Kövesd a nyomot, hallgass a szívedre!

Detektív regények lányoknak

Különleges képességek, rejtélyes meghívók, szerepjátszás, autóversenyzés, családi balhé – ebben a válogatásban a mostanában megjelent legizgalmasabb kötetekről olvashattok egy rövid összefoglalást.
tovább...

Pedig ki más olvasson magyar íróktól, ha nem mi?

De kik azok a Booktuberek? 2. rész - Interjú a LapozzÁgi vloggerével

Vloggerek, Youtuberek, Booktuberek... De kik ők? A Booktuberek, azok vloggerek és egyben Youtuberek is, akik a YouTubeon teszik közzé a könyvekkel kapcsolatos videóikat.
Interjúsorozatunkban most megismerhetitek őket, második kiszemeltünk Horváth Ágnes.
tovább...

Játékok igazi felfedezőknek!

A legszuperebb játékok, hogy kalandozva tanulhass!

Színek, hangok, szagok, bogarak, környezetismeret, állatok, városok, történelem – ebben a válogatásban olyan izgalmas játékokat találhattok, amelyek amellett, hogy szórakoztatnak, a kimeríthetetlen felfedezésvágyat is kielégítik és még fejlesztenek is. Meg tudod különböztetni a zajos utcát a mesebeli falutól? Szeretnéd fejleszteni a memóriádat, és érdekes tényeket megtudni különböző találmányokról? Vagy netán megszállott bogárrajongó vagy, aki közelről szereti szemlélni az ízelt lábakat és kitinpáncélokat? És azt vajon tudod, hogy a kamerát vagy a teafiltert találták fel előbb?

Navratil Dominika ajánlóját olvasod.
tovább...

10 ok, amiért Csernus Imre két új könyve minden kamasznak kötelező!

Megérkezett A Nő - Csajsziknak és A Férfi - Srácoknak

Senkinek sem kell bemutatni Dr. Csernus Imre pszichiátert. A Férfi és A Nő két sikerkönyve után most újabb két remek alkotását olvashatjuk, de ezúttal a kamaszok kerülnek terítékre. Csernus nem kegyelmez, de épp ez benne a jó, kimondja, amit ki kell. Ha érdekel a jövőd, akkor vedd kézbe életed irányítását most! Hidd el, szükséged van erre a két könyvre...
tovább...

A legmenőbb SCOLAR újdonságok kicsiknek és nagyoknak

Ismeretterjesztők, színezők, mesék és ifjúsági irodalmak

Ismeretterjesztés, szépirodalom, gyerekkönyvek. . . – a Scolar kiadó széles spektrumot lefed kínálatával. Az egészen kicsiknek való lapozóktól kezdve ismeretterjesztő sorozatokon át az ifjúsági irodalomig sok szuper Scolar könyvet találsz a szemlében!

Ha kíváncsi vagy az újdonságokra, akkor lapozz a cikkhez!

Navratil Dominika ajánlóját olvasod.
tovább...

Felhagytam a közgazdász jövőképpel, és anglisztika szakos lettem

De kik azok a Booktuberek? 1. rész - Interjú az Inside my head vloggerével

Vloggerek, Youtuberek, Booktuberek... De kik ők? A Booktuberek, azok vloggerek és egyben Youtuberek is, akik a YouTubeon teszik közzé a könyvekkel kapcsolatos videóikat.
Interjúsorozatunkban most megismerhetitek őket, elsőként Boór Andreát.


tovább...

Szakadt farmer, kockás ing, Nirvana, újra hódítanak a 90-es évek sztárjai!

Ajánló az Egyszerű dal című kultregényéről

Szereted a kicsit borongós hangulatú, de happy end-del végződő könyveket? Érdekel milyen volt a kilencvenes évek világa? Kíváncsi vagy mások, hogyan élik meg az első szerelmet és hogyan vetik bele magukat a bulizásba?

Akkor nincs más dolgod, mint kinyitni az Egyszerű dal-t.
tovább...

Utazni fejben is lehet!

Kedvenc könyveim 2-től 10 éves korig

Utazni mindenki szeret! A kíváncsiság épp úgy hajtja a kicsiket, mint a nagyokat. Az új helyek, ízek és kalandok ígérete pedig minden mesének és regénynek jót tesz. Ki ne akarna olyan izgalmas kalandokat, amik egészen a Afrikába, múltba, a jövőbe, vagy különös fantáziaországokba repítik?

Ha elég bátor vagy, végig mered olvasni ezt a listát!
tovább...

Készen állsz az időutazásra?

Matricázd be a nyarat!

A Pagony Matricás történelem sorozatával négy távoli világba nyerhetsz bepillantást. Íme, egy kis ízelítő a különböző történelmi korokat megidéző matricás foglalkoztatókönyvekből, egy boszis óriásfoglalkoztatóból és egy egészen különleges budapesti színezőből! Ha tartalmas, szórakoztató, izgalmas és informatív füzeteket keresel itt a helyed!
Vidd magaddal mindenhova!
Fess, ragassz, meditálj!


Udvari Orsi ajánlóját olvashatod!
tovább...