Játék

7 családi játék

Kedvenc újdonságaink

2017. március 23. - Zsani cimkék: játék családi 

bangSok jó társasunk van. Az alábbiakban felsorolom a legnagyobb kedvenceket: legyen szó délutáni családi játékról, vagy gyerekes összejövetelről, szívesen vesszük elő őket – élvezetesek kicsiknek nagyoknak egyformán.

Kattints a cikkre és ismerd meg a 7 legszuperebb családi játékot!

Különbségkereső JÁTÉK!

Köszönjük a megfejtéseket!

2017. március 6. - Zsani cimkék: játék 

kufliDániel András 7 apró kis különbséget rejtett el A kuflik és a mohamanyi című legújabb kötetének illusztrációjában.
Itt vannak a nyertesek!

Képességfejlesztés lépésről lépésre

gyakoroljatok játékosan!

2017. január 26. - Zsani cimkék: játék 3-6 5-8 

kalimpaMost egy olyan játékos tornával lepheted meg otthon a gyereked, amit tuti, hogy élvezni fog, miközben fejlődik az idegrendszere. A játékot a Kalimpa című képességfejlesztő "tornasorokat" is hozó meseregényből választottuk, ha bevált, olvassátok el a bábfiú kalandjait és játsszátok is el! 

Készüljetek fel az iskolára, az iskolaérettségi tesztre feszültség nélkül!

Művészi játékok a Marbushkától

3 játék karácsonyra

2016. december 14. - Zsani cimkék: játék ünnep 

marbushkaA Marbushka manufaktúra egyedi tervezésű, grafikájú játékai közül választottuk ki most a három kedvencünket az ünnepekre. Most egy nagyon fiús, egy nagyon lányos és családi, ízig-vérig karácsonyi csodára esett a választásunk. Jól esik kézbe venni ezeket a kézzel készített társasokat, elmerülni a rajzok, apró részletek mesebeli világában.

Kirakók a fa alá

Családi puzzle

2016. december 8. - Zsani cimkék: szemle játék 

ezeregyA téli szünetben végre lesz idő elővenni a legszebb kirakókat, és nekiállni a fa alatt a képek összeállításának. Ebben a szemlében csupa gyönyörű, szuper minőségű kirakót gyűjtöttünk össze, amiket érdemes elővenni és családilag körbeülni. Szuper karácsonyi ajándék ötletek gyűjteményeként is olvashatod a cikket, minden korosztálynak ajánlunk benne egy kirakót a régi kedvenceink és az újdonságok közül.

Várd kreatívan a Mikulást!

Best of ajándéklista

2016. november 17. - Zsani cimkék: játék kreatív 

aLeesett az első hó, és vele megérkezett a tél is. Közeledik a karácsonyi időszak, de ne feledkezzünk meg a gyerekek kedvencéről sem, december 6-áról. Természetesen a vattaszakállas, minden jóval megpakolt puttonyú Mikulásról van szó, aki minden évben megtölti a kiscsizmákat édességgel. A sok csoki mellett azonban kerülhet más is a cipőkbe. Kiválogattuk nektek az összes apróságot, amiknek a gyerekek biztosan örülni fognak. Ha pedig az adventi naptáradba keresel szuper csomagokat, amiket szét tudsz osztani a különböző napokra, akkor is kattints a cikkünkre!

Frindt Julcsi kedvenceit olvasod.

Állati társasok

Kedvenc ovis játékaink

2016. december 19. - Zsani cimkék: játék 3-6 

pMiért fontosak a társasjátékok? A játékok a gyerekek életének mozgatóelemei, fantáziájuk segítségével bármit könnyedén tudnak szimbólumként alkalmazni. Így lehet a gesztenye fizetőeszköz, vagy a vonalzó repülő. A játékok fejlesztik a gyerekek asszociációs készségét, logikáját, szélesítik az ismeretkörét, ezáltal fejlesztik a szókincsét, a gondolkodását.

Navratil Dominika ajánlóját olvasod.

Ez gyerekjáték!

Jókedv az egész családnak

2016. október 27. - Zsani cimkék: szemle játék 

aMindjárt itt az őszi szünet! Akár a szórakoztató családi programokat szervezed, akár tudatosan már most elkezdesz készülődni az ünnepekre: itt a helyed! Most csupa abbahagyhatatlan játékkal készültünk! Ezeket szeretjük mi, ezeket játsszuk mi a szünetben. 

