ez itt a kosarad
a termékeiddel

Jill Tomlinson

A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt

Illusztrátor: Anna Laura Cantone

Pozsonyi Pagony Kft, 2013

88 oldal, Kemény borító

Ez itt Ottó. Ottó pingvinfióka. Nagyon kíváncsi. És nagyon fontos feladata van... Az óriási pingvinkolónián Ottó kelt ki először a tojásból. Ül a papája lábán, és mindent, de mindent tudni akar arról, hogy mi történik vele. Mit tegyen, hogy ne legyen éhes? Miért vigyáz rá mindig másik felnőtt? Miért szükséges összebújnia a többiekkel, ha jön a vihar? Mikor nőnek ki a rendes tollai? És mikor szánkózhat végre a hasán? Miközben folyton kérdez, a nála kisebb pingvinekre is vigyáz, akárcsak egy nagyobb testvér, és megtanítja nekik, hogyan él egy igazi pingvin. Mert a változásoktól nem kell félni, elég csak hozzájuk szokni. Ajánljuk nagy ovisoknak, kisiskolásoknak, akár önálló olvasásra is.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2690 Ft
2152 Ft (-20%)

Terápiás állatmesék hétköznapi félelmekre

Tökéletes esti mese? Állatos és vicces? Megnyugtató, mégis bátor és kalandos? És még az illusztrációi is szépek? Még mindig nem elég? Legyen bizonyított pszichoterápiás segítség a gyerekeknek, hogy legyőzzék a sötétséget, a szeparációs félelmüket és minden tudattalan konfliktusaikat? Olvass tovább és megtalálod a te meséd!

Végre együtt a család!

Lassan itt a karácsony és végre együtt lehet a család! Az ünnep pedig nem lehet teljes egy meghitt történet, egy egész családot megmozgató játék nélkül. Most összeszedtük a legszuperebb családi könyveket és társasokat, hogy megmutassuk neked, mik azok, amik miatt mi annyira várjuk a karácsonyt! Már csak két hét! Olvasd el a szemlénket!

Miért nem fáznak a pingvinek?

Most már tuti biztos, hogy idén elmaradt a tél, legalábbis minket elkerült. Persze kellett sapka, sál, kesztyű, de sem egy rendes hógolyózásra nem volt alkalom, sem a szánkót nem volt miért elővenni a pincéből. Cserébe rengeteg pingvint ettek a gyerekeim. Gyerekpingvint, ha értitek, mire gondolok. Addig, addig, míg a hároméves azt hitte, a pingvin csokiból van eleve. Ekkor gyorsan nekiálltunk kinyomozni, milyenek is a pingvinek. Ha többet akartok megtudni a pingvinekről, olvassátok el A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt című könyvünket, ha pedig jókat akartok otthon játszani, keressetek ötleteket a Kisladik oldalán! (A kép Anna Laura Cantone illusztrációja)

További kapcsolódó cikkek...