A kis boszorka

Otfried Preussler

A kis boszorka

Bolti ár: 2999Ft
Kedvezményes ár: 2399 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015
112 oldal, 168x238 mm, Kemény borító  

Otfried Preussler, a Torzonborz-trilógia és A kis szellem alkotójának újabb kedves regénye a Kolibri Klasszikusok sorozatban. A kis boszorka sajnos még csak százhuszonhét esztendős, ezért a nagy boszorkák nem fogadják be maguk közé. Ezért úgy dönt, ha már nagy nem tud lenni, legalább jó lesz. Ezzel az elhatározással izgalmas és mulatságos kalandok sora veszi kezdetét...

Ezt a könyvet 7-10 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Otfried Preussler
  Könyvmolyképző Kiadó Kft.
  1599 Ft (-20%)
  1999 Ft
  Én, Punktum Jeremiás, Málévár jegyzője írtam le az utókornak városom igaz történetét. Ebből megtudhattok mindent szeretett városunk felemelkedéséről és bukásáról...
 • Otfried Preussler
  Móra Kiadó
  1699 Ft (-15%)
  1999 Ft
  A koselbruchi malomban titokzatos iskola működik: a félszemű Mester varázslást tanít tizenkét tanítványának, köztük a tizennégy éves Krabatnak, aki szegényen és árván érkezik a malomba.
 • Otfried Preussler
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  A kis szellem minden éjjel pontban éjfélkor fölébred. Vígan várja Bagolykő várának összes termét, és meglátogatja öreg barátját, Uhu bácsit. De közben arról ábrándozik, milyen jó lenne nappal látni a világot! Csupán egyetlenegyszer...

A sorozatról

A 2013-ban indult sorozat olyan nem mindennapi klasszikusokat foglal magába, amelyek mindannyiunk kedvencei lesznek.
 • Otfried Preussler
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2399 Ft (-20%)
  2999 Ft
  Paprika Jancsi és Vitéz László azon mesterkedik, hogyan tudná fülön csípni Torzonborzot, aki ellopta Nagymama különleges kávédarálóját.
 • Otfried Preussler
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Megszökött Torzonborz, a rabló! Ráadásul még Nagymamát is elrabolta! Ez a fordulat őszintén megdöbbenti Paprika Jancsit, Vitéz Lászlót és Üstöllési őrmestert is. De vajon most mihez kezdjenek? Azt remélik, hogy a falu jósnőjének biztos lesz egy hasznos tanácsa...
 • Otfried Preussler
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2399 Ft (-20%)
  2999 Ft
  A Torzonborz, a rabló és a Torzonborz újabb gaztettei után itt a trilógia befejező darabja, a Torzonborz megjavul. Otfried Preußler legeslegutolsó paprikajancsis és vizétlászlós története. Újra felbukkan Torzonborz, a rabló. És ez bizony megrémíti Paprika Jancsit, Vitéz Lászlót, Nagymamát, sőt még Üstöllési századost is. De akkor ijednek meg csak igazán, mikor Torzonborz bejelenti: szögre akasztja széles karimájú kalapját és felhagy a rablómesterséggel. Vajon mihez kezd ezután az egykori héttőrös gazember...?
 • Michael Ende
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Michael Ende neve fogalom a Momo és A Végtelen Történet óta. Ez az éppen huszonöt évvel ezelőtt született meseregénye groteszk humorával emelkedik ki az életműből.
 • Michael Ende
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2792 Ft (-20%)
  3490 Ft
  Gyöngyélet Földjére, erre az aprócska szigetre egy nap egy fekete kisfiút hoz a postás. Jim hamar barátságot köt a sziget lakóival, többek között Lukáccsal és mozdonyával, Emmával, akikkel aztán felkerekednek, hercegnőt szabadítanak és sárkányokkal küzdenek meg.

Cikkek

Mert boszorkányok már pedig vannak!

Ráadásul meglepően jóságosak

2017. október 19. - Pagony cimkék: mesehős mesehős meseregény 

Legalábbis ami a mesekönyveket illeti, biztosan vannak! E heti szemlénkben összeszedtük neked a legjobb-legkedvesebb-legviccesebb-legöregebb boszorkányos meséket, hogy egy kicsit te is elvarázsolódj, és hogy megmutassuk, a modern boszik már nem félelmetesek, hanem varázserővel bíró, erőt adó hősök!

Ráadásul most 20% kedvezménnyel tehet a boszis meséket a kosaradba!