Újdonságok
Tűztrónus
Rick Riordan

Tűztrónus

Könyvmolyképző Kiadó Kft.
3699 Ft
3144 Ft (-15%)

Az ókori Egyiptom istenei rászabadultak a mai világra, és azóta Carter Kane és a húga, Sadie komoly bajba került.

Alvilági dal
Jae-Jones S.

Alvilági dal

Manó Könyvek Kiadó Kft.
3490 Ft
2967 Ft (-15%)

Sötét, romantikus és felejthetetlen könyv a Szépég és szörnyeteg felnőtté vált rajongóinak.

John Ronald sárkányai - J. R. R. Tolkien története
Caroline McAlister

John Ronald sárkányai - J. R. R. Tolkien története

Studium Plusz Kiadó
3499 Ft
2974 Ft (-15%)

"Történet egy fiúról, aki sárkányokról álmodott." Caroline McAlister könyve, Eliza Wheeler érzékeny, részletgazdag illusztrációival ellátott képeskönyv, ami Középfölde fantasztikus világa helyett ezúttal a nagy mesélő, J. R. R. Tolkien nem kevésbé izgalmas élettörténetét helyezi a középpontba.

Ezer éjszaka
E. K. Johnston

Ezer éjszaka

Manó Könyvek Kiadó Kft.
2990 Ft
2542 Ft (-15%)

A kegyetlen uralkodó és a mágikus képességekkel bíró lány története.

Kötelezők egy mondatban

Kamaszkritika

2017. október 20. - Pagony cimkék: TilosAzÁ 

"A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól." Mindenki ismeri Woody Allen szállóigévé vált szavait. Most kamaszkritikusaink foglalják össze egy mondatban, hogyan hatottak rájuk a kötelező olvasmányok.
 • Szakács Eszter
  Tilos az Á Könyvek
  2993 Ft (-25%)
  3990 Ft
  A vakáció utolsó napján a vagány Mira felmászik a környékükön évek óta elhagyatottan álló építkezési terület darujára, hogy megszabaduljon az őt üldöző osztálytársaitól. Fent, az irányítófülke ablakán át megpillant egy másik, ismeretlen világot. A kitörő viharban azonban megcsúszik és lezuhan, de egy griff megmenti az életét.
 • Neal Shusterman
  Tilos az Á Könyvek
  2618 Ft (-25%)
  3490 Ft
  Everlost egy varázslatos, ugyanakkor veszélyes vidék. Azok a gyerekek kerülnek ide, akiknek a lelke nem talál nyugalomra, és így egy köztes világban reked. Nick és Allie egy autóbaleset után Everlostban ébrednek. Vándorlásuk során rátalálnak Maryre, az elveszett gyerekek királynőjére és különös „birodalmára”, ahol Nick úgy érzi, otthonra lelt. Allie azonban nem akar az örökkévalóságig itt maradni, ezért kockázatos vállalkozásba fog...
 • Kertész Erzsi
  Pozsonyi Pagony Kft
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Most kiderül, hogy a lakatlannak hitt hegy, a párduc alakú Panthera egyáltalán nem lakatlan, hanem inspirátorok és szabotőrök lakják… A sorozat első része után itt a folytatás! Még mindig ezt olvasd a Rumini után és az Időfutár előtt!
 • Kertész Erzsi
  Pozsonyi Pagony Kft
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Újra kapható a könyv, ami rabul ejti az olvasóját! Izgalmas, letehetetlen és vicces kalandregény kiskamaszoknak. Ezt olvasd a Rumini után, és az Időfutár előtt!
 • Bjorn Sortland
  Pozsonyi Pagony Kft
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Ari és Joni, miután teljesítették a világ legnehezebb számítógépes játékát, részesei lehettek a rejtélyes küldetésnek, amely a Kepler62 naprendszerben keres lakható bolygókat. De vajon miféle titokzatos bázisra érkeztek és kik lesznek társaik a hosszú úton?
 • Timo Parvela
  Pozsonyi Pagony Kft
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  A Föld erőforrásai fogytán vannak, egyre kevesebb embernek jut élelem és lakóhely. Az emberiség küldetést szervez: a KEPLER62 bolygórendszerben találtak egy a Földhöz hasonló, lakható égitestet.
 • Lissa Evans
  Pozsonyi Pagony Kft
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Stuart Horten meglehetősen alacsony, de nagyon bátor tízéves. April Kingleynek vág az esze, és nagyon kíváncsi. Nemrég találták meg Pöttöm Kis Tony Hortennek, Stuart nagybátyjának a bűvészműhelyét, amiben hat titokzatos találmány várja, hogy megfejtsék a titkát.
 • Lissa Evans
  Pozsonyi Pagony Kft
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Stuart Horten meglehetősen alacsony tízéves, aki egy sivár kisvárosba költözik, távol minden barátjától. A szomszédban sajnos az elviselhetetlen Kingley testvérek laknak, és a nyár kilátástalanul unalmasnak ígérkezik... Ám egyszer csak megkezdődik élete legnagyobb kalandja!
 • Tilos az Á Könyvek
  2243 Ft (-25%)
  2990 Ft
  A Gimesi - Jeli - Tasnádi - Vészits rádiójátékból született regény 4. része! Újabb kalandok térben és időben.
 • Finy Petra
  Tilos az Á Könyvek
  1868 Ft (-25%)
  2490 Ft
  A Kettő Finy Petra Másvilágok-trilógiájának első része, a világokat és a trilógia darabjait a tizenöt éves Nikk személye és útja köti össze. De mi történik, ha a különböző világok összecsapnak egymással? Melyik tud felülkerekedni a másikon? És Nikk melyiket fogja választani…?