Járművek

Íme a legszebb képeskönyvek

17 csodálatos könyv, amit ismerned kell

2016. december 1. - Zsani cimkék: ünnep 

kocsSzeretnél valami szép és izgalmas könyvet karácsonyra? Ebben a szemlében kicsiknek, sulisoknak egyaránt találsz szuper ismeretterjesztő, mesés és regényes újdonságokat. A karácsony, az állatok, mentőjárművek, hercegnők, lovagok, tündérek, baglyok, az agyament felnőttek, a tesók, a robotok, a bérház és a böngészők mind megihlették a kortárs gyerekkönyvek szerzőit...
 • Amíg utazunk
  Gévai Csilla
  Pozsonyi Pagony Kft
  Neked: 2253 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2650 Ft
  Amíg utazunk a villamoson, a metrón, a trolin, a libegőn, a fogaskerekűn, megtudhatjuk... miért piros a metró, hogyan működik a mozgólépcső, miért a 72-es trolibusz a legjobb járat, és mennyiféle áramszedő van...
 • Az autó
  Móra Kiadó
  Neked: 1437 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1690 Ft
  Vajon mi van a motorháztető alatt? Hova siet a tűzoltókocsi és a mentőautó? Négy keréken, vagy akár kettőn, vágjunk neki együtt az útnak! Csodálatosan szép, valósághű rajzok segítenek abban, hogy jobban megismerd az autókat.
 • Ismerd meg! - Szállítóeszközök
  Studium Plusz Kiadó
  Neked: 1699 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1999 Ft
  Ez a szép képekkel illusztrált könyvecske a különféle járművekkel ismerteti meg a gyerekeket, akik a rajzok segítségével felfedezhetik a világot.
 • Közlekedés - Ablak-zsiráf könyvek
  János Somlai
  Móra Kiadó
  Neked: 2379 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2799 Ft
  Generációk nőttek fel az Ablak-zsiráf képes gyermeklexikonon. Alig van iskolai könyvtár, aminek polcain ne találnánk meg ezt a könyvet. Közben nagyot változott a világ körülöttünk. A gyerekek egyre több helyről egyre többféle információhoz jutnak, de az információk rendszerezésére, jelentésük széles körű megértésére alig van idő és alakalom.
 • English! Traffic - Közlekedés
  Geronimo Stilton
  Alexandra Kiadó
  Neked: 808 Ft (-15%)
  Bolti ár: 950 Ft
  Tudjátok, hogy van angolul a busz, motor, biciklikormány neve? Ebben a kötetben tehettek egy sétát a környéken Benjaminnal, Pandorával és persze Geronimóval, megismerkedhettek az útjelző táblák jeleivel, a járművekkel és a közlekedés szabályaival. Biciklivel és gyalog is jöhettek!
 • Star Wars: Hajógyár
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 2549 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2999 Ft
  Építsd meg a Millennium Falcont, egy TIE-vadászt és Kylo Ren kompját!
 • Gyerek közlekedési enciklopédia
  Scolar Kiadó
  Neked: 4208 Ft (-15%)
  Bolti ár: 4950 Ft
  Ismerd meg a közlekedést, a járművek történetét, és sok-sok műszaki adatot!
 • Turbó Brúnó, a versenyautó
  Zoltán M. Kácsor
  Scolar Kiadó
  Neked: 1271 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1495 Ft
  A Garázs lakóival, a traktorral, buldózerrel, teherautóval, úthengerrel, bobcattel és a markolókkal mindig történik valami izgalmas: most például új lakó szeretne beköltözni hozzájuk, Turbó Brúnó, a piros színű versenyautó. Csakhogy Brúnó kicsit figyelmetlen, zajos, ráadásul folyton eszelősen száguldozik. A barátkozás nem indul zökkenőmentesen...
 • Mini móka - Közlekedés
  Ventus Libro Kiadó
  Neked: 1692 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  Játékok, feladványok 120 oldalon! Még ceruza sem kell hozzá! Rengeteg játékos, mókás feladványt tartalmaz ez a könyv óvodásoknak.
 • Mentőjárművek
  Scolar Kiadó
  Neked: 2083 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2450 Ft
  Ismerjük meg a világot, lépésről lépésre – együtt, minden nap. A Mit? Miért? Hogyan? Mini sorozat a legkisebbekkel ismerteti meg környezetünk titkait. Kötetei egyszerű és szemléletes válaszokat adnak a kicsik kérdéseire. A játékos elemek, a kedves rajzok, a kinyitható ablakok és a kornak megfelelő magyarázatok a könyv minden oldalát élvezetessé teszik. A praktikus és „strapabíró” könyvet kétéves kortól ajánljuk.