ez itt a kosarad
a termékeiddel

Török Szilvia

Állatfa

Illusztrátor: Török Szilvia

Pozsonyi Pagony Kft, 2008

40 oldal, Kemény borító

Hogy hívják a boci mamáját? Ki vigyáz a lovakra? Hát a kismedvét hogy nevezzük? Mindezt megtudhatod és még sok-sok állat "családfáját" megismerheted ebbôl a könyvből. Török Szilvi állatrajzait pedig akár a legkisebbek is bátran megpróbálhatják utánozni, lerajzolni vagy kirakni, hiszen a figurák a legegyszerűbb geometriai elemekből épülnek fel.

Jelenleg nem rendelhető.

1490 Ft
1118 Ft (-25%)

nextprev
Adventi naptár mizéria, szemrevaló matéria

Kedves olvasóink, decemberben egy igazi nagycsalád zsizsegő hétköznapjait és ünnepnapjait mutatjuk meg nektek: Török Szilvi három gyerekéből és férjéből, no meg persze önmagából írja négy hétig a történeteket. A szereplők tehát: Fukar, a legidősebb gyerek, Cudar, a középső kislány, és Rácsodál, a legkisebb kisfiú (kiskirályfi?). Az anya, Csakagond próbálja őket terelgetni a nap során előre, Főleg, az apa pedig megmenti a helyzetet, ha netán úgy alakul. Mert bizony három gyerek mellett, tudjuk jól, úgy alakul.

Boltosaink ajánlják

Ha nem tudod kiválasztani, hogy melyik Pagonyos könyvet vedd meg a szülinapi akciónkban, akkor olvasd el, hogy mit ajánlanak azok, akikkel nap mint nap találkozhatsz a boltban, a pult másik oldalán. Hivatásszerűen ajánlanak reggeltől estig könyveket, most mégis legkedvesebb Pagonyos olvasmányaikról mesélnek. És tudod már, mit szeretnek a Pagony alapító, és szerkesztői?

Állatkert a nappalinkban

Török Szilvi Állatfájából megtanulhatjátok, hogy mi a neve a különböző állatok papa, mama, gyerek tagjainak. Aztán pedig magatok is elkészíthetitek az állatcsaládokat, elnevezhetitek őket, és játszhattok velük farmot, vagy dagonyázhatnak egy kicsit, persze csak játékból.

További kapcsolódó cikkek...