ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • játék
  • 3-99

Cipelő cica - Ciró

Egyedi, kézzel készített cica Berg Judit Cipelő cicák könyveihez, így nem találni köztük két teljesen egyformát! Ciró dagi, lefelé szélesedő, és színeiben a bordó, vörös és narancssárga árnyalatai dominálnak. Farka fekete gumi, a végén 2-4 fagyöngy található. A cicák tömőanyaga bioköles, így nem javasolt mosni őket. Napsütéssel fertőtleníthetők.3 éven aluliaknak a gyöngyök miatt nem javasolt.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-6 munkanap

Kosárba teszem

1390 Ft
1321 Ft (-5%)

Csinálj cicákat!

Varrj, ragassz, gyurmázz cicákat, mert a cicák puhák, simogatnivalók és dorombolnak. Ráadásul jól néznek ki a bajuszok azzal a két kis háromszöggel - nagyjából ennyi kell ugyanis egy cicához. Az alábbiakban két komoly varrós "recepttel" indulunk, hogy a legegyszerűbb rajzolós-gyurmázós cicákhoz lyukadjunk ki. De az egyszerűség nem megy a dizájn kárára, szóval gyakorlott és kitartó szülőknek és kisgyerekeknek is találtok tennivalót az alábbiakban!

Utazások hete

„Ezen a héten annyi minden történt, hogy az eddigi szokásomtól eltérően napokra és címszavakra bontottam az eseményeket. Bár rengeteg élményben és örömben volt részem az elmúlt napok során, mégsem bánom, hogy erre a hetemre nem lehet a „szokványos” jelzőt húzni.” - Berg Judit naplója.

Kis sikerek hete

„Azért választottam ezt a címet, mert átütő, kirobbanó nagy sikerekről nem tudok beszámolni. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy negatív a mérleg. Határozottan a pozitív tartományban időz a kijelző. Igaz, az új Ruminit például nem fejeztem be, bármennyire is szerettem volna. De azért haladtam vele, már csak egyetlen fejezet hiányzik, az utolsó!” - Berg Judit eheti naplóbejegyzését olvashatod egy gyúrói író-olvasó találkozóról, egy érdekes kiállításról és egy zártkörű szobaszínházi előadásról.

További kapcsolódó cikkek...