Misu, a nyuszigyerek pont olyan mint te

Frappáns mesék jó képekkel

Végre itt a tavasz! De nem csak az egyre melegebb napok közelednek rohamosan, hanem a húsvét is. Ilyenkor mindent ellepnek a nyuszis és báránykás mesék és játékok. Most egy olyan mesekönyvet mutatunk be, akinek a hőseit már ismerheted, a legújabb kötet mégis rendhagyóra sikerült. Ismerd meg a német gyerekirodalom kedvenceit, Rotraut Susanne Berner meséit egy nyúlcsaládról!
tovább...

Ötletek nyusziknak!

A legjobb húsvéti meglepetések

Mit hozzon a nyuszi? Ebben a cikkben a legjobb meglepetéseket rendeztük sorba, ráadásul a cikkben szereplő könyveket 25% kedvezménnyel teheted a kosaradba! A könyveken kívül pedig más ajándékokat is elrejtettünk a cikkben, válaszd ki legjobb meglepetést és rendelj, hogy időben eljuthasson a meglepi a nyuszihoz is!
tovább...

Egy vers a nyúl mellé

Kiss Ottó: Piros

Legyen szép, napsütéses, színes (piros!) tojásos a következő pár nap!
Minden kedves Pagonyosnak boldog húsvétot kívánunk - most egy verssel:
tovább...

Mit hozzon a nyuszi?

"Fűzfa Terka, jó napot, szép húsvétvasárnapot!"

Ebben cikkben összeszedtük a legjobb húsvéti ajándékokat kicsiknek és nagyoknak. Akár könyvet, játékot, vagy frappáns kis apróságot szeretnél, ebben a szemlében biztos megtalálod a tökéletes meglepetést!

Szerezd be most akciósan a legmenőbb ajándékot!tovább...

Legyen szép a húsvét!

Minden kis és nagy Pagonyosnak olvasós, napsütéses, vidám napokat kívánunk!
tovább...

Na és neked mit hoz majd a húsvéti nyúl?

Könyv- és játékötletek tavaszra!

Ugye ti is várjátok már a tavaszt? Ha tavasz, akkor húsvét, ha húsvét, akkor nyuszik, tojások, csibék, minden mennyiségben. Most összeválogattunk nektek pár szuper könyvet és játékot, amik garantáltan megteremtik a tavaszi hangulatot a közelgő ünnepre, de húsvéti ajándéknak is remekül beválnak majd: tippek húsvéti meglepetésekhez kicsiknek!


tovább...

6 könyv, amiket húsvétra ajánl a Pagony

Mert még mindig a könyv a legjobb ajándék...

Olvasd el, mik a mi személyes húsvéti kedvenc könyveink, hátha találsz köztük olyat, amit nem ismersz! Bátran ajánljuk őket kicsiknek-nagyoknak (még a párodat is meglepheted valamelyikkel!), mert cukik, viccesek, kicsit retrósak, szóval örömet okoznak (nemcsak) húsvétkor!
tovább...

Tojások húsvétra

Színező

Olvassátok el húsvéti kézműves tippünket, no meg persze a legújabb Bogyó és Babóca könyvet, és nyomtassátok ki hozzá ezeket az aranyos tojásokat Bogyó és Babóca meséjéből. Hiszen a Bogyó és Babóca társasjátéka egy húsvéti mesét is tartalmaz!
tovább...

Színes nyuszifarkinca

Alkotóprojekt húsvétra

Nyuszifarkinca. Gyerekkorom húsvétjainak legmaradandóbb emléke a selymes barkatermések simogatása, meditatív bügyürgészése. Azóta is minden tavasszal alig várom, hogy megjelenjenek a virágosoknál a barkacsokrok. Az első kis csokrot esélyem sem volt vázába rakni, a gyerekek rögtön lecsaptak rá, és igazságosan elosztották, persze csak maguk között. - Győri Borbála cikke
tovább...