Útikalauz a vershez

Lapozz bele!

Ismerd meg Fenyő D. György nagyszerű, új könyvét, amely bevezet a költészet rejtelmeibe! Igazi útikalauzként szolgál, felhívja a figyelmet arra, amit semmiképp sem érdemes kihagyni, és megtanít rá, hogyan fedezd fel önállóan mindazt, ami ebbe a kötetbe nem fért bele. Lapozz bele, gondolkozz, gyönyörködj és barangolj a költészetben!

tovább...

Különös ikrek

Olvass bele a Helló, Héraklész! -ba

Szeretitek a legendákat, de Homérosz eposzaiba azért még nem kezdenétek bele? Akkor lessétek meg a legújabb Abszolút könyvet! Tasnádi István a görög mitológia legvonzóbb szeletét választotta: minden szuperhős ősét, Héraklészt. Vagány, mai nyelvezettel, pörgős és humoros párbeszédekkel és egy szokatlan csavarral meséli el, hogyan lesz a beképzelt osztály bikájából igazi hős. Kattints ide, és olvasd el az első fejezetet!

tovább...

Pedro a világűrből

Olvass bele A Hold emlékeibe!

Ha szereted az elgondolkodtató könyveket, és ha élsz-halsz a tudományos-fantasztikus irodalomért, akkor Kolozsi László legújabb regénye biztosan az új kedvenced lesz. Olvasd el A Hold emlékei első fejezetét!

tovább...

Lehet egy szék komisz?

Lapozz bele a Fake-be!

Miért hisszük el olyan könnyen az álhíreket? Mi van a babonák és a hiedelmek mögött? Hogyan vértezhetjük fel magunkat a megtévesztés ellen? Erről a témáról mindent megtudhatsz Annemarie Bon Fake című könyvéből. Lapozz bele!

tovább...

A gyűrű kálváriája

Olvass bele Bojti Anna legújabb kalandkönyvébe!

Bojti Anna korábbi kalandkönyvei, az Éjszaka az állatkertben és a Lidércerdő mélyén rengeteg fiatallal szerettették meg az interaktív könyveket. A kék ajtó titka most a néhány évvel fiatalabb, 6-12 éves korosztályhoz fordul. Kalandozzatok az Állatkerbet, legyetek Ti a történet hősei! Olvassatok bele az első fejezetbe!

tovább...

Kirándul az ovi

3-5-8 perces mesék izgő-mozgó ovisoknak beleolvasó

Megjelent a 3-5-8 perces mesék izgő-mozgó ovisoknak! Bár az ovikezdés mindenkinek nagy kihívás, ez a könyv segíthet, hogy közösen felkészülhessetek rá. Ízelítőként itt az első, 3 perces mese! Az ovis kirándulás szuper kaland, még akkor is, ha esik. Sőt, akkor a leginkább! Olvass bele!

tovább...

Miről beszélgetnek az állatok?

Olvass bele az Állati dumákba!

Szinte minden gyerek imádja az állatokat, és egész biztos, hogy nem csak a gyerekeknek jut eszébe időről időre, hogy milyen jó lenne beszélni az állatok nyelvén. Ha titeket is érdekel, hogy kommunikálnak az állatok, olvass bele Vibók Ildi legújabb könyvébe, az Állati dumákba!

tovább...

Olvass bele a Radovár árnyaiba!

Marloes Morshuis regénye disztópia a javából. Lebilincselően borzalmas, és hátborzongatóan ismerős jövőképe miatt a könyv szinte letehetetlen. A Radovár árnyai fordulatokban és izgalmakban gazdag, a cselekmény egy percig sem ül le. Olvass bele a felütésbe, és meg fogod érteni!

tovább...

Amit eddig nem is sejtettünk

Olvass bele az elismert karikaturista első gyerekkönyvébe!

A gonosz törpekommandósok világuralmi terveinek csúf bukása egyetlen eseményteli csütörtök délután. Már a cím sem mindennapi, hát még a történet! Olvass bele a Zseblámpás könyvek legújabb részébe!

tovább...