Várd kreatívan a Mikulást!

Best of ajándéklista

cimkék: #játék #kreatív

Leesett az első hó, és vele megérkezett a tél is. Közeledik a karácsonyi időszak, de ne feledkezzünk meg a gyerekek kedvencéről sem, december 6-áról. Természetesen a vattaszakállas, minden jóval megpakolt puttonyú Mikulásról van szó, aki minden évben megtölti a kiscsizmákat édességgel. A sok csoki mellett azonban kerülhet más is a cipőkbe. Kiválogattuk nektek az összes apróságot, amiknek a gyerekek biztosan örülni fognak. Ha pedig az adventi naptáradba keresel szuper csomagokat, amiket szét tudsz osztani a különböző napokra, akkor is kattints a cikkünkre!

Frindt Julcsi kedvenceit olvasod.

Írószerek

Rajzolni és színezni mindenki szeret. A Crayola termékcsalád kifogyhatatlan lehetőségeket kínál az ifjú művészeknek. A nagyobbak metálfényű és vékony filctollak közül válogathatnak, plusz dekoráláshoz pedig a csillám filctollkészlet a legjobb döntés. Kisebbeknek kimosható/illatos csavarozható és háromszög zsírkrétákat is tartogat, amik kialakításuknak köszönhetően az apró kezekbe is illenek. Korosztálytól függetlenül bárki alkothat az 50 db-os ceruzakészlettel, kétvégű színesceruzákkal. Ha pedig valami igazán különlegessel szeretnétek feldobni a rajzokat, próbáljátok ki a mindenféle gyümölcsös illattal megbolondított vastag filceket! Válaszd akár az áfonyásat, a dinnyéset, vagy a narancsosat, az alkotás garantáltan nem csupán vizuális élmény lesz!

Matricák

Mindenkinek volt matricás albuma kisiskolás korában. A szünetek nagyrészt azzal teltek, hogy egymás között cserélgettük a matricákat, igyekeztünk begyűjteni a számunkra legértékesebbeket, és megszabadulni azoktól, amiket már meguntunk. Gyerekkoromban a legtöbbet a „puklis” matricák – így neveztük – értek, amik kipúposodnak a sík felületről. Gyors kutatást végeztem, és a gyerekek szerint ez még ma is klassz. Szerencsére találtok a mi készletünkben is: lovasat, elefántosat és sok mást. Ennél a fajtánál talán csak az illatos verzió lehet menőbb, ezekből is lehet válogatni a rágógumi illatútól kezdve a pizzáson át, egészen a – most kapaszkodjatok meg – bűzösig. Vannak matricák, amik még ennél is többet tudnak, pl. az ujjmatricák, amik a tetoválások és az ujjbábok tulajdonságait ötvözik. Az ujjunkra ragasztva mesélhetünk velük tündér- vagy állatmeséket. A mesélő matricákkal pedig a gyerekek szőhetnek mindenféle izgalmas történetet: újraragaszthatóak, így bármikor új sztori kezdődhet, legyen szó űrlényekről, versenyautókról, vagy szavannai állatokról.

Nyomdák

Ha a matricákat már unjátok, az írószerekből pedig már tornyot tudnátok építeni, akkor is akad még olyan kreatív eszköz, amit a Télapó a csizmákba rejthet. A komplett nyomdakészleteink és mini nyomdáink között biztosan találtok nektek megfelelőt. Nem csak a nagyobbaknak ám! 18 hónapos kortól a legkisebbek is felfedezhetik az alkotás örömét. Az ergonomikus babanyomdák könnyen kézbe foghatóak, nagy festékpárnákat rejtenek, ráadásul a tintája is kimosható. Válasszátok a téli ünnepek tematikájút, ha már az adventi hangulatra vágytok! A babanyomdák mellett más új készletek közül is szemezgethettek. A hőstörténetek kedvelőinek találtok lovagos nyomdát, amivel sárkányokkal harcolhatnak, a tündérmesék rabjai pedig hercegnős kastélyt készíthetnek. Grafit hatású, szürke tintát tartalmaznak a dobozok, így a művek teljességéhez szerezzetek be néhány színes ceruzát, amivel aztán kedvetekre dekorálhatjátok a kastélyokat! A nagyobbaknak ajánljuk a mini nyomdákat, amik feldobják az iskolai füzeteket, leveleket. Válasszátok az új szívecskés változatot, hogy igazán szépek legyenek az ünnepi üdvözlőlapok!

Ezeken a hideg napokon nincs is jobb, mint otthon maradni és valamilyen meditatív alkotásban elmerülni. Nézd meg, a Djeco milyen csodálatos kreatív készletekkel, szuper társasokkal készült az adventi időszakra!

Kapcsolódó könyvek

Kapcsolódó cikkek