BUMM a gatyában
  • 12-16

Nick Fisher

BUMM a gatyában

Manó Könyvek Kiadó Kft., 2015

148 oldal, Puha kötés

A kamaszkor a változások ideje. Ez a könyv segítségedre lesz abban, hogy megértsd, mi történik a testeddel, és miért. Szó esik benne többek között a merevedésről, a nedves álmokról, arról, hogy nem a méret a lényeg és hogy mire érdemes figyelni az első szexuális együttlétek alkalmával. A kötet végén a leggyakrabban előforduló szexuális úton terjedő fertőzésekről is találsz információt, hogy tudd, mikor kell orvoshoz fordulnod. Ne ijedj meg, nem az a cél, hogy megtanulj egy rakás latin kifejezést, hanem az, hogy megértsd, mit is jelent egy huncut, virsli formájú húsdarabbal a lábad között együtt élni.

Jelenleg nem rendelhető.

1490 Ft
1267 Ft (-15%)

Mindenki másképp csinálja

Szerencsére én már túl vagyok a nehezén. Az összes gyerekem tud mindent, ami a szexualitást illeti, valahogy spontán jött minden, bátran kérdeznek, én meg már egyre bátrabban magyarázok nekik.
Mert a felvilágosítás bizony nem könnyű dolog, vegyünk egy nagy levegőt, legyünk őszinték, ha meg nem megy, akkor keressünk olyan könyveket, amik segítségével mi is könnyebben hozhatjuk szóba a serdülőkor testi-lelki változásait. És a lényeg: humor!

Már megint izzad a tenyerem

Szex, szerelem, gyengédség - ismerős, ugye? Szerencsére most már sok jó könyvből tájékozódhatnak a gyerekek, hogy hogy is van ez az ágyban, esetleg az ágy mellett, előtt, után, körül... Ami mindre jellemző: komolyan veszi a gyerekeket, de humorral kezeli a témát. Lányoknak, fiúknak ajánlunk 1-1 "felvilágosító" és egy-egy irodalmi művet. - Bagossy Laura ajánlója

Összes kapcsolódó cikk