ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 2-5

Bartos Erika

Bogyó és Babóca segít

Illusztrátor: Bartos Erika

Pozsonyi Pagony Kft, 2010

48 oldal, Kemény borító

A tizenkettedik kötet első meséjében Kelemen, a kanári egyik elkószált fiókáján, a másodikban pedig egy nünükebogáron segít Bogyó és Babóca. Gyönyörű patchwork léghajó is készül!

A Kanárifiókák című első történetben Kelemen, a kanári társat talál magának. Bogyóék izgatottan várják, hogy a kis fiókák előbújjanak a tojásból. Nemsokára a segítségükre is szükség lesz: az egyik vakmerő fióka úgy gondolja, ő már egyedül is tud repülni... A második mesében is új szereplővel találkozunk, megismerjük Nellit, a nünükebogarat. Őt egy vihar sodorja Babócáékhoz, repülni nem tud, és valahogy vissza kell jutnia az otthonába. Bogyó és Babóca segít neki - csodálatos léggömböt készítenek Nellinek.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1990 Ft
1691 Ft (-15%)

Bartos Erika + egy új Bogyó és Babóca

Bartos Erika megkerülhetetlen és meghatározó alakja a mai gyerekirodalomnak, rengeteg családban nincs lámpaoltás az ő meséi nélkül. Bogyó és Babóca része az életüknek. Az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg egy formailag és tematikailag is megújult rész, az ÉVSZAKOS KÖNYV. Új kötete kapcsán persze még rengeteg más is szóba került. Például az ablakából látható daruk is.  

További kapcsolódó cikkek...