Miért Danny bá a legjobb tanár?

Megjelent a sorozat újabb része!

Megérkezett az új Danny bá’-könyv, és az ő óráin mindent szabad! Rappelni az óra közepén, tízóraizni töri helyett, sapkát viselni a teremben. De vajon hogyan szolgálja ez a gyerekek fejlődését? Célravezetőek ezek az  eszközök? Olvasd el a cikkünket, minden kiderül belőle!

 

tovább...

Jó reggelt mindenkinek!

Így lesz jó tanéved

Vannak dolgok, amiket csak a suliban lehet megtanulni. Vannak élmények, amiket csak egy osztályban lehet megtapasztalni. Egyes gyerekek rajonganak érte, de valljuk be, azokat, akik nem elsőbe készülnek leggyakrabban a hideg rázza a tanévtől. 

Most összeszedtem egy olyan évkezdő könyvcsokrot, amiben minden alsós megtalálja a neki való könyvet habitustól, érdeklődési körtől függően. 

Akár elsős vagy, akár nem, az iskola lehet szuper!
tovább...

Kúlnak tetszik lenni, Danny bá’!

Megjött a legjobb tanító bácsi!

Egyszer olvastam egy kutatást, ami azt igyekezett felmérni, hogy mi egy tanár legfontosabb tulajdonsága. A diákok egy hosszú listából rangsorolhatták a jellemzőket fontossági sorrendben. Kitaláljátok mi lett az első helyezett? Érdekes? NEM. Engedékeny? NEM. Érthetően magyaráz? NEM. Egy tanárban az a legeslegfontosabb, hogy mosolygós legyen! – Vujovits Júlia ajánlója
tovább...