David McKee

Elmer, a kockás elefánt

Illusztrátor: David McKee

Pagony, 2018

32 oldal, Kemény kötés

Színes képeskönyv az elfogadásról ovisoknak, mely segít a gyerekeknek önmaguk és mások megértésében.


Elmer más volt. Miért volt más? Ő foltos volt, tarka kockás! Milyen minta! Mennyi szín! Piros, lila, rózsaszín, kék és fekete és sárga, sokféleség vidámsága.
De vajon mindig jó érzés különbözőnek lenni? Elmer megpróbál beállni a sorba, de kiderül, hogy olyan jó tréfákat, mint ő, semelyik elefánt nem tud!


Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

1990 Ft
1672 Ft (-16%)

loyaltypoints8 törzsvásárlói pont

Kosárba
Benne is ott bujkál Elmer

Van, hogy nem szeretne oviba menni? Csupa szív, mégis megesik, hogy a többiek nem értik? Vagy csak túl élénk a fantáziája? Talán csak pont olyan mint Elmer, a kis elefánt! A most induló Elmer-sorozat mindent elmesél a kicsiknek önmaguk és barátaik elfogadásáról. Olvass tovább, és ismerd meg a meséket!

Őszi Pagony-újdonságok

Ne maradj le az utóbbi hetekben megjelent újdonságainkról, mert mindenkinek van egy ajánlatunk! Böngészd át szemlénket, hogy megtudd, mik a legfrissebb Pagony-könyvek ovisoknak és kisikolásoknak! Legújabb őszi könyveink között garantáltan találsz neked szóló kötetet!

 

Készíts Elmer füzért a gyerekszobába!

Elmer, a kis elefánt nem igazán hasonlít társaira. Vidám, kockás mintája miatt kirí társai közül, ami időnként nagyon elszomorítja. Egy nap úgy dönt, ő is olyan lesz, mint a többiek, ám a kísérlet óriási tréfával végződik, amely barátai körében is nagy elismerést vált ki. Annyira, hogy ennek következtében egy új nap is bekerül a naptárba: az Elmer-nap.
 
Készítsd el te is egyedi, színezhető Elmer-füzérünket, mely bármelyik gyerekszobát
vidámmá varázsolja, és mellé ne felejtsd el feleleveníteni Elmer kalandjait se az Elmer, a
kockás elefánt és az Elmer és az elveszett mackó című könyvek segítségével!

Összes kapcsolódó cikk