Kiss Judit Ágnes: Mese a fenyőfáról, aki várta a Karácsonyt

Olvass bele a 3-5-8 perces téli mesékbe!

A 3-5-8 perces mesék-sorozatunk egy igazi téli kötetet is tartalmaz, ami az egész évszakon át elkísér titeket! 16 kortárs magyar szerző meséjét olvashatjátok benne, és Szimonedesz Hajnalka varázslatos, meghitt hangulatú illusztrációi díszítik. Szuper társatok lesz a hosszú téli estéken, most pedig hoztunk nektek egy mesét, hogy kicsit elkezdhessetek hangolódni! Olvass bele a 3-5-8 perces téli mesékbe!

tovább...

Az első út

Olvass bele Wéber Anikó karácsonyi könyvébe!

Wéber Anikó könyve egy igazi karácsonyi mesegyűjtemény, amiben Hangával, a hópihével látogatunk el különböző történelmi korokba, Sissivel és kislányával, Szendrey Júliával és az Andrássy grófokkal és grófnőkkel is megismerkedhetünk és megnézhetjük, ki hogyan ünnepelte a karácsonyt a múltban.

Keszeg Ágnes gyönyörű illusztrációival kiegészítve egy igazi időtlen, csodálatos karácsonyi mesekönyv született. Olvass bele most a kötetbe!

tovább...

Berg Judit: Mit hoz a Mikulás?

Berg Judit Cipelő cicák a cirkuszban című könyvének egy fejezetével szeretnénk kellemes Mikulást kívánni mindenkinek.

tovább...

Majorság palotája

Olvass bele a Harmóniába!

Találd meg te is a saját zenédet! Indulj varázslatos utazásra Melódia királykisasszonnyal a zenék birodalmában! Lapozz bele a Harmónia című ismeretterjesztő mesekönyvbe!

tovább...

Vagányság kipipálva

Olvass bele a Szevasz novelláiba!

A Szevasz antológiából lehetetlen egy olyan novellát választani, ami az egész kötetet bemutatja. Olyan sokszínű és gazdag ez a válogatás, hogy úgy gondoltuk, a legjobb lesz, ha mindegyik szövegbe beleolvashatsz! Kiválogattuk a kedvenc idézeteinket a 25 novellából, sőt, a cikkből azt is megtudhatod, mit üzen Nádasdy Ádám, Tóth Krisztina, vagy épp Grecsó Krisztián a 16 éves önmagának! Olvass tovább!

tovább...

Sam születésnapja

Olvass bele a Mindenkinek kell egy kutya! című Abszolút Könyvbe!

Végre magyarul is olvashatjuk Eva Ibbotson csodálatos regényét! A Mindenkinek kell egy kutya! meghitt, érzékeny történet egy magányos kisfiú, és egy keverék kutyus, Pötty barátságáról mesél, mindezt csodás Angliai tájakon. Barangolj te is a legújabb Abszolút Könyvben! Olvass bele!

tovább...

Az altatóvarázslat

Olvass el egy interaktív mesét!

A Pihe-puha mesék új szintre emeli az esti meseolvasást. Ebben a kötetben egyszerűen minden benne van, amit egy mesegyűjteménytől kívánni lehet. Sőt, még több is! Lapozz bele ebbe az interaktív mesekönyvbe!

tovább...

Látogatók

Olvass bele a legújabb Pantherába!

Megjelent Kertész ErzsiPanthera-sorozatának várva várt, legújabb kötete, a Zúdulók! Ízelítőként olvass el egy fejezetet a regényből! Vajon milyen fenyegetések leselkednek most a hősökre?

tovább...

Karácsony Joanna nénivel

Olvass bele a Százéves karácsonyba!

Folytatódik Az időtükrön át-sorozat! A Megálljatok, tolvajok!-ban megismert Alex és Ruby ezúttal a viktoriánus korba utazik vissza. Ráadásul épp karácsony előestéjén! Érdekel egy igazi, karácsonyi időutazós regény? Akkor olvass bele a Zseblámpás-könyvek legújabb részébe, a Százéves karácsonyba!

tovább...