Első nap az iskolában

Érsek Rózsa

Első nap az iskolában

Paulovkin Boglárka illusztrációival

Bolti ár: 1999Ft
Kedvezményes ár: 1699 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Scolar Kiadó, 2004
32 oldal, 200x250 mm, Puha borító  

A szerző aktív pedagógus, aki saját tapasztalatait felhasználva állította össze ezt a könyvet, hogy megkönnyítse a gyermekek beilleszkedését az iskolai környezetbe. Paulovkin Boglárka bájos illusztrációi az iskolakezdés legfontosabb pillanatait mutatja be, alkalmat adva arra, hogy a gyerekek és szülők közösen beszélgetve készüljenek erre a fontos eseményre. Az Első nap az iskolában játékos formában járul hozzá ahhoz, hogy szorongás és félelem helyett gyermekeink boldogan és örömmel menjenek iskolába, ami a sikeres és eredményes tanulás egyik legfontosabb feltétele.

Ezt a könyvet 6-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Érsek Rózsa
  Scolar Kiadó
  1912 Ft (-20%)
  2390 Ft
  Az iskolába járó kisdiákok lelkesedéssel és élénk fantáziával fogadják a meséket. Ezt a motiváló erőt használta ki a szerző, amikor összeállította ezt a mesegyűjteményt, amely a korábban megjelent Vidám olvasó folytatása.
 • Érsek Rózsa
  Scolar Kiadó
  842 Ft (-15%)
  990 Ft
  A Vidám olvasó lehetőséget nyújt az olvasás, az irodalom megszerettetésére. Használható segédeszközként a tanórákon, alkalmazható egyéni képességfejlesztésre, felzárkóztatásra, napközis és otthoni gyakorlásra.
 • Érsek Rózsa
  Scolar Kiadó
  2360 Ft (-20%)
  2950 Ft
  A komplex szövegértést fejlesztő munkafüzet 24 csattanós mesét és hozzájuk kapcsolódó feladatsorokat tartalmaz.