A nagyiék és én – Rajzpályázat

Rajzold le a nagyit!

Nyerj könyvcsomagot!

Milyen a gyereked nagymamája, nagypapája? Rajzoljátok le, mit csinálnak együtt, mi rájuk a legjellemzőbb, mi jut eszetekbe róluk először! Várjuk a nagyszülős rajzokat kisovisoktól egészen a kisiskolásokig! Olvass tovább, hogy megtudd a részleteket, sőt, még tippeket is adunk!

Ahogy biztosan neked is, úgy a te gyerekednek is számtalan felejthetetlen élménye kötődhet a nagyszülőkhöz. Ottalvások, közös nyaralások, süti sütés – talán mesélni is a nagyi tud a legjobban! Vagy a ti nagyitok igazi modern nagyi, aki úgy használja a kütyüket, hogy még az unokája is elámul rajta? Bárhogy is van, most megmutathatjátok nekünk!

Mit kell tenned?

amikor_meselni_kezdtek_a_fak_borito_1000px.jpgNyugi, neked semmit, de a gyerekeknek (vagy az ovis csoportjának, iskola osztályának) kínálunk egy szuper délutáni elfoglaltságot: rajzolja le a nagymamát vagy a nagypapát!

Ha ezzel megvan, akkor csak fotózzátok le, és töltsétek fel a pályázat facebook eseményébe!

Határidő: május 31.

Mi pedig három korosztályban sorsolunk 2-2 nyertest június 20-ig:

3-5 évesek,
6-8 évesek és
9-11+ évesek között.

A nyeremény pedig nem más, mint korosztályonként 2 egyedi, két kötetből álló könyvcsomag!

Ha valamelyik mások által feltöltött rajz megtetszik, mutasd meg nekünk egy lájkkal! A sorsolásnál nem tudjuk számításba venni, de a legjobb rajzokból készítünk egy válogatást.

Oszd meg a pályázatot az ovis csoportotokkal vagy az osztályotokkal, legyen közös élmény a rajzolás!

TIPPEK A PÁLYÁZATHOZ

a_csodalatos_nagyapo_borito_1000px.jpgBár a generációk közötti szakadék nagy (és talán egyre nagyobb), a nagyszülő mindig fontos szereplő a gyerekek életében. Többek között ezért olvashattok idén sok-sok olyan Pagony-könyvet, amiben képzelt vagy élénk fantáziájú, vidéken élő vagy fővárosi, otthon barkácsolós vagy mindenfelé kirándulós nagyszülőkkel találkozhattok!

Ha szeretnél ihletet meríteni a pályázathoz, nézd, mennyi szuper könyvünk van, amit imádni fogtok!

Ovisoknak:
Pitypang nagyiéknál
Széna Bogi és az óriás görögdinnye

Felolvasásra és kisiskolásoknak:
Nagymama az almafán
A csodálatos nagyapó
Amikor mesélni kezdtek a fák

Játékszabályzatunkat itt találod!