A varázsfuvola

Jeli Viktória

A varázsfuvola

Rofusz Kinga illusztrációival

Bolti ár: 4490Ft
Kedvezményes ár: 3592 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2015
92 oldal, 210x270 mm, Kemény borító  

Volt egyszer egy sűrű, sötét erdő, félelmetes lények lakóhelye. Volt egyszer egy szépséges, hős királyfi, Tamino herceg, aki nagy tettekre született. Volt egyszer egy gyönyörű, szeplős királylány, Pamina, aki addig olvasta a meséket, míg ő is egy mese hőse nem lett. Csak sajnos a királylányon összevesztek a szülei, a Nap ura, Sarastro, és a Hold úrnője, az Éj Királynője. Még szerencse, hogy Tamino úgyis nagyon szeretett volna megmenteni egy királylányt, és Pamina nagyon szeretett volna már valami kalandba keveredni. A szerelem pedig, köztudomásúlag, minden akadályt legyőz. A gyönyörű hősöké éppúgy, mint a bohókás mindennapi embereké, Papageno és Papagena szerelme. Jeli Viktória meséjét mindenkinek olvasnia kell, mert egyszerre méltó a régi mese emelkedett hangneméhez, mély és igaz, és szólal meg egy mai gyerek számára is érthető, élvezhető, humoros hangon. Rofusz Kinga képeit mindenkinek látnia kell, mert ez a világ legszebb Varázsfuvolája.

Ezt a könyvet 6-99 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

A Színház- és Filmművészeti Egyetem színháztudományi szakán végzett, valamint a Veszprémi Egyetem magyar-színháztörténet szakán, emelett gyermekpszichodráma ismeretekkel is rendelkezik. 2005 óta báb- és gyerekdarabok dramaturgja és társírója. Az Időfutár napi rádiós ifjúsági sorozat egyik kitalálója és társírója három évadon keresztül, valamint az HBO Társasjáték és Terápia sorozatainak forgatóköny-társírójaként működött közre.

Könyvei a Pagonynál:
Dönci és barátai
Dönci és a varázstakaró
A varázsfuvola
Dani és a megkerült születésnap (Tasnádi Istvánnal)
Rozi az égen (Tasnádi Istvánnal) 
Időfutár 1. - A körző titka (Gimesi Dórával és Tasnádi Istvánnal) 
Időfutár 2. - A királynő palástja (Gimesi Dórával, Tasnádi Istvánnal,és Vészits Andreával) 
Időfutár 3. - A próbák palotája (Gimesi Dórával, Tasnádi Istvánnal és Vészits Andreával) 
Időfutár 4. - A káosz temploma (Tasnádi Istvánnal és Vészits Andreával) 
Időfutár 5. - A por hatalma (Tasnádi Istvánnal és Vészits Andreával) 
Időfutár 6. - A holnap ostroma (Tasnádi Istvánnal és Vészits Andreával) 

