Emberek

Kamasz a lányod? Te jó ég!

Hogyan beszélj vele a rázós témákról?

2017. február 2. - Pagony cimkék:

hoppalboriNagyon tudok lelkesedni. Pillanatok alatt képes vagyok eldönteni, hogy valami tetszik vagy sem, működik-e vagy sem, kell-e nekem vagy sem. Az én testem című könyv első néhány mondatából tudtam, hogy Hoppál Bori könyve telitalálat. A lánykám meg is kapta kilencedik születésnapjára, és azóta számtalan példányát vitték el a boltokból lelkes ajánlásomra.

Január végén pedig egy Hoppál Bori előadáson meggyőződhettem róla, hogy a könyv szerzője pont olyan az életben, mint az a leírt mondataiból árad.
 • Lány vagyok
  Hayley Long
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 2243 Ft (-25%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Lánynak lenni nem fenékig tejfel. Túl kell élned a sulit, menőnek kéne lenned, ráadásul a melled túl lapos (vagy éppen túl nagy), és a barátnőid non-stop drámáznak.
 • Fiú vagyok
  James Dawson
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 2243 Ft (-25%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Fiúnak lenni nehéz. Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat?
 • Nagyon Zöld Füzet
  Gévai Csilla
  Pozsonyi Pagony Kft
  Neked: 521 Ft (-25%)
  Bolti ár: 695 Ft
  Tanulj játszva a környezetvédelemről! Ökológiai lábnyom, túlnépesedés, újrahasznosítás, olvadó jégtakaró... Te mit tudsz ezekről a fogalmakról?
 • Mesterfa
  Török Szilvia
  Pozsonyi Pagony Kft
  Neked: 1388 Ft (-25%)
  Bolti ár: 1850 Ft
  Ismerd meg a foglalkozásokat! Mit csinál a bodnár és mit készít a bognár? Hol dolgozik az ács, és hogyan foltozza be a drótostót az edényeket? Találkozhatsz-e manapság még borbéllyal?
 • A kórház
  Charlotte Roederer
  Móra Kiadó
  Neked: 1437 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1690 Ft
  -Miért kell kórházba menni? -Mi történik műtét közben?Ismerkedj meg a gyógyítás világával!
 • Az ember
  Signe Seiler
  Tessloff és Babilon Kiadó
  Neked: 2372 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2790 Ft
  Honnan származunk? Mi a kultúra? Hogyan keletkeztek a városok? A könyv szerzői az emberré válás folyamatának jelentős állomásait írják le – az ősembertől a modern városlakó emberig.
 • Ismerd meg! - Foglalkozások
  Studium Plusz Kiadó
  Neked: 1699 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1999 Ft
  Ez a szép képekkel illusztrált könyvecske a különféle szakmák világát ismerteti meg a gyerekekkel.
 • Kukucskálj bele! - Milyen a tested?
  Louie Stowell
  Sanoma Kiadó
  Neked: 2720 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3200 Ft
  A csontokon a véren át az agyig számtalan érdekesség vár felfedezésre a testedben. Kukucskálj a fülek mögé, hogy megtudd, mindezek összekapcsolódásából hogyan születik egy olyan csodálatos ember, mint Te!
 • Leonardo da Vinci 30 másodpercben
  Paul Harrison
  Tessloff és Babilon Kiadó
  Neked: 2338 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2750 Ft
  Eredj a legreneszánszabb reneszánsz ember életének és elképzeléseinek nyomába! Pillants bele a történelem egyik legjelentősebb gondolkodójának fantasztikus elméjébe! Ismerd meg elképesztő találmányait! Fedezd fel hihetetlen örökségét! Tanulmányozd vele együtt a természetet! Értsd meg újító festészetének alapjait!
 • Magyar irodalom fiataloknak
  Fráter Zoltán
  Holnap Kiadó
  Neked: 2465 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2900 Ft
  "Ezt a könyvet azoknak a fiataloknak írtam, akik kíváncsiak arra, milyen szempontok, ötletek felhasználásával közelíthetik meg a magyar irodalom utóbbi két évszázadának kiemelkedő életműveit."