Most minden családtagot játékba hozunk!

Frindt Julcsi és Udvari Orsi ajánlója.

Játékidő!

Vigyázz, kész, rajt!

2016. október 20. - Zsani cimkék: szemle játék 

eurekaHa társasjátékról beszélünk, a legtöbbek fejében olyan klasszikusok fognak kirajzolódni, mint a Ki nevet a végén?, a Monopoly (aminek nem rég jelent meg a már sokkal izgalmasabb Anti-Monopoly változata) vagy a Kígyók és létrák. Nos, ezek a társasok sem rosszak, ha szeretnénk valamivel elütni az időt, de nézzük, mik azok, amiket nem csak jobb híján veszünk majd elő, hanem alig várjuk majd a hétvégét, hogy legyen egy kis időnk játszani!

Frindt Julcsi és Navratil Domi szemléjét olvasod.

SZÜLINAPI KVÍZ

Legyél te a legügyesebb olvasó! Játssz és nyerj!

2016. október 4. - Zsani cimkék: játék 

szutyokKöszönts fel minket a szülinapunkon! Hogy hogyan?

Válaszolj meg 10 kérdést, küldd el a megfejtést vasárnapig a jatek@pagony.hu-ra és reménykedj a nyereményben, a Szülinapi Könyvcsomagban!

Most kiderül, hogy elég jól ismered-e a Pagony könyveket!

Játékok igazi felfedezőknek!

A legszuperebb játékok, hogy kalandozva tanulhass!

2016. augusztus 4. - Zsani cimkék: szemle játék ismeretterjesztő Best of 

1Színek, hangok, szagok, bogarak, környezetismeret, állatok, városok, történelem – ebben a válogatásban olyan izgalmas játékokat találhattok, amelyek amellett, hogy szórakoztatnak, a kimeríthetetlen felfedezésvágyat is kielégítik és még fejlesztenek is. Meg tudod különböztetni a zajos utcát a mesebeli falutól? Szeretnéd fejleszteni a memóriádat, és érdekes tényeket megtudni különböző találmányokról? Vagy netán megszállott bogárrajongó vagy, aki közelről szereti szemlélni az ízelt lábakat és kitinpáncélokat? És azt vajon tudod, hogy a kamerát vagy a teafiltert találták fel előbb?

Navratil Dominika ajánlóját olvasod.

Játssz, tanulj és szórakozz útközben!

Kedvenc újdonságaink szemléje

2016. július 27. - Zsani cimkék: szemle játék 

gyurmaKíváncsi vagy milyen nyári, utazós újdonságok jöttek a Pagonyba?
Akkor lapozz, és nézd meg, mennyi kincset gyűjtöttünk össze! Bőröndök, tatyók, gyurmák, tetkók, tavcsövek, periszkópok, nagyítók és többfunkcíós optikai eszközök...

Jöjjön minden, ami utazás!

Gyönyörű és izgalmas! Végre újra Marbushka!

Szemle a kedvenc játékainkról

2016. július 13. - Zsani cimkék: szemle játék 

bogreA Marbushka manufaktúra egyedi tervezésű, grafikájú játékai közül válogattunk össze nektek néhány kedvencet. Jól esik kézbe venni ezeket a kézzel készített csodákat, elmerülni a rajzok, apró részletek mesebeli világában.

Szakács Zsu ajánlóját olvashatjátok!

Megérkeztek a Thinkfun legmenőbb újdonságai!

Játékok 3 pontban

2016. július 6. - Zsani cimkék: szemle játék Best of 

yogaSzívesen megismernéd a legmenőbb és legújabb játékokat? Most 3 pontból mindről kiderül, mitől olyan jók. Érezzétek jól magatokat 1. a földön, 2. a levegőben, 3. a földalattin!

Kártyázz betűkkel!

Négyféle betűkirakó játék 7-99 éves korig!

2016. július 5. - Zsani cimkék: játék beszámoló 

betuzoHa már ismered a betűket, és szeretnél velük játszani, akkor ez a kártya neked való! Mert a betűk izgalmasak!

Négy betűkeverő-kavaró játék egyetlen dobozban. Rakosgasd a betűket, és alkoss belőlük minél több és hosszabb szót, hogy te nyerjél szókirakóban, betűrablóban, szókeverőben és csere-berében is!

A játék fejleszti a szókincset, a térbeli tájékozódást és a kombinációs képességet.