Pagony Meseíró játék Berg Judittal és Kertész Erzsivel!

Mire készül DR? Fejezzétek be a történetet!

2017. november 14. - Somogyi Laci cimkék: játék 

Idén nyáron Berg Judit és Kertész Erzsi írt egy közös könyvet, A négy madár titka címen. A kalandregény egyik fontos szereplője a titokzatos, okos, gátlástalan DR.

Megjöttek az új kártyajátékok

Tökéletes partikellékek minden alkalomra

2017. október 12. - Zsani cimkék: szemle játék 

Rengeteg izgalmas kártyajáték érkezett a boltba, kezdődik az őszi nagy játékfeltöltés... Kipróbáltuk őket, a legjobbakat pedig most 6-tól 99 éves korig ajánljuk. Itt tuti találsz egy meglepetést délutánra, az őszi szünetre és a fergeteges bulikra!

Rendelj most 15% kedvezménnyel kártyajátékokat!

Olvasóklub általános iskolásoknak garantált ajándékokkal és jutalomkönyvvel

Tarts velünk idén is a Kaméleon Olvasóklubban!

2017. szeptember 28. - Zsani cimkék: játék pályázat 

kamKét szuper Pagony-könyvvel és sok már kiadó legjobb olvasmányaival várja a jelentkezőket október 6-ig a Kaméleon Olvasóklub! Akár egyénileg, akár csoportosan, osztályosan neveztek erre az izgalmas játékra, ne tétovázzatok, mert rengeteg kalandot ígér az idei év! A szórakoztató játék segít az olvasás és szövegértés fejlesztésében, a diszlexia és diszgráfia kezelésében.


Találd ki!

Eláruljuk, mi nyert!

2017. szeptember 27. - Pagony cimkék: játék 

Mutatunk pár kérdést A Mi a legerősebb a világon? című könyvből...  Mutatjuk a helyes válaszokat is, és eláruljuk a nyertes nevét is!

Kuflikkal szép az ünnep!

Ismerd meg a kuflis kártyát és társast!

2017. augusztus 17. - Zsani cimkék: játék 

 Kattints a cikkre és ismerd meg a Kuflikupac és a Kuflinyomozók játékokat!

Ráadásul csak ma 20% kedvezménnyel rendelheted meg őket!

Társasok és kártyák a Pagonytól

Ismerd meg a játékokat itt!

2017. augusztus 17. - Zsani cimkék: játék 

A társasozást nem lehet elég korán kezdeni. Ebben a szemlében olyan Pagony játékokat találsz, amiket már hároméves kortól ajánlunk, de mivel a szabályok több fokon nehezíthetőek, egészen a kisiskolás kor végéig kitart az élvezetük!

Ismerd meg a Pagony ovis játékait!

Az augusztus az év vasárnapja – de megmutatjuk, hogyan élvezd, miközben ráhangolod az agyad az évre

Vicces logikai játékok szemléje

2017. augusztus 24. - Zsani cimkék: játék hogyan válasszak? 

bubblesAz augusztus hálátlan hónap. Még elviselhetetlenül meleg van, de a legtöbben már túl vagyunk a nyaraláson. Még nem kezdődik a tanév, de már itt van a nyakunkon a füzet-tankönyv-írószervásárlás kínzó sürgetése. Még ki akarjuk élvezni az utolsó heteket, de már a szemünk előtt lebeg a szeptember, és letűnt vakációkon nosztalgiázunk. Az augusztus az év vasárnapja, a vasárnapok pedig arra valók, hogy összeüljön a család és/vagy a barátok, és társasozzanak egy jót. Felejtsük hát el az előttünk álló nehézségeket, és nézzük meg, milyen szuper játékokkal tehetjük emlékezetessé az utolsó nyári hónapot!Kreatív játék a kuflikkal szuper nyereményekért!

Rajzolj és mesélj és játssz!!!

2017. augusztus 9. - Vera cimkék: játék 

kuflikHamarosan két kufli-játékkal jelentkezik a Pagony, szóval nemsokára nemcsak könyvben vagy filmen élvezheted a kuflikat! A Kuflinyomozók társajáték és a Kuflikupac kártya az egész család nagy kedvence lesz!

Ízelítőnek két kreatív játékot hirdetünk, amire augusztus 20-ig nevezhettek!

Amíg megérkezik a kártya és a társas, játssz velünk (és a kuflikkal), hátha megnyered az új játékok egyikét!

Kártyák akcióban!

Gyorsaság, kreativitás, logika az egész családnak

2017. július 6. - Zsani cimkék: játék 

A nyaralás alatt nem egyszerű mindig bevetni egy mindenki számára érdekfeszítő játékot. De talán nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy nem fér be minden gyerek minden kedvence a bőröndbe. A mi kedvenc nyaralós játékaink a kártyák, amik egyrészt kis helyet foglalnak, másrészt az egész társaságot játékba hozzák. Olvasd el a szemlét, hogy megtaláld azt a paklit, amit kifejezetten nektek találtak ki!

A nyüzsis gyerek és a logika

Gyerekszemmel LOGICO

2017. június 16. - Zsani cimkék: játék utazás 

A Logico egy bevált, ismert és szeretett fejlesztő játék, ami már a küllemével megragadja a gyerekek figyelmét. Kisebb és nagyobb ovisok régi kedvence, ezért biztos, hogy már sokaknak nem kell bemutatnom a játékot. Vagy mégis?

Az én kislányom finoman szólva eleven és huncut teremtés (oké, még csak 4 éves), ezért, amikor hazahoztam a LOGICO-t, fel voltam rá készülve, hogy nem fog neki tetszeni a koncentrációt és ücsörgést igénylő fejtörő. Annál nagyobb volt a meglepetés!