Megérkezett a Lányka, tükörben!

Lapozz bele!

Tasi Katalin érzékeny, lírai versi mellett Szimonidesz Hajnalka káprázatosan szép illusztrációiban is gyönyörködhetünk, itt a Lányka, tükörben! Lapozz bele ebbe a csodaszép könyvbe!

tovább...

Lapozz bele az Emma csöndjébe!

Gimesi Dóra meséje Takács Mari rajzaival

Megérkezett Gimesi Dóra legújabb mesekönyve, az Emma csöndje! Csodálatos, lírai történet egy különleges kislányról, és víz alatti barátairól, Takács Mari fantasztikusan gyönyörű rajzaival! Lapozz bele!

tovább...

Olvass bele a Rajtam kívül prológusába!

Megjelent Nyulász Lelle első regénye!

Itt a legújabb Tilos az Á könyv! A fiatal szerző, Nyulász Lelle regényével nem lőhetsz mellé, ha egy kamasznak keresel valami igazán friss és mai olvasmányt! Nem hiszed? Olvass bele itt!

tovább...

„Kopogj!”

Olvass bele Papolczy Péter regényébe!

Megjelent a Jelek a falon, Papolczy Péter letehetetlen, új regénye! Az Abszolút Könyvek sora egy fantasztikusan érdekfeszítő krimivel gazdagodott! Ebből a történetből az olvasó rengeteg érdekességet tanulhat Budapest, azon belül is a 13. kerület történetéről, valamint jobban megértheti az összeesküvés-elméletek működését is. Olvass bele!

tovább...

Megérkezett a Jaj, ne már! - mondta a hal!

Olvass bele Dániel András legújabb könyvébe!

Újabb fantasztikusan fantáziadús könyvvel lepett meg minket Dániel András. Megtudhatod, mi jár egy horgász fejében, és talán azt is, mi minden foglalkoztatja a halakat! Olvasd el a Jaj, ne már! - mondta a hal első fejezetét!

tovább...

Tegye fel a kezét az a...!

Olvass bele Gévai Csilla regényébe!

Megérkezett a legújabb Zseblámpás Könyv Gévai Csilla tollából! A fecsegő kastély szuper nyári biciklis regény sok-sok humorra, és egy kis időutazással fűszerezve, ami biztosan minden kisiskolással megszeretteti majd az önálló olvasást! Kíváncsi vagy, hogyan indul a kaland? Olvasd el az első fejezetet!

tovább...

Hogy találta meg Trikó és Nyamm az Excaliburt?

Olvass bele Berg Judit legújabb könyvébe!

Trikó és Nyamm ismét útra kelt! Ezúttal egy kisebb félreértés egyenesen Artúr király idejébe repítette őket. Persze időutazó hőseinket sem kell félteni, ebben a korban is hamar feltalálják magukat! Kalandozzatok velük! Olvassátok el a Két kis dínó Artúr király udvarában bevezetőjét!

tovább...

Be mersz lépni Csend apó kertjébe?

Lapozz bele Bojti Anna legújabb könyvébe!

Ki mondta, hogy a matematika nem lehet játék? Bojti Anna legújabb könyve, a Csend apó kertje minden kétkedőd meg fog győzni arról, hogy izgalmas rejtvényekkel, kalandos logikai feladványokkal észrevétlenül, játszva fejleszthető a gyerekek matematikai érzéke. Különösen, ha meg kell találniuk legjobb barátjuk eltűnt nővérét Csend apó titokzatos kertjében... Lapozz bele a könyvbe!

tovább...

Szabó Borbála: Szerenád

Lapozz bele a Képtelen képrablásba!

Hogy hol találkozik a képzőművészet, a színház és a gyerekirodalom? Hát itt, a Képtelen képrablásban! Volt egyszer tizennégy festmény, ezekről született tizennégy történet, melyek először előadás formájában keltek életre, most pedig antológiába gyűjtve olvashatók. Ráadásul Rubik Anna varázslatos illusztrációival! Olvasd el Szabó Borbála meséjét!

tovább...