Mese, krimi, szerelem

Szemle a friss könyvekről

2017. szeptember 13. - Zsani cimkék: szemle 5-8 8-12 

Véget ért a nyár, elkezdődött az ovi és az iskola, visszakerültek a szekrények mélyére az úszógumik és vízipisztolyok. Kárpótlásul bőven lehet a jó könyvekből válogatni a borongós őszi délutánokon. Gyere, tarts velünk és ismerkedj meg néhány olyan új könyvvel, amit vétek lenne kihagyni az őszi bekuckózós délutánokból!
 • Molnár T. Eszter
  Tilos az Á Könyvek
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Lehet, hogy Bakos Virág a legviccesebb lány az osztályban, de vannak hetek, amikor neki sem jön össze semmi. Naná, hogy nem a madarászás vagy a kutyasétáltatás az oka annak, hogy padlón van. De tényleg, mit kell csinálni, ha egy bombanő hajt a pasidra?
 • Marion Van De Coolwijk
  Tilos az Á Könyvek
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Ugye, milyen izgalmas lenne, ha egy rocksztár lenne az apád? Hírnév, csillogás, magazinok, újságírók. A pasik meg csak úgy futnak utánad! Tényleg erre vágysz? Hogy ne tudj egy kávét meginni a jó fej apáddal anélkül, hogy villognának a vakuk? Megalázó cikkekben szedjenek ízekre? Sose legyél benne biztos, hogy téged szeretnek, vagy a híres apádhoz akarnak kozelebb férkőzni?
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Folyatódnak a legnészerűbb tanár és osztályánal kalandjai, ezúttal egy tengerparti erdei iskolában...
 • Wéber Anikó
  Pozsonyi Pagony Kft
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  A hatalmas szakmai és közönségsikert elért Az osztály vesztese című könyv után végre itt van Wéber Anikó következő, lebilincselő könyve! Adott egy izgalmas éjszakai kaland, amit a felsős diákok biztos, hogy nem tudnak majd lerakni.
 • Guus Kuijer
  Pozsonyi Pagony Kft
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Itt van Polli - Mindörökké együtt folytatása, egy nem átlagos lány magával ragadó története.
 • Ciaran Murtagh
  Pozsonyi Pagony Kft
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  FIN SPENCER megasztár lesz. A suliban színdarabot próbálnak, Claudiával a női fôszerepben. FIN biztos benne, hogy Hollywoodig nincs megállás. Csak egyetlen apró gond akad: CLIFF SHRAPNEL. El akarja happolni Fin elől a főszerepet és Claudia szívét. Fin úgy érzi, itt az idő, hogy újra elővegye a varázsnaplót, és elintézze, hogy minden FINTASZTIKUS legyen…
 • Wéber Anikó
  Pozsonyi Pagony Kft
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Jó lenne, ha az iskolában senki nem válna áldozattá... Olvassátok el a könyvet, ami kellő érzékenységgel mutat tükröt az iskolai életnek!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2372 Ft (-15%)
  2790 Ft
  Danny bát és a 3.a osztályt nagy megtiszteltetés éri! Ők adhatják elő az év végi zenés színdarabot, az igazgatónő szerzeményét. Kár, hogy a darab olyan vacak, hogy nem érdemes megtanulni. Nem baj, hiszen Danny bának mindig támad valami jó ötlete!
 • Mészáros Dorka
  Tilos az Á Könyvek
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Zénó, a laza zenész. Aliz, a népszerű táncos. Burni, a bulifelelős izompacsirta. Nóri, a vad gót. Erik, a magának való kocka. Meli, a visszahúzódó orvospalánta. Gergő, a tökéletes szívtipró. Hét kamasz, akiknek meg kell tanulniuk elfogadni egymást, és feldolgozni a fájdalmas múltat, hogy a rejtélyes gyilkos nyomára bukkanjanak, mielőtt túl késő lesz. Mert az idő egyre fogy: kevesebb mint egy hónapjuk maradt...
 • Guus Kuijer
  Pozsonyi Pagony Kft
  2287 Ft (-15%)
  2690 Ft
  Guus Kuijer regénye nem meg­oldani akarja a problémákat, hanem megmutatni, hogy mit lát és mit érez Polli, miközben küzd a körülötte lévővilággal. Egy nem átlagos lány magával ra­ga­dó, gyönyörűen megírt, kivételes története.