A biztonságos közlekedésre nevelés alapjai

Játék, mese, biztonság

2017. szeptember 19. - Zsani cimkék: utazás 

Elkezdődött az iskola és elkezdődnek a mozgalmas őszi hétköznapok is. Ha szeretnéd, hogy a gyereked abban a bizonyos pillanatban magabiztosan engedje majd el a kezed, miközben képes figyelni a saját biztonságára, akkor kezdd a tudatos közlekedésre nevelést most! Most egy olyan sorozatot mutatok nektek, ami bár a fővárosi tömegközlekedésre koncentrál, de ihletet adhat más településeken élőknek is.
 • Gévai Csilla
  Pozsonyi Pagony Kft
  Neked: 2253 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2650 Ft
  Amíg utazunk a villamoson, a metrón, a trolin, a libegőn, a fogaskerekűn, megtudhatjuk... miért piros a metró, hogyan működik a mozgólépcső, miért a 72-es trolibusz a legjobb járat, és mennyiféle áramszedő van...
 • Andrea Erne
  Scolar Kiadó
  Neked: 3188 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3750 Ft
  A kötet a haszongépjárművek legkülönfélébb fajtáival ismerteti meg az óvodás és kisiskolás gyermekeket. Megtudhatják belőle, mi a dolga egy teherautósofőrnek...
 • Móra Kiadó
  Neked: 1437 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1690 Ft
  Vajon mi van a motorháztető alatt? Hova siet a tűzoltókocsi és a mentőautó? Négy keréken, vagy akár kettőn, vágjunk neki együtt az útnak! Csodálatosan szép, valósághű rajzok segítenek abban, hogy jobban megismerd az autókat.
 • Scolar Kiadó
  Neked: 3000 Ft (-20%)
  Bolti ár: 3750 Ft
  A Ravensburger népszerű Mit? Miért? Hogyan? gyermekkönyvsorozatának 44. kötetét lapozgatva az óriásjárművekkel ismerkedhetnek az óvodások és a kisiskolások. Felfedezhetik, mire valók ezek a hatalmas járművek, és hogyan irányítják őket. Megtudhatják, mire használják a lapátkerekes kotrógépet, az óriásdömpert, a nehézvontatót, az óriásdarut, a fakitermelő gépet, a lépegető exkavátort. Megismerkedhetnek a konténerhajókkal, a legnagyobb repülőgépekkel, a leghosszabb vonattal és a legerősebb űrrakétával is.
 • Mechler Anna
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  Neked: 1692 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  Ugye milyen érdekesnek tűnik a kamionok munkája? A Kerék mesék legújabb részének hőse Jonatán, a kamion. Elutazik Olaszországba, szállít narancsot, találkozik régi barátokkal, elcserélnek rakományokat és még sok érdekes kalandban lesz része.
 • Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 4799 Ft (-20%)
  Bolti ár: 5999 Ft
  Segíts a mentőautónak a helyszínre érni, vezesd a liftet az emeletek között, fedezd fel a boltok kirakatát, és formáld a várost a saját kedvedre!
 • Tessloff és Babilon Kiadó
  Neked: 2952 Ft (-20%)
  Bolti ár: 3690 Ft
  Kik irányítják a vonatot? Milyen a railjet belülről? Mióta közlekednek vonatok? Hogyan tartják karban a vonatokat?
 • Tessloff és Babilon Kiadó
  Neked: 552 Ft (-20%)
  Bolti ár: 690 Ft
  Mi van a tűzoltóautóban? Milyen a tűzoltólaktanya? Mire való a védőruha?
 • Tessloff és Babilon Kiadó
  Neked: 552 Ft (-20%)
  Bolti ár: 690 Ft
  Hogyan javítják meg a kipufogót? MIre való a levegő kulcs? Mire jó az emelőállvány?
 • Scolar Kiadó
  Neked: 2396 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2995 Ft
  Ebből a színes képeskönyvből minden megtudnak a kicsik a járművek világáról.