ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 3-7
  • akciós

May Szilvia

Imbusz mester autót épít

Illusztrátor: Pikler Éva

Pozsonyi Pagony Kft, 2008

32 oldal, Kemény borító

A világ legjobb autószerelőjét úgy hívják, hogy Imbusz mester. Bármilyen autót meg tud javítani. Ha esetleg elgurul a járgányod kereke, vagy elgörbül a kormánya, Imbusz mester addig nem nyugszik, míg nem talál hozzá való alkatrészt és megszereli. Ha pedig mellette van Pudlimász is, a háromlábú kutya, a világ legszeleburdibb autószerelő-segédje, egészen fantasztikus dolgok is megtörténhetnek... Imbusz mester és Pudlimász még sok-sok új autón törik a fejüket. Kiderül a folytatásból!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2390 Ft
1912 Ft (-20%)

Nyáron nyaralunk, télen szerelünk

May Szilvia meséjét olvashatjátok Pudlimászról, a háromlábú kutyáról és gazdájáról, a mindent megszerelő Imbusz mesterről. Imbusz mester autószerelő, de ha kell, rövidlátó vagány tanítónőnek szerel szemüveges autót, autóversenyző kutyáknak mindenféle trükkös járgányt, vagy éppen egy olyan kocsit, amit a bandázó rosszkutyák az életben nem érnek utol.

Egy múlt században született blogbejegyző emlékiratai, avagy van élet a babákon túl

May Szilvia író és Pikler Éva illusztrátor, az Imbusz mester autót épít című könyv szerzőpárosa úgy döntött, hogy tovább szövi Imbusz és Pudlimász történetét, így 2009. november 7-én a Pagony Szombatok alkalmával bemutatásra került a sorozat második része, melynek címe: Imbusz mester és a szemüveges autó. Egy múlt században született blogíró így emlékezett titkos naplójában erre a jeles napra...

INTERJÚNK AZ IMBUSZ MESTER ALKOTÓIVAL

A Pagony új könyvei között találunk egy igazi kisfiús darabot: az öreg és persze kicsit rigolyás, de szeretetre méltó Imbusz mester, az autószerelő és Pudlimász, újdonsült kutyájának kalandjai kezdenek kibontakozni, sok-sok autóalkatrésszel, aranyosan ferdefejű vakarccsal és aprólékosan ábrázolt különleges motorszereléssel. A tanulság szerencsére csak annyi, hogy egy közös húslevesezés mindenkinek csak jót tehet. May Szilvia írót és Pikler Éva illusztrátort, a könyv alkotópárosát kérdeztük.

További kapcsolódó cikkek...