A világ összes kincse

Bátky András

A világ összes kincse

Rofusz Kinga illusztrációival

Bolti ár: 3990Ft
Kedvezményes ár: 3392 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Csimota Könyvkiadó, 2012
66 oldal, Kemény borító  

Nyughatatlan Micó, igazi mesei környezetben él, az Üveghegy legtetején. Mikor kinyitja a ládát, amiről azt gondolja, hogy a papája kincseit rejti, azok szerterepülnek, így hát keresésükre indul. Hűséges kísérőjével, Rézcsőrűvel tett utazása során érti csak meg, hogy papájának mi is jelenti a világ összes kincsét. Mese-cd és mesekönyv egyben! A Sárik Péter Trió közreműködésével. A könnyed jazzes háttérzenével kísért történetet a lemezen 7 db betétdal kíséri.

Ezt a könyvet 4-10 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Negyvennégy éves, három gyerek apja, négy kerék ura, meg egy csomó szoba lakója. Bölcsész volt, közgazdász lett, de mire felnőtt, már csak a mesékhez maradt kedve. Mesesorozata, az Agresszív Békamesék, a Magyar Rádió Esti Meséjében volt hallható. Első gyerekkönyve 2010-ben jelent meg, Pipogya, a budapesti medve címmel.

A szerző más könyvei

 • Bátky András
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  1267 Ft (-15%)
  1490 Ft
  A szeretni- és égetnivaló ikerpár, Bazsó és Borka most sem tétlenkedik. Szeretnétek tudni, hogy miért üldözi egy kutyafalka Bazsót a Normafánál?
 • Bátky András
  Pozsonyi Pagony Kft
  1992 Ft (-20%)
  2490 Ft
  Pipogya, Tigris Oszkár, Oroszlán Géza - vajon hogyan mentik meg a világot a láthatatlan budapesti vadállatok és embergyerek barátaik?
 • Bátky András
  Pozsonyi Pagony Kft
  1992 Ft (-20%)
  2490 Ft
  Budapest, napjainkban. Láthatatlanná vált városi vadállatok élnek közöttünk. Békések, jobban félnek tőlünk, emberektől, semhogy megmutassák magukat...
 • Bátky András
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  1267 Ft (-15%)
  1490 Ft
  Öt humoros, rövid történet Bátky András tollából, Lakatos István rajzaival. Már első önálló olvasásra is ajánljuk!
 • Bátky András
  General-Press Kiadó
  2125 Ft (-15%)
  2500 Ft
  Morci átlagos kisfiú, talán az iskoláskor küszöbén. Amiben más, mint a többiek, az csak egy kis szomorúság a tekintetében.
 • Bátky András
  General-Press Kiadó
  2975 Ft (-15%)
  3500 Ft
  Mirka egy délután morcosan ült a nyelvtanlecke fölött. Sehogy sem akaródzott nekilátni a házi feladat megírásának. Hiszen ha már egyszer írna, akkor legalább is könyvet írna. Mégpedig arról, hogyan kell szeretni.