Besamel színrelép

Ismerd meg Tildát!

Tilda egész nap a nagy tölgyfa asztal alatt üldögélt, és semmi sem tudta jó kedvre deríteni. Kiderült ugyanis, hogy legjobb barátnője idén nemcsak két hétre utazik el, hanem egész nyárra. Először a tengerhez megy a szüleivel, aztán lovastáborba, a maradék egy hónapot pedig a nagymamájánál tölti az ország másik végében. És bár megígérte, hogy mindenhonnan küld képeslapot, Tilda el sem tudta képzelni, hogyan fog valaha eltelni ez a nyár. Hiszen még csak július eleje van! - Így kezdődik a Tilda és a kövér macska című könyv, olvasd tovább!
tovább...

A legfelső gomb

Olvass részletet az Ábel és a repülő lift című könyvből

Az egész úgy kezdődött, hogy Ábel munkát keresett és kapott is, nevezetesn a Konty ruház liftes fiúja lett. Olvass bele Annie M.G Schmidt meseregényébe, és megtudod, milyen volt elős munkanapja Ábelnek, amikor beszáltt a liftbe, amely szédületes sebességgel száguld. Hogy hova, merre repül, az kiderül a könyvből!
tovább...

A fordított nap

3-5-8 perces mesék

Olvass és nevess, hiszen itt van egy legújabb mese 3-5-8 perces sorozatból!
tovább...

Hogyan nevelnek olvasóvá a sorozatok?

Így születnek a könyvmolyok

Sorozatokat olvasni nemcsak menő, hanem hasznos is. Ha egy kisiskolásodnak bejön egy sorozat, akkor bizony dörzsölheted a tenyered. Ez az a műfaj ugyanis, ami igazi olvasóvá varázsolja a gyerekeket. Olvass tovább!
tovább...

Élménytábor a Debreceni Pagonyban

A sok-sok tavaszi programunk mellett idén először már nyári táborokat is szervezünk!
tovább...

Kis Könyves Éj

Pagony programok - április 20., péntek

Egy különleges éjszaka, ami csak a könyvekről szól! Gyere el bármelyik Pagonyba, ahol jobbnál jobb programokkal várunk!
tovább...

Itt vannak az újdonságaink!

9+2 könyv, amit nem hagyhatsz ki

Ismerd meg legújabb könyveinket, hiszen minden korosztálynak van valami meglepetésünk! Itt vannak újra a kuflik, megismerheted Tildát, jön a Panthera 3., és elindul egy izgalmas, kamaszoknak szóló sorozatunk is! Nézz körül, jegyezd fel, melyik lesz a te kedvenced! Újdonságainkat megtalálod a hamarosan kezdődő Könyfesztiválon is!
tovább...

Hogyan nevelnek olvasóvá a képek?

Ezekkel a könyvekkel lépésről lépésre válnak a babák és ovisok a könyvek rabjaivá

Az olvasóvá nevelés kisgyerek korban kezdődik. Mégpedig olyan könyvekkel, amikért odavannak a gyerekek. Most mutatunk neked három olyan sorozatod, amelyekkel komolyan megalapozhatod, hogy a gyereked a könyvek rabja legyen felnőtt korában is. Lapozz tovább!
tovább...

Megújulunk!

Rendszerváltás kívül-belül

Itt a tavasz, és a Pagony weboldala is új, vidám színekbe öltözik! Megszoktuk, szerettük a régit, de végre elérkezett az idő, hogy az eddig csak a kulisszák mögött zajló hosszú munka eredményét te is megnézhesd, tehát mostantól ne lepődj meg, ha a pagony.hu-t begépelve nem az eddig megszokott narancsárga-zöld honlapot látod. Azonkívül, hogy színeiben frissebb, modernebb lett a weboldal, segítünk eligazodni, hogy miben más még mostantól a pagony.hu.


tovább...