Új könyvekhez macskás recept

Falatozz Pimmel és Pommal finom halgombócos spagettit!

Ismered Pimet és Pomot? A gazdijukat, a kedves hölgyet? Vagy az unokahúgocskákat? Most annak örömére, hogy két új kötettel gazdagodnak a történeteik megosztunk veled egy szuper macskás receptet! Hiszen az egyik új történetben VENDÉGSÉGBE jön Saci és Timi. Amikor pedig vendégek jönnek, nem árt egy kis finomsággal is készülni. A másik könyvben pedig tudod mi lesz: SZÜLETÉSNAP! Azt már gondolom, mondanom sem kell, hogy egy szülinap tele van szuper ínyencségekkel...

Főzz te is gyerekkel macskajó falatokat!
tovább...

Ilyen a tested!

Van megoldás: pisilés, kakilás, felvilágosítás, testiség

Egy gyerek gyakran gondokkal jár. De ahelyett, hogy pánikba esnél, hogy teljesen kimerítenéd magad, próbáld meg egy jó kis történettel átsegíteni a családot a bajokon! 

Cikksorozatunkban különböző problémákra fókuszálunk. Az első témánk: IGEN, VAN TESTÜNK. Minden gyereket érint, és, ahogy tapasztalom a szeptember, és az óvoda közeledtével egyre több szülőt aggaszt, a szobatisztaság, a nagyobbak esetében a testiség kezelése. 

Ha a gyereked betöltötte a kettőt, itt a helyed, hogy mesével segíts!

Jó olvasást, és sok mesélést és még több türelmet!
tovább...

Terápiás alkotás

Ismerd meg a Furagura játékot!

A Furagura egy nagyon sokoldalú játék. Gyerek és felnőtt közösségek kedvence, kiváló a társas kapcsolatok erősítésére, közösségépítésre, az önismeret fejlesztésére, a tanulási képességek javítására, de a különböző terápiás foglalkozásokon is rendszeresen előkerül. Felszabadítja a kreatív késztetéseket. Semmi nem kötelező, ellenben nagyon inspiráló.

Mi kipróbáltuk, és bejött! Ismerd meg te is!
tovább...

Friss játékok az egész családnak

újdonságok a Pagony boltjaiban

Megérkeztek a legújabb Djeco termékek! A méltán népszerű francia játékmárka mára az egyik legmenőbb kiegészítője a gyerekszobáknak és nem csak a gyerekek örömére... Szemlénkben megmutajuk nektek, hogy milyen újdonságokat találtok a Pagony boltjaiban.
tovább...

A mese, amit legszívesebben egész nap olvasnál

Egy vérbeli mackós könyv

A Medvetalp és barátai egy nagyon szuper vérbeli mackós könyv, mindenkinek, akinek valaha volt mackója! Igazi mese, zárt, egész és teljes, szóról szóra tökéletes, minden mondat a helyén van. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeret mesélni és játszani, aki nem felejt el az élet forgatagában gyerek maradni, aki képtelen a mackóját a padlásra, vagy a pincébe száműzni!
tovább...

A mese, amit mindenkinek olvasnia kell

A világ legszebb Varázsfuvolája

Meglehetősen merész vállalkozás A varázsfuvoláról csak úgy írni egy cikkecskét, hogy hahó, újra megjelent, gyönyörű, ismerjétek meg Ti is ezt a közeli, befogadható, szellemes és lírai átdolgozást! Tényleg gyönyörű, hat éves kortól minden korosztálynak ideális! Fiúknak, lányoknak egyaránt! Tökéletes ajándékkönyv! Tényleg kár nem elolvasni, mert ez most nagyon könnyed, természetes, mégis igézően mesei, sodróan gyönyörködtető és humoros lett!!!
tovább...

Abbahagyhatatlan társasok téli estékre

A legújabb 6+, 8+, 10+ társasjátékok

Nincs is jobb dolog, mint összegyűjteni a családot, és órákon át csak társasjátékozni, főleg ilyen vacak időben! Kemény Zsófi mesélte nekünk nemrég, hogy ők szenteste mindig lenyomnak egy parti Catant. Valószínűleg nem az ő családjuk az egyetlen, akiknél elsősorban karácsonykor kerülnek elő a társasjátékok, ezért összeszedtük nektek a legújabbakat, hogy nehogy társasjáték nélkül maradjatok az ünnepekre.
tovább...

Csókolom a kezét, Kicsinéni, üdv, Kicsibácsi, szevasz, Imikém!

És persze heló Angéla!

Hálistennek a Matild és Margaréta megjelenése óta nem telik el úgy év, hogy ne olvashattunk volna legalább egy új Dániel András-könyvet. A legtöbben talán a kuflik kapcsán ismeritek a nevét, de valószínűleg találkoztatok már Jakabbal, és tudjátok, hogy mit keresett az ágy alatt... Zseniálisan jellegzetes rajzait pedig megcsodálhattátok A Tigris és a Motyó, a Kiskobold és a szőrös idegen és A csupaszín oroszlán lapjain. A szerző egy nagy hajrával még két könyvvel előrukkolt az ünnepek előtt: Kicsibácsi és Kicsinéni újra tüneményeskednek, és itt az ideje, hogy megismerkedjetek Smorc Angélával is!
tovább...

Melyik családi társasjátékot válasszam?

Találd meg a megfelelőt!

Megint új, izgalmas családi társasjátékok érkeztek a Pagonyba. Gyakran nagyon nehéz kiválasztani egy család számára az igazán jót. Nem mindegy, hányan, milyen korú gyerekekkel szeretnénk játszani, számít a gyerekek türelme, érdeklődési köre. Ezúttal segítséget szeretnék nyújtani abban, hogy mindenki megtalálhassa azt a társast, ami valóban kiteljesíti az együtt töltött időt.
tovább...