Boribon mesehétvégék a Walden Hotelben - Marék Veronika fényképes beszámolója

cimkék: #állatok #Marék Veronika #Boribon #rendezvény #hír

"Boribon mesehétvége... Mi ez a sosemhallott program?

A dobogókői Walden Hotel - Tollár Mónika ötletét megvalósítva - Boribon napokat szervezett február végén. Olyan sok család jelentkezett, hogy a programot mindjárt meg is kellett ismételni. A két koratavaszi hétvége sikerén felbuzdulva ősszel Kippkopp-hétvégét is tervez a Walden Hotel.

A hotel igazgatója, Panyi Zsolt, aki maga is háromgyermekes apuka, a gyerekek kedvére alakította a szállodát. A nagy földszinti hallt szivárványszínű luficsokrok díszítették, amelyeket késobb szétosztottak a gyerekek között. Szellemes táblák segítettek az eligazodásban. Az érkező gyerekek mindjárt ajándék-könyvet kaptak.

Az étteremben gyerekbarát svédasztalt állítottak össze. Színes tányérok, tarkabarka evőeszközök, meseszalvéta várta a kicsiket. Étkezés alatt halkan szóltak  a Boribon - dalok. Tágas bár, játszószoba,
könyvtár is allt a vendégek rendelkezésére, és a nagy hallban akár futkosni is lehetett. Bőven volt hely gyerekeknek, piciknek és nagyoknak egyaránt.

A kétnapos programban sokminden szerepelt. Erdei kirándulás Boribon-uticsomaggal, szánkózás, mert itt fent volt még hó, aztán diavetítés, szappanbuborék-fújó és gólrugó verseny, mesedélután, tombola, és fotózás a vendégségbe érkezett nagy Boribon-mackóval.
A pincérek nagy tálakon fehér és barna Boribon-bonbont kínáltak mindenkinek..

 

A két koratavaszi hétvége sikerén felbuzdulva ősszel Kippkopp-hétvégét is tervez a Walden Hotel Marék Veronikával."

Kapcsolódó könyvek

Kapcsolódó cikkek