Felfedező

 • V Cube
  Neked: 4741 Ft (-5%)
  Bolti ár: 4990 Ft
  A V-Cube 3x3 kocka a klasszikus forgató kockák emlékét idézi vissza. Kiemelkedő minősége és rendkívül egyenletes tekerési metodikája viszont a mai csúcskategóriás kockák közé emeli. Különlegessége abban rejlik, hogy a szabályos kockaforma helyett, a kocka gömbölyített felépítést kapott. A speciális alak nem csak figyelemfelkeltő, hanem a kézbe is kifejezetten jól illeszkedik.
 • Waboba
  Neked: 1891 Ft (-5%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  Egyedi kialakítású strandlabda - ezzel te leszel a strandon a legmenőbb!
 • DJECO
  Neked: 1891 Ft (-5%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  Szuper találgatós játék a Djecotól.
 • DJECO
  Neked: 1891 Ft (-5%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  Szuper találgatós játék a Djecotól.
 • Creativity Hub
  Neked: 6631 Ft (-5%)
  Bolti ár: 6980 Ft
  A Sztorikocka az egyik legkreatívabb társasjáték, melyben kilenc egyedi dobókocka segítségével kell egy történetet mesélni a résztvevőknek. A játék szabályai egyszerűek, a játékosok dobnak a kockákkal és a rajtuk látható ikonokat kell egy közös történetbe fűzniük, minden fantáziájukat latba vetve. Az Óriás Sztorikocka a népszerű társasjáték nagytestvére méretesebb, 3cm széles dobókockákat tartalmaz...
 • University Games
  Neked: 3031 Ft (-5%)
  Bolti ár: 3190 Ft
  Emeld mesterfokra a pörgettyűs rajzolást! A dizájnkészlet segítségével egyszerre akár két Doodletop-ot is pörgethetsz, miközben kedvedre cserélhetsz a 6 különböző színű hegy közül. A dizájntálca segít, hogy a pörgettyű a papíron maradjon, és pörgetés után már csak a gyönyörködés legyen az egyetlen feladatod!
 • University Games
  Neked: 808 Ft (-5%)
  Bolti ár: 850 Ft
  A Doodletop-pal varázslatos körkörös formákat rajzolhatsz papírra. Nincs más dolgod, csak megpörgetni a pörgettyűt és gyönyörködni a változatos spirálokban. A Doodletop hegye cserélhető!
 • Clemmy
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Puha Clemmy építőkockák, 12 darabos kiszerelésben! A Clemmy 12 darabos építőkocka készlet színes, műanyagból készült építőelemeket rejt magában, amivel a babák megismerhetik a színeket és a formákat. Az építőkockák nagyon puhák, a pici akár rágcsálhatja is őket. A Clemmy 12 darabos építőkocka készlet együtt használható más Clemmy építőjátékokkal is, és miközben a gyerekek rakosgatnak, fejlődik a kézügyességük és a megfigyelő képességük is.
 • Janod
  Neked: 9491 Ft (-5%)
  Bolti ár: 9990 Ft
  Ez a szuper mágneses kirakó 11 nyelven jelent meg, köztük magyarul is. Az emberi test részeit ismereti meg a kis tudósokkal - nem csak kiváló biológiai előtanulmány, de nagyszerű szórakozás is!
 • Janod
  Neked: 5311 Ft (-5%)
  Bolti ár: 5590 Ft
  Mágneses formakirakó könyv a Janodtól.
 • Keller&Mayer
  Neked: 3506 Ft (-5%)
  Bolti ár: 3690 Ft
  Segíts a kutyusoknak, hogy kiszabaduljanak a menhelyről, és új otthont találjanak! Az óvodás-kisiskolás korosztály egyik kedvenc témáját dolgozza fel ez a táblás kártyajáték, amely a nagysikerű "Pitypang és Lili" könyvsorozat történeteire épül.
 • ThinkFun
  Neked: 6166 Ft (-5%)
  Bolti ár: 6490 Ft
  Egyensúlyozz a babokkal és fejleszd a logikád!