Akinek a foga kijött

Varró Dániel

Akinek a foga kijött

Maros Krisztina illusztrációival

Bolti ár: 1990Ft
Neked: 1692 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Manó Könyvek Kiadó Kft., 2011
32 oldal, 200x200 mm, Kemény borító  

Tréfás mondókák azoknak a szülőknek, akiknek már nem kisbabája, hanem kúszó-mászó, gügyörésző csemetéje van.Varró Misi egyre nő, fogai már előbújtak, nem is rest használni őket, mondjuk, fémpénzt rág velük, és mellé egy kis finom homokot. Misi már megtanult járni, kisebb-nagyobb döccenőkkel, sőt pakolni is tud: nehéz feladat ám mindent gondosan kirámolni a szekrényből, s azt gyönyörűen szétszórni a földön. Nem is beszélve arról, milyen pompás szórakozás kirángatni apa laptopjának zsinórját, szétpüfölni a homokvárakat vagy megcibálni a cica farkát. Jó játék a verseskötet, van rajta egy teljes köpet. Átnyálaztam, még egy jöhet, jó játék a verseskötet.

Ezt a könyvet 2-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Varró Dániel
  Jelenkor Kiadó
  Neked: 2549 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2999 Ft
  Varró Dániel új verseskötete a szerelem külső és belső helyszíneit veszi számba, mint egy kis szerelmi enciklopédia.
 • Varró Dániel
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Mit kell itt ezzel a könyvvel csinálni? Érdemes állatos keksszel kínálni? Vagy bántalmazz vele egy eladót tettleg? Tépd szét, és tedd vissza? Nem, nem, hanem vedd meg!
 • Varró Dániel
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  Neked: 1692 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  Mondókák a jól ismert költő tollából.
 • Varró Dániel
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  Neked: 1692 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  Varró Dániel, korunk sztárköltője írt már verset felnőtteknek, kamaszoknak, kisgyerekeknek. Saját tapasztalatait sűríti ezekbe a vicces kis mondókákba, hiszen Misi fia alig múlt egy éves.
 • Varró Dániel
  Csimota Könyvkiadó
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  A kötetben szereplő versek segítik óvodás és iskolás gyerekeket az ábécé elsajátításában. A versekben a létező, vagy kitalált állatok neveinek kezdőbetűi megegyeznek a magyar abc negyvennégy betűjével.
 • Varró Dániel
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 3392 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3990 Ft
  Varró Dániel nagysikerű versesregénye 2003-ban jelent meg először. Azóta számos színházi előadás készült belőle, melyek folyamatosan műsoron vannak, több generáció nőtt fel Muhi Andris hihetetlen és humoros kalandjai.
 • Varró Dániel
  Pozsonyi Pagony Kft
  Neked: 2967 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3490 Ft
  A Friss tinta! című, mai gyerekvers antológiával az volt a célunk, hogy a Csimota Kiadóval karöltve összeállítsunk egy olyan kötetet, amilyen már régóta nem volt: amelyben Weöres, Nemes Nagy és Tamkó Sirató méltó követőiként mai költők szerepelnek, mai gy
 • Varró Dániel
  Magvető Kiadó
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Parti Nagy Lajos szavaival élve: "Varró Dániel két dolgot vesz nagyon komolyan, a költészetet és a gyerekeket - minden további, a mese is, a regény is ebből következik."
 • Varró Dániel
  Magvető Kiadó
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Varró Dániel verseiben bűbáj és varázslat rejlik...ebben az itókában van ám néhány csepp nemcsak a mennyeiből, hanem a még mennyeibb Kosztolányi azúrból is, de az egész mégis csak saját főzet: egy bögre azúr."
 • Varró Dániel
  Jelenkor Kiadó
  Neked: 2124 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2499 Ft
  Először 1999-ben jelent meg ez a - mára kultikussá vált - verseskötet, melyben egy ifjú költő tizenhat és húszéves kora között írt költeményeit gyűjtötte össze. Varró Dániel saját bevallása szerint attól tartott, lelepleződik, hogy zsengéit olvasva kiderül, versei mögött nincs semmiféle komolyság. Hangja azonban olvasók ezreit hódította meg, és tette Varró Dani-rajongókká.
Varró Dániel összes könyve...

Cikkek

A kisbabák sokat rosszalkodnak

Varró Dániel: Akinek a foga kijött, Manó Könyvek, 2011.

2011. szeptember 30. - Hanna cimkék: jó könyv 

kVarró Dániel első gyerekvers-kötete, az Akinek a lába hatos, igazán a kedvenceim közé került a mindig-mulatságos formai megoldásaival, az iróniájával, a hangsúlyosan jelenlévő szerzői énnel. Ahogy sokan, én is, mint nagy Varró-rajongó, nagyon vártam a folytatást: az Akinek a foga kijött kicsit nagyobb gyerekek mindennapjait tárja elénk. A kicsit nagyobb gyerekek ugyanolyan cukik, de sajnos sokkal többet rosszalkodnak.