggel

Interjú Gimesi Dórával a Mini Textúrára írt jelenetéről

2018 tavaszán második alkalommal mutatják be kortárs gyerekirodalmi szerzők jeleneteit a Magyar Nemzeti Galériában. A Mini Textúrára négy vasárnapon át várják a gyerekeket és szüleiket. A kiindulópont minden jelenet esetén egy-egy, a galériában található festmény volt, amelyből a szerzők inspirációt merítettek. Bemutató: március 25-én vasárnap.
tovább...

Ötletek nyusziknak!

A legjobb húsvéti meglepetések

Mit hozzon a nyuszi? Ebben a cikkben a legjobb meglepetéseket rendeztük sorba, ráadásul a cikkben szereplő könyveket 25% kedvezménnyel teheted a kosaradba! A könyveken kívül pedig más ajándékokat is elrejtettünk a cikkben, válaszd ki legjobb meglepetést és rendelj, hogy időben eljuthasson a meglepi a nyuszihoz is!
tovább...

Esős nap - Vadadi Adrienn meséje

Olvass el egy történetet a Leszel a barátom? című könyvből!

Mihez lehet kezdeni az oviban egy olyan napon, amikor kint zuhog az eső? Olvassátok el a mesét, és kiderül!
tovább...