Újdonságok
A mindenség peremén
Jeff Giles

A mindenség peremén

Manó Könyvek Kiadó Kft.
3490 Ft
2967 Ft (-15%)

Egy monumentális, felejthetetlen romantikus történet a 17 éves Zoe-ról és egy titokzatos fejvadászról, aki Alsóvilágból érkezett.

John Ronald sárkányai - J. R. R. Tolkien története
Caroline McAlister

John Ronald sárkányai - J. R. R. Tolkien története

Studium Plusz Kiadó
3499 Ft
2974 Ft (-15%)

"Történet egy fiúról, aki sárkányokról álmodott." Caroline McAlister könyve, Eliza Wheeler érzékeny, részletgazdag illusztrációival ellátott képeskönyv, ami Középfölde fantasztikus világa helyett ezúttal a nagy mesélő, J. R. R. Tolkien nem kevésbé izgalmas élettörténetét helyezi a középpontba.

Slutty az űrből
Mészöly Ágnes

Slutty az űrből

Pozsonyi Pagony Kft
3290 Ft
2632 Ft (-20%)

Barátkozz össze Alival és Sluttyal, nevess az iskolai kalamajkákon, és tarts velük földi és bolygóközi kalandjaik során!

A betű mágusa
Kai Meyer

A betű mágusa

Maxim Könyvkiadó
3299 Ft
2804 Ft (-15%)

Kai Meyer történetében csak úgy pezsegnek az ötletek, a kalandos figurák és a mesebeli lények. A Harry Potter-rajongók biztosan imádni fogják.

Slavenobráz a barátom!

Intergalaktikus kalandok kezdődnek Mészöly Ágnes új könyvében!

2018. március 2. - Zsani cimkék: Kávé mellé 

Milyen egy igazi bolygóközi kaland? Hogyan képes egy űrlény kapcsolatot teremteni az emberekkel? Milyen ételeket esznek a különböző bolygók lakói? Mészöly Ágnes Slutty az űrből című legújabb könyvének segítségével bepillantást nyerhetsz Ali és egy nagyon szeretni való űrlény, Slutty életébe, aki egy véletlennek köszönhetően a Föld nevű – más intergalaktikus lények szempontjából meglehetősen elmaradott – bolygóra téved egy viharos délután...

Ismerd meg a regényt!

 • Szakács Eszter
  Tilos az Á Könyvek
  3392 Ft (-15%)
  3990 Ft
  A vakáció utolsó napján a vagány Mira felmászik a környékükön évek óta elhagyatottan álló építkezési terület darujára, hogy megszabaduljon az őt üldöző osztálytársaitól. Fent, az irányítófülke ablakán át megpillant egy másik, ismeretlen világot. A kitörő viharban azonban megcsúszik és lezuhan, de egy griff megmenti az életét.
 • Neal Shusterman
  Tilos az Á Könyvek
  2967 Ft (-15%)
  3490 Ft
  Everlost egy varázslatos, ugyanakkor veszélyes vidék. Azok a gyerekek kerülnek ide, akiknek a lelke nem talál nyugalomra, és így egy köztes világban reked. Nick és Allie egy autóbaleset után Everlostban ébrednek. Vándorlásuk során rátalálnak Maryre, az elveszett gyerekek királynőjére és különös „birodalmára”, ahol Nick úgy érzi, otthonra lelt. Allie azonban nem akar az örökkévalóságig itt maradni, ezért kockázatos vállalkozásba fog...
 • Kertész Erzsi
  Pozsonyi Pagony Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Most kiderül, hogy a lakatlannak hitt hegy, a párduc alakú Panthera egyáltalán nem lakatlan, hanem inspirátorok és szabotőrök lakják… A sorozat első része után itt a folytatás! Még mindig ezt olvasd a Rumini után és az Időfutár előtt!
 • Kertész Erzsi
  Pozsonyi Pagony Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Újra kapható a könyv, ami rabul ejti az olvasóját! Izgalmas, letehetetlen és vicces kalandregény kiskamaszoknak. Ezt olvasd a Rumini után, és az Időfutár előtt!
 • Bjorn Sortland
  Pozsonyi Pagony Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Ari és Joni, miután teljesítették a világ legnehezebb számítógépes játékát, részesei lehettek a rejtélyes küldetésnek, amely a Kepler62 naprendszerben keres lakható bolygókat. De vajon miféle titokzatos bázisra érkeztek és kik lesznek társaik a hosszú úton?
 • Timo Parvela
  Pozsonyi Pagony Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  A Föld erőforrásai fogytán vannak, egyre kevesebb embernek jut élelem és lakóhely. Az emberiség küldetést szervez: a KEPLER62 bolygórendszerben találtak egy a Földhöz hasonló, lakható égitestet.
 • Lissa Evans
  Pozsonyi Pagony Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Stuart Horten meglehetősen alacsony, de nagyon bátor tízéves. April Kingleynek vág az esze, és nagyon kíváncsi. Nemrég találták meg Pöttöm Kis Tony Hortennek, Stuart nagybátyjának a bűvészműhelyét, amiben hat titokzatos találmány várja, hogy megfejtsék a titkát.
 • Lissa Evans
  Pozsonyi Pagony Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Stuart Horten meglehetősen alacsony tízéves, aki egy sivár kisvárosba költözik, távol minden barátjától. A szomszédban sajnos az elviselhetetlen Kingley testvérek laknak, és a nyár kilátástalanul unalmasnak ígérkezik... Ám egyszer csak megkezdődik élete legnagyobb kalandja!
 • Tilos az Á Könyvek
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  A Gimesi - Jeli - Tasnádi - Vészits rádiójátékból született regény 4. része! Újabb kalandok térben és időben.
 • Finy Petra
  Tilos az Á Könyvek
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  A Kettő Finy Petra Másvilágok-trilógiájának első része, a világokat és a trilógia darabjait a tizenöt éves Nikk személye és útja köti össze. De mi történik, ha a különböző világok összecsapnak egymással? Melyik tud felülkerekedni a másikon? És Nikk melyiket fogja választani…?