Nem lehet elég korán...

Mesés számok: Sorozatok számokban 2 éves kortól

A sorozatokat mindenki szereti. Megnyugtató érzés, amikor nem kell aggódnod minden egyes lapozásnál, hogy elfogy a könyv, mert a kedvenc szereplőddel más történetekben is találkozhatsz. Ráadásul egyszerűen nem lehet elég korán elkezdeni. Szeressétek meg a könyveket minél előbb!

Összeszedtem a kedvenceinket számokban! Ezek a könyvek nálunk rendszeresen lekerülnek a polcról!
tovább...

Maszatos játékok az új Maszat-könyv mellé

Kinyomtatható foglalkoztatók

sari_kifesto_kicsi.jpgAz új Maszat könyv, a Maszat és a csőtörés mellé néhány régebbi könyvből készítettünk nektek játékokat. A kis kép melletti linken találjátok őket: egy pár egyszerűbb színezőt és két járműkészítő lapot, amihez gyufásdobozokat is kell gyűjtögetni!
tovább...

Boltosaink ajánlják

Ha nem tudod kiválasztani, hogy melyik Pagonyos könyvet vedd meg a szülinapi akciónkban, akkor olvasd el, hogy mit ajánlanak azok, akikkel nap mint nap találkozhatsz a boltban, a pult másik oldalán. Hivatásszerűen ajánlanak reggeltől estig könyveket, most mégis legkedvesebb Pagonyos olvasmányaikról mesélnek. És tudod már, mit szeretnek a Pagony alapító, és szerkesztői?
tovább...

Mit keres Maszat Szegeden?

Már nem titok, sőt nagyon is fontos hír, hogy október 8-án, egy szombati napon a Pagony Szegedre látogat, ahol egy egész napos program keretében ismerkedhetnek a szegediek jónéhány Pagonyos szerzővel, illusztrátorral, és persze az összes könyvünkkel. A Somogyi-könyvtárban megrendezésre kerülő családi programra mindenkit szeretettel várunk, hiszen ott lesz Maszat is, természetesen Berg Judittal és Agócs Írisszel együtt.

 

A két különleges Maszatos színezőt is ez alkalomból készítettük.

 


tovább...

Megjelent a Doktor Maszat

Berg Judit és Agócs Írisz könyvsorozata új kötettel bővült

Megjelent Maszat és Hóchóc kalandjainak újabb két epizódja: ahogy megszokhattátok, ebben a könyvben is két mesét olvashattok Maszatról. A címadó darabban Maszatnak meggyűlik a baja előbb az orvosságokkal, aztán makacs játszótársaival, de végül mindenki jól jár. A második mesében (Maszat az esőben) barátaival akcióba lép, hogy megmentsen néhány veszélyeztetett állatot.
tovább...

A Magyar Mese Ünnepe – ötvennél több alkotóval

A Magyar Mese Ünnepe kiadóktól függetlenül szeretné egy eseményre összehozni a gyerekkönyvek iránt elkötelezett alkotókat és olvasókat – a Millenáris ad otthont március 19-én délelőtt tíztől a hagyományteremtő, évente ismétlődő rendezvényként megálmodott, egész napos ünneplésnek, ahol ötvennél több szerzővel és illusztrátorral ismerkedhetsz meg személyesen.
tovább...

Pécsett járt a Pagony


A Pagony egy napra Pécsre költözött, hogy a pécsi olvasók is találkozhassanak szerzőinkkel. A rendezvényről Kovács Eszternek, a Pagony egyik alapítójának beszámolóját olvashatjátok.

"Március 5-én, szombaton levonultunk – sok-sok Pagony-könyvvel, és négy szerzőnkkel, nevezetesen Berg Judittal, Finy Petrával, Kőszeghy Csillával és Bátky Andrással, hogy Pécs is megismerjen bennünket.

 


tovább...