Akinek a foga kijött

Varró Dániel

Akinek a foga kijött

Maros Krisztina illusztrációival

Bolti ár: 1990Ft
Kedvezményes ár: 1692 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Manó Könyvek Kiadó Kft., 2011
32 oldal, 200x200 mm, Kemény borító  

Tréfás mondókák azoknak a szülőknek, akiknek már nem kisbabája, hanem kúszó-mászó, gügyörésző csemetéje van.Varró Misi egyre nő, fogai már előbújtak, nem is rest használni őket, mondjuk, fémpénzt rág velük, és mellé egy kis finom homokot. Misi már megtanult járni, kisebb-nagyobb döccenőkkel, sőt pakolni is tud: nehéz feladat ám mindent gondosan kirámolni a szekrényből, s azt gyönyörűen szétszórni a földön. Nem is beszélve arról, milyen pompás szórakozás kirángatni apa laptopjának zsinórját, szétpüfölni a homokvárakat vagy megcibálni a cica farkát. Jó játék a verseskötet, van rajta egy teljes köpet. Átnyálaztam, még egy jöhet, jó játék a verseskötet.

Ezt a könyvet 2-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Varró Dániel
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Mondókák a jól ismert költő tollából.
 • Varró Dániel
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  3392 Ft (-15%)
  3990 Ft
  Varró Dániel nagysikerű versesregénye 2003-ban jelent meg először. Azóta számos színházi előadás készült belőle, melyek folyamatosan műsoron vannak, több generáció nőtt fel Muhi Andris hihetetlen és humoros kalandjai.
 • Varró Dániel
  Csimota Könyvkiadó
  1992 Ft (-20%)
  2490 Ft
  A kötetben szereplő versek segítik óvodás és iskolás gyerekeket az ábécé elsajátításában. A versekben a létező, vagy kitalált állatok neveinek kezdőbetűi megegyeznek a magyar abc negyvennégy betűjével.
 • Varró Dániel
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Mit kell itt ezzel a könyvvel csinálni? Érdemes állatos keksszel kínálni? Vagy bántalmazz vele egy eladót tettleg? Tépd szét, és tedd vissza? Nem, nem, hanem vedd meg!
 • Varró Dániel
  Jelenkor Kiadó
  2549 Ft (-15%)
  2999 Ft
  Varró Dániel új verseskötete a szerelem külső és belső helyszíneit veszi számba, mint egy kis szerelmi enciklopédia.
 • Varró Dániel
  Magvető Kiadó
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Varró Dániel verseiben bűbáj és varázslat rejlik...ebben az itókában van ám néhány csepp nemcsak a mennyeiből, hanem a még mennyeibb Kosztolányi azúrból is, de az egész mégis csak saját főzet: egy bögre azúr."
 • Varró Dániel
  Magvető Kiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Parti Nagy Lajos szavaival élve: "Varró Dániel két dolgot vesz nagyon komolyan, a költészetet és a gyerekeket - minden további, a mese is, a regény is ebből következik."
 • Varró Dániel
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  A Túl a Maszat-hegyen című történet hőse, Muhi Andris nem is sejti, mire vállalkozik, mikor elindul a Maszathegyen túlra, hogy meglátogassa régen látott jó barátját. Maszat Jankát, Makula bácsit, Szösz nénét és a Maszat-hegy többi békés lakóját ugyanis nagy veszedelmek fenyegetik.
 • Varró Dániel
  Pozsonyi Pagony Kft
  3192 Ft (-20%)
  3990 Ft
  Igazi lírai és epikai bravúr, sok-sok humorral! Kicsiknek izgalmas mese, a kicsit nagyobbaknak akár a költészet alapjait is megtanító olvasmány, gimnazistáknak diákszínpadokon előadható színdarab – zseniális illusztrációkkal.
 • Varró Dániel
  Jelenkor Kiadó
  2124 Ft (-15%)
  2499 Ft
  Először 1999-ben jelent meg ez a - mára kultikussá vált - verseskötet, melyben egy ifjú költő tizenhat és húszéves kora között írt költeményeit gyűjtötte össze. Varró Dániel saját bevallása szerint attól tartott, lelepleződik, hogy zsengéit olvasva kiderül, versei mögött nincs semmiféle komolyság. Hangja azonban olvasók ezreit hódította meg, és tette Varró Dani-rajongókká.
Varró Dániel összes könyve...

Cikkek

A kisbabák sokat rosszalkodnak

Varró Dániel: Akinek a foga kijött, Manó Könyvek, 2011.

2011. szeptember 30. - Hanna cimkék: jó könyv Ezt olvassuk most 

kVarró Dániel első gyerekvers-kötete, az Akinek a lába hatos, igazán a kedvenceim közé került a mindig-mulatságos formai megoldásaival, az iróniájával, a hangsúlyosan jelenlévő szerzői énnel. Ahogy sokan, én is, mint nagy Varró-rajongó, nagyon vártam a folytatást: az Akinek a foga kijött kicsit nagyobb gyerekek mindennapjait tárja elénk. A kicsit nagyobb gyerekek ugyanolyan cukik, de sajnos sokkal többet rosszalkodnak.