Mindent Maszatról!

A sorozat köteteiről dióhéjban

Berg Judit Maszat-sorozata a kicsik egyik legnagyobb kedvence. Most jelenik meg a 12. része, a Maszat karácsonya - ennek örömére az összes eddig megjelent kötetről mesélünk nektek egy kicsit: mi mindent tanulhatunk belőlük, melyik milyen témára fókuszál. Merüljetek el Maszat és kis barátainak világában!

tovább...

Kíváncsi gyerekek karácsonya

Ebből a könyvből mindent megtudhattok a karácsonyról!

A gyerekek néha a legmeglepőbb kérdéseket teszik fel. Számtalan olyan dolog van, amit mi, felnőttek már annyira megszoktunk, hogy el sem gondolkozunk a miértjükön. A kicsik viszont még mindenre rácsodálkoznak, és az ő kíváncsiságuknak hála mi is rengeteg új dolgot tanulhatunk. Különösen igaz ez az olyan csodákkal övezett időszakra, mint a december. A Miért nincs mindennap karácsony? a gyerekek minden ünneppel kapcsolatos kérdésére választ ad! Kattints ide és ismerd meg ezt a szuper könyvet!

tovább...

Mesék kíváncsiskodó gyerekeknek

Ismerd meg az egyik kedvenc sorozatunkat!

Biztosan minden szülő fel tudja idézni azt az érzést, amikor a gyereke valami olyasmit kérdez tőle, amitől kicsúszik a lába alól a talaj és hirtelen azt sem tudja, hogy ez hogyan jutott utódja eszébe, nem hogy értelmes választ adjon rá. Ha veled is előfordult már ilyesmi, olvass tovább, és ismerkedj meg a legkedvesebb és legmókásabb ismeretterjesztő sorozatunkkal!

tovább...

A Tölgyerdő legújabb meséi

A legjobb első mesekönyvek

Új részekkel bővült a Tölgyerdő meséi-sorozat! A legapróbbak legnagyobb örömére két vadonatúj, szupercuki lapozó érkezett a világhírű Julia Donaldson – Axel Scheffler párostól! Számodra is fontos, hogy a picik már az első pillanatoktól kezdve szeressék a könyveket? Szeretnéd, ha a meseolvasás interaktív, közös élmény lenne az egész családnak? Akkor a Tölgyerdő meséi praktikus, kicsi, elnyűhetetlen könyvecskéivel nem lőhetsz mellé! Ismerd meg a sorozatot ebből a cikkből!

tovább...

Itt vannak Rumini legújabb kalandjai...

...melyeket már egyedül is elolvashatnak a gyerekek!

Ismerd meg a híres tengerész egér, Rumini kisgyerekkorát! Eddig még sosem látott kalandokkal lepett meg minket Berg Judit. A Most én olvasok!-sorozat legújabb, nagybetűs részében ugyanis Ruminiről olvashatnak a gyerekek, akár már önállóan is! Kattints ide a folytatásért!

tovább...

Mici újra akcióban

Megérkezett Agócs Írisz legújabb könyve, a Tekla madarai!

Talán nincs is olyan kisgyerek, aki ne szeretné etetni a madarakat, legyen szó a Balatonban úszkáló kacsákról, a főtéri verebekről, vagy a színes kis cinegékről, akik a fákon ugrálnak az ablakunk alatt. Természetes, hogy mind a legjobbat szeretnénk ezeknek a helyes kis állatoknak, de az sem elvárható, hogy egytől egyig ornitológusok legyünk, és pontosan tudjuk, melyik madárnak mire van szüksége. Jó hírünk van a számotokra, ugyanis Agócs Írisz legújabb könyvéből sokat tanulhattok a madarakról, és a városi életbe is könnyedén beilleszthető tippeket is kaptok, hogyan lehettek barátai a természetnek. Ismerd meg a Mici megmenti a világot-sorozat második kötetét!

tovább...

Szuper újdonságokkal készülünk a Könyvfesztiválra!

Gyere el és nézd meg mindet!

Szeptember 29. és október 2. között ismét Könyvfesztivál a Millenáris Parkban! Annyi újdonságot viszünk, hogy szinte bele sem fér egy szemlébe! Az egészen piciktől a kamaszokig mindenkinek van egy jó ajánlatunk! Ismerd meg legújabb könyveinket és játékainkat! Olvass tovább!

tovább...

Világmegmentés újratölve

Megérkezett a Márk, aki hat évesen megmentette a világot testvérregénye!

Biztosan sokan emlékeztek még Márkra, aki hatévesen megmentette a világot. Őt és a róla szóló meseregényt egyszerűen nem lehet nem szeretni, olyan kalandos, vicces és kedves.

Van egy szuper hírünk: Márknak van egy húga, Emma, aki nem kevésbé nagy kaliber, mint a bátyja! Kerékgyártó István legújabb könyvében vele és Leó Kabrióval, a híres filmszínésszel fogunk nagyszabású Föld-megmentésbe. Olvass tovább!

tovább...

Itt a legendás Vagánybagoly folytatása!

Újabb nagyszerű meseregény Bán Zsófiától

Bán Zsófia ezúttal a Vagánybagoly második részével jelentkezik, melyben a harmadik Á-sok immár negyedik Á-sok lettek, minden más maradt a régiben! Nemhanemka, Hirlemon Bonifác, Biliboc Valentin, Hardtmuth Kohinóorika, Pikinglis, az Ifjú Plíz, Mimi néni és persze Vagánybagoly is visszatér, hogy újabb izgalmas kalandokkal szórakoztassa az olvasókat, és irányt mutasson nekünk emberségből. Olvasd el Frindt Julcsi ajánlóját!

tovább...