Imbusz mester autót épít

May Szilvia

Imbusz mester autót épít

Pikler Éva illusztrációival

Bolti ár: 2390Ft
Kedvezményes ár: 2032 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2008
32 oldal, 195x230 mm, Kemény borító  

A világ legjobb autószerelőjét úgy hívják, hogy Imbusz mester. Bármilyen autót meg tud javítani. Ha esetleg elgurul a járgányod kereke, vagy elgörbül a kormánya, Imbusz mester addig nem nyugszik, míg nem talál hozzá való alkatrészt és megszereli. Ha pedig mellette van Pudlimász is, a háromlábú kutya, a világ legszeleburdibb autószerelő-segédje, egészen fantasztikus dolgok is megtörténhetnek... Imbusz mester és Pudlimász még sok-sok új autón törik a fejüket. Kiderül a folytatásból!

Ezt a könyvet 3-7 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Csomagolástechnikusként végzett, de inkább művészeti vezetőként dolgozott reklámügynökségeknél és újságcikkeket írt, majd kézműves ékszereket készített. Mindeközben több filmforgatókönyvet és számos mesekönyvet írt. Szentendrén él, rengeteg gyógy- és fűszernövény között.

Könyvei a Pagonynál:
Imbusz mester autót épít
Imbusz mester és a szemüveges autó
Imbusz mester és a taxifutam
Nyáron nyaralunk, télen telelünk

A szerző más könyvei

 • May Szilvia
  Cerkabella Könyvek Kft.
  2125 Ft (-15%)
  2500 Ft
  Mindenórás kakukktojás, veszélyes málnalekvár és az Utazással Hazahurcolt Fertőzések támadása az állati kalandok folytatódnak a Fásli Utcai Állatkórházban! Doktor Pipitér, Doktor Fábián, Professzor Lee és Doktor Szabó Olló a helyzet urai: itt se a bal, se a jobb eset nem marad ellátatlanul.
 • May Szilvia
  Cerkabella Könyvek Kft.
  1875 Ft (-25%)
  2500 Ft
  Ez a könyv jó szakkönyv lehet praktizáló 3-6 évesek számára, ugyanakkor segíthet eloszlatni a kórházzal, orvosokkal kapcsolatos félelmet, mert ha nem is didaktikusan, de arról szól, hogy a másságot és az ebből fakadó félelmeket egy jó ügy érdekében le leh

A sorozatról

Cikkek

Nyáron nyaralunk, télen szerelünk

Imbusz mester és Pudlimász nyaralni megy

2011. augusztus 8. cimkék: olvasósarok Mesesarok 

iMay Szilvia meséjét olvashatjátok Pudlimászról, a háromlábú kutyáról és gazdájáról, a mindent megszerelő Imbusz mesterről. Imbusz mester autószerelő, de ha kell, rövidlátó vagány tanítónőnek szerel szemüveges autót, autóversenyző kutyáknak mindenféle trükkös járgányt, vagy éppen egy olyan kocsit, amit a bandázó rosszkutyák az életben nem érnek utol.

Egy múlt században született blogbejegyző emlékiratai, avagy van élet a babákon túl

2009. november 24. - Csilla cimkék: Csilla blog híradó 

May Szilvia író és Pikler Éva illusztrátor, az Imbusz mester autót épít című könyv szerzőpárosa úgy döntött, hogy tovább szövi Imbusz és Pudlimász történetét, így 2009. november 7-én a Pagony Szombatok alkalmával bemutatásra került a sorozat második része, melynek címe: Imbusz mester és a szemüveges autó. Egy múlt században született blogíró így emlékezett titkos naplójában erre a jeles napra...

INTERJÚNK AZ IMBUSZ MESTER ALKOTÓIVAL

2008. november 12. - Hanna cimkék: interjú 

A Pagony új könyvei között találunk egy igazi kisfiús darabot: az öreg és persze kicsit rigolyás, de szeretetre méltó Imbusz mester, az autószerelő és Pudlimász, újdonsült kutyájának kalandjai kezdenek kibontakozni, sok-sok autóalkatrésszel, aranyosan ferdefejű vakarccsal és aprólékosan ábrázolt különleges motorszereléssel. A tanulság szerencsére csak annyi, hogy egy közös húslevesezés mindenkinek csak jót tehet. May Szilvia írót és Pikler Éva illusztrátort, a könyv alkotópárosát kérdeztük.