Felhőmesék

Tóth Krisztina

Felhőmesék

Timkó Bíbor illusztrációival

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2542 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Magvető Kiadó, 2017
56 oldal, 210x240 mm, Kemény borító  

Hogy mi lett a kis denevérrel, aki madár akart lenni, hogyan gyógyult meg a kis hal, akinek megsérült az uszonya, hogyan élnek a szappanbuborékok, mit tudhatunk meg egy majdnem százéves bácsitól és a vízisiklók királyától? A Felhőmesékből választ kaphatunk kérdéseinkre és megismerkedhetünk egy csodálatos kislánnyal, Lilivel, aki kíváncsi, tele van ötletekkel, és mindig helyén van a szíve, ha arra van szükség. Tóth Krisztina legújabb mesekönyvéhez Timkó Bíbor rajzolt varázslatos képeket.

Ezt a könyvet 4- éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Tóth Krisztina
  Móra Kiadó
  2294 Ft (-15%)
  2699 Ft
  Tóth Krisztina meséjében különös módon fonódik össze egy teknőben született lány, a szülei és három testvér története. Otthonra lelhet-e az elhagyott gyermek? Ki neveli fel anyja-apjaként?
 • Tóth Krisztina
  Sanoma Kiadó
  2465 Ft (-15%)
  2900 Ft
  Tóth Kriszta a tőle megszokott humorral ír egy fontos témáról a gyerekeket megfertőző bacikról, az orrukban tanyázó takonyról és arról, hogyan lehet őket távol tartani. Timkó Bíbor különleges figurái szerethetők és érthetővé teszik a gyerekek számára, mi történik ha egy baci megfertőzi őket.
 • Tóth Krisztina
  Csimota Könyvkiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Tóth Krisztina, 2003-ban Év gyerekkönyve-díjas verseskötetének bővített és újrarajzolt kiadása!
 • Tóth Krisztina
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  "Ezek a mesék a gyűlölködés ellen, a szeretetről szólnak, annak a felismerésnek a fontosságáról, hogy miben vagyunk mások, és miben hasonlítunk egymásra. Arról, hogy a világ csodálatos..."
 • Tóth Krisztina
  Móra Kiadó
  2124 Ft (-15%)
  2499 Ft
  Gyermekien derűs az a hang, ahogyan Tóth Krisztina kislány hőse a betegségről beszél. Ha valamelyik szülő megbetegszik, az nehezen feldolgozható trauma a gyerek számára...
 • Tóth Krisztina
  Csimota Könyvkiadó
  314 Ft (-15%)
  369 Ft
  "A Marcihoz/ról szóló versek a magyar gyerekköltészet legjobb hagyományait követik, megformáltságukban a Weöres Sándor-, Nemes Nagy Ágnes-iskolát idézik." (Békés Pál)
 • Tóth Krisztina
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  672 Ft (-15%)
  790 Ft
  Lilivel varázslatos dolog történik a nyáron, mikor megment egy vízisiklót. Tóth Krisztina csodás meséjéből kiderül, mi az!
 • Tóth Krisztina
  Csimota Könyvkiadó
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  A kötetben szereplő versek segítik óvodás és iskolás gyerekeket az ábécé elsajátításában. A versekben a létező, vagy kitalált állatok neveinek kezdőbetűi megegyeznek a magyar abc negyvennégy betűjével.
 • Tóth Krisztina
  Sanoma Kiadó
  3315 Ft (-15%)
  3900 Ft
  Ezzel a kötettel még a fogmosás is jó buli lesz!
 • Tóth Krisztina
  Magvető Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  A tobzoskát és a pitbullt mindenki ismeri, de ha megkérdeznénk néhány járókelőt az utcán, valószínűleg kevesen tudnák megmondani, vajon hogy néz ki az aguti vagy a fossza. Nem is beszélve az oposszumról és a baribálról, hogy az íniát már ne is említsük...
Tóth Krisztina összes könyve...

Cikkek

Kémleld a képeket!

Friss képeskönyvek szemléje

2017. május 10. - Zsani cimkék: szemle jó könyv 

mashogyA tavasz a legjobb évszak. (Főleg a tél után...) Végre nem kell a gyerekeket tíz kiló ruhába öltöztetni, nem kell vacogni a játszótéren és nem betegszik le minden hétre a család egyik tagja. Igen a tavasz a legjobb, mert kinyílnak a virágok, kisüt a napocska és az emberek kedvesebbek, a gyerekek édesebbek, a kiskutyák pedig puhábbak lesznek... De a legeslegjobb a tavaszban, hogy rengeteg új könyv jelenik meg! A Könyvfesztiválon túl, de a Könyvhéten innen sorra vettük a legizgalmasabb képeskönyveket, amikért megérte várnunk a kikeletet.

Lássuk!