D.A.C. 1. - Egy új élet
  • 13-16

Kalapos Éva

D.A.C. 1. - Egy új élet

Manó Könyvek Kiadó Kft., 2013

272 oldal, Puha kötés

Unatkozol? Magányos vagy? Vagy csak egyszerűen úgy érzed, az életed egy irtó nagy káosz? Így van ezzel a 16 éves Fellegi Flóra is, aki egy budapesti lakóparkban él elfoglalt apjával és idegesítő öccsével. Kevés barátja van, a pasizásban tapasztalatlan, egyedül a filmekért rajong mániákusan. Amikor azonban megismeri a kicsit fura, de nagyon vagány Zsanit, az élete fenekestül felfordul, és világossá válik az is, hogy idővel minden titokra fény derül... Lépj be te is a D.A.C. világába, és éld át velünk a kalandokat! Barátság, szerelem, család, problémák és megoldások – D.A.C.!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba

2990 Ft
2542 Ft (-15%)

Boldognak lenni nehéz

A D.A.C.-sorozatban egy maroknyi kamasz nem a világot akarja megváltani, hanem egyszerűen: önmagát. Kitörni az elrontott családmodellek determinációjából, megvédeni magukat és a barátaikat attól, hogy becsavarodjanak a problémákba. Mert mindannyiukon annyi a teher, hogy az még egy felnőttnek is sok lenne. Pontosabban: ők cipelik szuperérzékeny emberekként, még nem bebetonozódva az érzelmi függések és rossz hárító mechanizmusok fala mögé, a felnőttek minden terhét is. A pörgős regény szerethető, összetett szereplőgárdáját Kalapos Éva írónő mozgatja. A könyvről a két kötet megjelenése között kérdeztük. - Győri Hanna interjúra

Ha egynél nem tudsz megállni

Hiába a legjobb része az évnek a nyári szünidő, előfordul, hogy beleununk a kedvenc sorozatba és épp nem érnek rá a barátok – az ilyen kevésbé szórakoztató pillanatokra tartogatunk nektek néhány izgalmas könyvsorozatot. De ha a medence partján hűsölnél egy kicsit, vagy csak egy jó kis olvasmányra vágysz, akkor se hagyd ki ezeket a regényeket!

Összes kapcsolódó cikk