Mit olvasson a kiskamasz nyáron?

Élménykönyvek a pihenéshez

Érdemes, tartalmas mégis olvasmányos regényeket keresel a nyárra? Ez a te szemléd lesz! Olvass tovább!
tovább...

Év Gyerekkönyve Díj 2017

3 könyvünk nyert!

Három díjat is elhoztunk! Neked mind megvan már?
tovább...

Kuszi és nyutya avagy a bizonyosságról

„Elég nagy a nyüzsgés ebben a könyvben.”

Megérkezett A nyúlformájú kutya, ami egy nagyon különleges könyv Dániel Andrástól. Az (ön)értelmezés örvénye nemcsak a főszereplő nyúlformájú kutyát, Károlyt keringeti önmagában, hanem az olvasót, képnézegetőt is az értelmezés, létezés és önmeghatározás kérdéseinek a sodrásában tartja. Ismerd meg a Károlyt!
tovább...

Ovis szerelem - vicces versben elbeszélve

Julia Donaldson_ A madárijesztők esküvője

Julia Donaldson a kortárs angol gyerekirodalom egyik legmeghatározóbb karaktere. Totyogóknak szóló versesmeséit már nem csak a szigetországban, de számos más európai országban is betéve tudják a gyerekek és szülők, történeteit megfilmesítik és színre viszik, a figurák pedig plüssfigurákként vagy ujjbábként, esetleg farsangi bulik kedvenc jelmezeiként köszönnek vissza. De vajon mit tud Donaldson, amivel ennyi családot elvarázsolt?
tovább...

Törpék minden mennyiségben

Horváth Ildi: Irány Észak!

Horváth Ildi illusztrátor most nemcsak rajzol, hanem elmesél egy felejthetetlen történetet a Galád családról. Miért különleges mindez? Ismerd meg a mesekönyvet a cikkből!
tovább...

8 új könyvünk

Megtalálod őket a boltokban!

A Pagony idén is rengeteg meglepetéssel várja a kisebb-nagyobb gyerekeket és persze a felnőtteket is. Klasszikusnak számító, mégis mai mesék, egy mesegyűjtemény-sorozat első része, a legújabb Julia Donaldson lapozó, valamint izgalmas és progresszív kortárs magyar mese is szerepel idei tavaszi  kínálatunkban. Olvasd el, milyen újdonságokkal készültünk erre a nyárra!
tovább...

Maszat titkai

Nyitott szemmel a világra

Maszatot minden kisgyerek nagyon szereti. A mesék egyszerűek és teljesek, a képek mindig végtelenül kedvesek és még a szülők is egy pillanat alatt elköteleződnek a helyes kis könyvek mellett. De mi rejlik a sorozatban, ami ennyire magával ragadó?
tovább...

Játékok babáknak

Újdonságok a legkisebbeknek

Sokan ismerjük az érzést, amikor a baráti körünkben valakinek kisbabája születik, vagy éppen saját gyermekünknek vásárolnánk, de hiába várjuk, a boltok polcai előtt sem önt el minket az ihlet, mi az az ajándék, ami hasznos és mindenki örül neki – a baba is és a mama is. Egy sokadik ugyanolyan rágóka, csörgő vagy babaruha? Ha ti is jártatok már így, akkor nagyon jó hírünk van! Sok-sok újdonság érkezett a boltjainkba, amik mind a 0-18 hónapos korosztályt célozzák.


tovább...

A legmenőbb ismeretterjesztő könyvek

Újdonságok és kedvezmények

Fedezd fel a legmenőbb ismeretterjesztő albumokat és újdonságokat!
tovább...