Maszatról mindent!

A sorozat köteteiről - röviden

Nosztalgiázz Maszattal, elevenítsük fel együtt a népszerű sorozat történeteit! Hogy miért? Mert végre-végre hamarosan érkezik a legújabb, a nyolcadik kötet, a Maszat a fodrásznál! Addig is számold meg, hogy hány van meg nektek eddig a Maszatokból! Elárulom: összesen 2 piros, 2 narancssárga, 2 türkizkékes és 1 zöld kötetnek kellene lennie a polcodon, ha igazán Nagy Maszat Rajongó vagy. Ebből ki is találhatod, hogy az új kötet zöld lesz! Mert így kerek a világ!
tovább...

Gyógyulj könyvekkel!

fertőzzön az olvasás!

Már nagyon unalmas a hideg! Főleg, folyton beteg valaki a családból... Most összeszedtük a legjobb orvosos, kórházas, otthon pihenős könyveket.

Február 15-ig 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni a legszuperebb könyveket, betegségről, gyógyulásról, lázas álmokról és igazi győzelmekről!


Ebben a szemlében minden korosztálynak találsz egy gyógyulós történetet! Fedezd fel a mesék gyógyító erejét!
tovább...

Maszatos játékok az új Maszat-könyv mellé

Kinyomtatható foglalkoztatók

sari_kifesto_kicsi.jpgAz új Maszat könyv, a Maszat és a csőtörés mellé néhány régebbi könyvből készítettünk nektek játékokat. A kis kép melletti linken találjátok őket: egy pár egyszerűbb színezőt és két járműkészítő lapot, amihez gyufásdobozokat is kell gyűjtögetni!
tovább...

Hetet egy csapásra

Képeskönyv-újdonságok

A Könyvfesztivál előtt-alatt a kicsiknek szóló könyvekből szemezgettem, és végül hét kötet nyerte meg külseje és az átlapozás alapján tetszésemet: ezekből rakosgattam össze a kicsiknek szóló ajánlót. Végül elvetettem a pontozást, de a sorrend nem véletlen. Amikor ugyanis már sokadszor olvastam végig azt a pár könyvet, úgy éreztem, hogy beállhatok a huhogók sorába, hogy bezzeg a régi szép időkben még tudtak mesét írni az írók. Bár persze lelkem mélyén konzervatív vagyok és elitista, csak igyekszem leplezni, most kibújt a szög a zsákból, mert Móra Ferenc A didergő királya (Kass János illusztrációival) lett (volt) a kedvencem.
tovább...

Könyvfesztiválon jártunk

Csütörtöktől vasárnapig zajlott a XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. A Pagony standját a Fgadó 11-es szám alatt érhettétek el, de a Gyereksarok számos rendezvényt is tartogatott annak, aki eljött. Néhányon mi is ott jártunk. Ebben a cikkben Papp Eszter szemlézi a hétvégi gyerekkönyves eseményeket - ha lemaradtál volna, most jó olvasást!
tovább...

A Pagony Könyvfesztiváli programjai

Kattints, olvass, merülj el a gyerekkönyvek világában a Könyvfesztiválon is! A Millenáris Park Fogadója ad otthont a Gyereksarok rendezvényeinek, ezek közé illeszkednek a Pagony fesztiváli újdonságainak bemutatói és szerzőink dedikálásai is.
Kattints ránk a facebook-oldalunkon, s jelezd, ha ott leszel!
Kovács Eszter mutatja be könyveinket itt.
tovább...