Kémleld a képeket!

Friss képeskönyvek szemléje

2017. május 10. - Zsani cimkék: szemle jó könyv 

mashogyA tavasz a legjobb évszak. (Főleg a tél után...) Végre nem kell a gyerekeket tíz kiló ruhába öltöztetni, nem kell vacogni a játszótéren és nem betegszik le minden hétre a család egyik tagja. Igen a tavasz a legjobb, mert kinyílnak a virágok, kisüt a napocska és az emberek kedvesebbek, a gyerekek édesebbek, a kiskutyák pedig puhábbak lesznek... De a legeslegjobb a tavaszban, hogy rengeteg új könyv jelenik meg! A Könyvfesztiválon túl, de a Könyvhéten innen sorra vettük a legizgalmasabb képeskönyveket, amikért megérte várnunk a kikeletet.

Lássuk!
 • Hayley Long
  Tilos az Á Könyvek
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Lánynak lenni nem fenékig tejfel. Túl kell élned a sulit, menőnek kéne lenned, ráadásul a melled túl lapos (vagy éppen túl nagy), és a barátnőid non-stop drámáznak.
 • James Dawson
  Tilos az Á Könyvek
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Fiúnak lenni nehéz. Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat?
 • Török Szilvia
  Pozsonyi Pagony Kft
  1388 Ft (-25%)
  1850 Ft
  Ismerd meg a foglalkozásokat! Mit csinál a bodnár és mit készít a bognár? Hol dolgozik az ács, és hogyan foltozza be a drótostót az edényeket? Találkozhatsz-e manapság még borbéllyal?
 • Centrál Médiacsoport Zrt.
  2805 Ft (-15%)
  3300 Ft
  Ki hitte volna zöldfülű korukban, miből lesz a cserebogár! Fedezzük fel most más módon a világ nagy alakjait! Idézzük fel komisz ifjú éveiket...
 • Núria Roca
  Scolar Kiadó
  846 Ft (-15%)
  995 Ft
  A családfa olyan fa, amelyen felmenőid láthatók. Ők azok a családtagjaid, akik korábban születtek, mint te. Nagyon különlegesek, hiszen a múltad részét képezik...
 • Robert Winston
  HVG Kiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Miért járunk két lábon? Hogyan lett ormánya az elefántnak? Lehet-e klónozni a dinoszauruszokat? Miért nevetünk a vicceken?
 • David Stewart
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  A "Rázós kalandok" sorozat köteteiben az olvasó a történelem nem túl kellemes eseményeinek főszereplőjévé válik - érdemes kipróbálni!
 • Charlotte Roederer
  Móra Kiadó
  1437 Ft (-15%)
  1690 Ft
  -Miért kell kórházba menni? -Mi történik műtét közben?Ismerkedj meg a gyógyítás világával!
 • Könyvmolyképző Kiadó Kft.
  2549 Ft (-15%)
  2999 Ft
  Könyv kamaszodó fiúknak.
 • Helaine Becker
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Végy egy mély lélegzetet! Lassan fújd ki a levegőt! Ahhhh.... Hát nem jó érzés?