Danny bá' és a nyári tábor

Mirjam Oldenhave

Danny bá' és a nyári tábor

Rick van Haas illusztrációival

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2542 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2017
88 oldal, 145x215 mm, Kemény borító  

Végre! A 3.a alig várja a tengerparti kempingbe szervezett osztálykirándulást! Danny bá’ természetesen tesz róla, hogy mindenki nagyszerűen érezze magát. Ehhez nem is kell más, csak sok-sok strandolás, fagyizás és sült krumplizás. Persze közben rengeteg hasznos dolgot is megtanulnak a gyerekek, hiszen ez mégiscsak erdei iskola… Mert fontos együttműködni sátorállítás közben, kincset keresni az erdőben, de a legfontosabb, hogy mindig meglássuk a másikban a jót.

Ezt a könyvet 7-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

Danny bá a világ legjobb tanár bácsija. Nemcsak Tobias, a rossz tanuló, de az egész osztály szerint. Vele mulatság az iskola! Tarts vele te is!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2372 Ft (-15%)
  2790 Ft
  Megérkezett minden idők legjobb tanátó bácsija!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2372 Ft (-15%)
  2790 Ft
  Danny bá’ egészen különleges tanár. Szerinte az iskolában mindenkinek azt kell csinálni, amiben a legeslegjobb. Mindig támad egy ötlete, amivel feldobja az órát, akár matekról, akár helyesírásról, akár földrajzról van szó!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2372 Ft (-15%)
  2790 Ft
  Danny bát és a 3.a osztályt nagy megtiszteltetés éri! Ők adhatják elő az év végi zenés színdarabot, az igazgatónő szerzeményét. Kár, hogy a darab olyan vacak, hogy nem érdemes megtanulni. Nem baj, hiszen Danny bának mindig támad valami jó ötlete!

Cikkek

A sátor

Egy fejezet a legújabb Danny bá' kötetből

2017. június 7. cimkék: 8-12 olvasósarok 

Egy nyári erdei iskola a tengerparton? Ráadásul Danny bá'-val? Ezt nem lehet kihagyni! Hiszen vele még a sátorállítás is móka és kacagás... Tarts vele és olvasd el, hogyan sikerült ez a napirendi pont a 3.a osztálynak!