Hol is kezdjem??

Megjelent Balássy Fanni első regénye!

A Hol is kezdjem Balássy Fanni első regénye. Olyan természetességgel, szeretettel és humorral szól a tinédzserkor örömeiről, nehézségeiről és a gimis mindennapokról, hogy igazi felüdülés kézbe venni. Minden kamasz polcán ott a helye!

tovább...

Mesék kíváncsiskodó gyerekeknek

Ismerd meg az egyik kedvenc sorozatunkat!

Biztosan minden szülő fel tudja idézni azt az érzést, amikor a gyereke valami olyasmit kérdez tőle, amitől kicsúszik a lába alól a talaj és hirtelen azt sem tudja, hogy ez hogyan jutott utódja eszébe, nem hogy értelmes választ adjon rá.
Ha veled is előfordult már ilyesmi, olvass tovább, és ismerkedj meg a legviccesebb című ismeretterjesztő sorozatunkkal!

tovább...

Karácsonyozz Bogyóval és Babócával!

Megjelent a Csengettyűk!

Bogyó és Babóca nélkül nincs karácsony! Ezt tényleg túlzás nélkül állíthatjuk, hiszen a kis csigafiú és a katicalány a legtöbb kisgyerekes háztartásban családtagnak számít. Ebben az évben egy igazán különleges, hatalmas, 12 mesét tartalmazó könyvvel lepett meg bennünket Bartos Erika, ami tökéletes társ lesz az ünnepi készülődésben!
Sőt, egy másik meglepetéssel is készült, olvassatok tovább, és minden kiderül!

tovább...

Augusztus

Olvass bele a Hol is kezdjem című regénybe!

A Hol is kezdjem Balássy Fanni első regénye. Olyan természetességgel, szeretettel és humorral szól a tinédzserkor örömeiről, nehézségeiről és a gimis mindennapokról, hogy igazi felüdülés kézbe venni. Minden kamasz polcán ott a helye!
Most ti is beleolvashattok az első fejezetbe!

tovább...

Mire jó az oltás?

Megjelent A szupercsapat!

Jön a tél, jönnek a vírusok! Tudjuk, ez a mostani időszakban kifejezetten nyomasztó gondolat lehet, de higgyétek el, valami olyasmiről fogunk most mesélni nektek, ami szuper izgalmas, szuper vicces és szuper informatív is egyben! Méghozzá A szupercsapat című új mesekönyvünkről, amiből mindent, de mindent megtudhattok az immunrendszerről és arról, miért fontosak a védőoltások!

tovább...

Bolyongás a Lidércerdőben

Te hogy döntesz?

A felgyorsult 21. században, amikor minden pillanatban minden változik, még nekünk, felnőtteknek is nehéz leülni és elmélyedni egy regényben. Hát még a kiskamaszoknak! Bojti Anna legújabb könyve, A Lidércerdő mélyén viszont garantáltan a fotelhez szegezi az olvasóját, hiszen itt mi vagyunk a főszereplők, mi hozzuk a döntéseket, rajtunk múlik, hogyan végződik a történet… Emlékeztek a kaland-játék-kockázat könyvekre? Kíváncsiak vagytok, miért nyűgözi le ennyire a kiskamaszokat ma is ez a formátum? Olvassatok tovább!

tovább...

A képek története

Művészetről gyerekeknek

A Képek története olyan, mint egy szuper térkép a ránk zúduló, minket körülvevő képrengetegben. Mintha egy nagyon nagyon sűrű erdőben járnánk: a fák ezrei monoton ritmussá olvadnak össze, amelyek mellett csak elhaladunk; nem is igazán tudunk különbséget tenni egy gyönyörűséges bükkfa vagy egy szépséges csertölgy között. De ha valaki megáll mellettük velünk, aki már felfedezte egyenként is ezeket a csodálatos lényeket, és együtt nézzük meg őket, az már egész más. “Mit látsz?” - kérdezi, és nekünk el kell gondolkodnunk, oda kell figyelnünk, hogy mit is látunk. - Olvassátok el Paulovkin Boglárka írását a Képek története gyerekeknek című könyvről!

tovább...

Legyen ünnep az egész tél!

Megérkeztek a 3-5-8 perces téli mesék!

A legújabb 3-5-8 perces kötetben téli meséket találtok. Nem csak karácsonyos mesét, nem csak olyat, amiben a Mikulást várják a gyerekek, hanem az egész telet megünneplő, varázslatos és meghitt hangulatú történeteket, ami végigkísérhet majd benneteket az évszakon.

19 magyar szerző írásait gyűjtöttük csokorba ebben az igazi téli antológiában, amivel biztosan kevésbé érzitek majd hosszúnak sötét estéket!

tovább...

Különleges lapozók

Ismerkedj meg a legcukibb újdonságokkal!

Az idei ősz is rengeteg izgalmas újdonságot tartogat a számotokra! A legkisebb olvasókra is gondoltunk, ezért olyan új lapozókat gyűjtöttünk most össze nektek, amiket biztosan nagy szeretettel nézegettek majd a hosszú őszi napokon!

tovább...