Miért ünnepeljük meg a karácsonyt?

Olvass el egy karácsonyi mesét!

Egy szuper, karácsonyi mesét hoztunk nektek a nemrég megjelent, Miért nincs mindennap karácsony? című mesegyűjteményből. A Történetek kíváncsi gyerekeknek című sorozatban megjelent kötetből minden karácsonnyal és Mikulással kapcsolatos kérdésetekre választ kaptok, ráadásul szórakoztató, mesés formában, vidám illusztrációkkal! Olvasd el az első mesét!

tovább...

Megérkeztek Tekla madarai!

Lapozz bele Agócs Írisz legújabb könyvébe!

Újabb gyönyörű könyv érkezett a Mici megmenti a világot-sorozatba! Márkó bácsi kertje után itt vannak Tekla madarai! Lapozz bele ebbe a csodaszép és informatív képeskönyvbe!

tovább...

Megették az ovit

Olvasd el Dániel András meséjét!

Megérkezett a 3-5-8 perces ovis mesék! Ennél szuperebb óvodásoknak szóló antológiát még nem láttunk. Csupa-csupa szórakoztató, elgondolkodtató és vicces ovis mese, ráadásul a legjobb kortárs magyar szerzők tollából. Olvasd el Dániel András meséjét a kötetből!

tovább...

Ellopják a medveszobrokat és nyomoz a negyedik Á...

Olvass bele Bár Zsófia legújabb könyvébe!

Vajon milyen kalandokba keveredik ezúttal Vagánybagoly, és a (most már) negyedik Á? Olvass el egy részletet Bán Zsófia nagyszerű meseregényének, ha lehet, még szuperebb folytatásából, és megtudod!

tovább...

A tilos tévénézésnek is lehet hasznos eredménye...

Olvass bele Kerékgyártó István meseregényébe!

Megérkezett a Márk, aki hatévesen megmentette a világot testvérregénye, az Emma, aki Leó Kabrióval megmentette a Földet! A két kötet egymástól függetlenül is tökéletesen megállja a helyét, de ha tetszettek Márk kalandjai, akkor semmiképp se hagyd ki Emma történetét! Olvasd el az első fejezetet itt!

tovább...

A macskáknak szorgalmas védőangyalaik vannak

Olvass bele Kiss Judit Ágnes új könyvébe!

Ennyire érzékeny és aranyos könyvet még nem láttunk kutya-macska barátságról! Kiss Judit Ágnes regénye minden állatbarát alsóssal meg fogja szerettetni az önálló olvasást, de a szülők szívét is megmelengeti majd ez a csodálatos történet. Olvasd el a Cirka és Firka első fejezetét!

tovább...

Első fejezet - Melyben alig történik valami

Olvass bele Molnár T. Eszter meseregényébe!

Hogy kerül az állatkert a kiserdőbe? Vagy legalábbis a szafaripark küldöttsége egy gyűrűsfarkú maki, egy zsiráf és egy tigris formájában. És mit akarnak Balitól, a bátortalan, de segítőkész kisfiútól? Olvasd el a Szafari az Ábránd-lakótelepen első fejezetét, és megtudod!

tovább...

A titokzatos gardróblátogató

Olvassd el az első Időfutár spin-off nyitófejezetét!

Szuper hírünk van az Időfutár-rajongóknak, megérkezett az első Időfutár+ kötet, a szegedi spin-off! Ezúttal Tekla kalandjait követhetjük, és vele együtt fedezhetjük fel Szegedet három különböző évszázadban. Olvasd el az első fejezetet!

tovább...

Bárcsak! olvashatnék egy jó könyvet!

Olvass bele Lissa Evans regényébe!

Lissa Evans új könyve csupa varázslat! A Bárcsak! legfőbb üzenete, hogy soha nem késő megélni az álmainkat, és hogy bizony a legidősebb nénikben is él még a kislány. No meg persze az, hogy a generációk között igenis szövődhet fantasztikus barátság. Olvasd el a bevezetőt és az első fejezetet!

tovább...