A szerző más könyvei

 • Jeli Viktória
  Tilos az Á Könyvek
  2967 Ft (-15%)
  3490 Ft
  A Gimesi–Jeli–Tasnádi–Vészits kvartett rádiójátékából született regény 3. része! LETEHETETLEN, IZGALMAS, VICCES, MAI!
 • Jeli Viktória
  Tilos az Á Könyvek
  2967 Ft (-15%)
  3490 Ft
  „A mennyezeten Széth isten képe díszelgett: tátott szájával a föld felé fordult, és e hatalmas nyílásba úgy repültek a holt lelkek, mint bogarak a gyertya lángjába. A falak mellett nagy, fonott kosarak pihentek, bennük tucatnyi különféle színű és méretű, tekergőző kígyó. A kígyók alattomos sziszegése elkeveredett a hadron halk búgásával, mely a templom közepén állt a maga nemes egyszerűségében.”
 • Jeli Viktória
  Tilos az Á Könyvek
  2967 Ft (-15%)
  3490 Ft
  „Nem emlékszem az utazásra. Az utolsó kép, ami megmaradt, hogy behúzom a mattot a sakktáblán, aztán minden elsötétül...” Az Időfutár folytatódik!
 • Jeli Viktória
  Tilos az Á Könyvek
  2967 Ft (-15%)
  3490 Ft
  A Gimesi-Jeli-Tasnádi-trió rádiójátéka végre regényformában is! Letehetetlen, izgalmas, vicces, mai!
 • Jeli Viktória
  Pozsonyi Pagony Kft
  2600 Ft (-20%)
  3250 Ft
  Tasnádi István és Jeli Viktória meseregényében Rozi elveszettnek vélt születésnapját keresve végigjárja a csillagos eget. A Skorpió, azaz saját jegye elől menekülve megismerkedik a többi csillagjeggyel, és a hozzájuk tartozó alapvető tulajdonságokkal.
 • Jeli Viktória
  Pozsonyi Pagony Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990 Ft
  Dönciék nemrég költöztek új lakásba. Még minden játék dobozokban áll, Döncinek nincsenek barátai. Hiányzik neki a szomszéd cica, a kisvasút, a kert. Még szerencse, hogy mindig vele van a varázstakarója, ami alá elbújhat, ha rossz a kedve, és segítségül hívhatja, ha nem tud megoldani valamit. A varázstakaró alatt bármit el lehet képzelni!
 • Jeli Viktória
  Pozsonyi Pagony Kft
  2072 Ft (-20%)
  2590 Ft
  Tíz kicsi mese ovisoknak: mert a mindennapokat egy csipetnyi humorral a legjobb fűszerezni!
 • Jeli Viktória
  Tilos az Á Könyvek
  2967 Ft (-15%)
  3490 Ft
  Jól ismert hőseink térben és időben végképp szétszóródva igyekeznek újra megtalálni egymást, és ami talán még ennél is fontosabb: életben maradni.
 • Jeli Viktória
  Pozsonyi Pagony Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Kalandos és vicces meseregény hatéves szülinaposoknak, betegeknek és izgalomra vágyóknak!
 • Jeli Viktória
  Tilos az Á Könyvek
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  A Gimesi - Jeli - Tasnádi - Vészits rádiójátékból született regény 4. része! Újabb kalandok térben és időben.

Cikkek

A leglegleg Pagony-könyvek kicsiknek-nagyoknak

Válogass korosztályokra lebontott ajánlónkból!

2015. december 14. - Bánáti Anna cimkék:

Lissa EvansAzt szeretem a Pagony-könyvekben, hogy annyira sokfélék. Van köztük klasszikus, gyönyörű illusztrációkkal díszített nagyalakú mesekönyv, van köztük meghitt hangulatú, és olyan is, aminek minden során nagyokat lehet nevetni. Van olyan, amelyiket gyerekek tömegei követelik esti mesének, de olyan is, amit a szülők (is) forgatnak elalvás előtt. Van fiúsabb, van lányosabb, van olyan, ami egy aktuális témát dolgoz fel, és olyan is, ami tabutémákra is kitér. Mindegyik tökéletesen alkalmas arra, hogy már a legfiatalabbakkal is megismertesse, megszerettesse az olvasást. Most összeszedtük a legeslegebb Pagony-könyveket, hogy könnyebb legyen a választás.

A mese, amit mindenkinek olvasnia kell

A világ legszebb Varázsfuvolája

2015. december 3. - Zsani cimkék: családi 

varazsfuvolaMeglehetősen merész vállalkozás A varázsfuvoláról csak úgy írni egy cikkecskét, hogy hahó, újra megjelent, gyönyörű, ismerjétek meg Ti is ezt a közeli, befogadható, szellemes és lírai átdolgozást! Tényleg gyönyörű, hat éves kortól minden korosztálynak ideális! Fiúknak, lányoknak egyaránt! Tökéletes ajándékkönyv! Tényleg kár nem elolvasni, mert ez most nagyon könnyed, természetes, mégis igézően mesei, sodróan gyönyörködtető és humoros lett!!!