Játékos agymozgatás

A nyár utolsó felvonására is érkeztek hozzánk olyan játékok, amiket akár a lakásban, akár a kertben, akár a strandon szabadon élvezhettek, hiszen kis méretűek, praktikusan elcsomagolhatóak, és az egész család élvezni fogja őket! Ebben a szemlében bemutatunk nektek olyan játékokat, amik a nyári szünet végén egy kicsit megmozgatják a gyerekek agyát, legyen szó logikáról, számolásról, ügyességről vagy fantáziáról.
tovább...

Mit főzzünk ma?

Játssz velünk szuper nyereményekért!

Recepteket és fotókat várunk, hiszen megjelent Kalas Györgyi nyomozós, gasztro meseregénye, a Tilda és a kövér macska!
tovább...

Pagony Meseíró játék Berg Judittal és Kertész Erzsivel!

Mire készül DR? Fejezzétek be a történetet!

Idén nyáron Berg Judit és Kertész Erzsi írt egy közös könyvet, A négy madár titka címen. A kalandregény egyik fontos szereplője a titokzatos, okos, gátlástalan DR.
tovább...

Megjöttek az új kártyajátékok

Tökéletes partikellékek minden alkalomra

Rengeteg izgalmas kártyajáték érkezett a boltba, kezdődik az őszi nagy játékfeltöltés... Kipróbáltuk őket, a legjobbakat pedig most 6-tól 99 éves korig ajánljuk. Itt tuti találsz egy meglepetést délutánra, az őszi szünetre és a fergeteges bulikra!

Rendelj most 15% kedvezménnyel kártyajátékokat!
tovább...

Olvasóklub általános iskolásoknak garantált ajándékokkal és jutalomkönyvvel

Tarts velünk idén is a Kaméleon Olvasóklubban!

Két szuper Pagony-könyvvel és sok már kiadó legjobb olvasmányaival várja a jelentkezőket október 6-ig a Kaméleon Olvasóklub! Akár egyénileg, akár csoportosan, osztályosan neveztek erre az izgalmas játékra, ne tétovázzatok, mert rengeteg kalandot ígér az idei év! A szórakoztató játék segít az olvasás és szövegértés fejlesztésében, a diszlexia és diszgráfia kezelésében.


tovább...

Találd ki!

Eláruljuk, mi nyert!

Mutatunk pár kérdést A Mi a legerősebb a világon? című könyvből...  Mutatjuk a helyes válaszokat is, és eláruljuk a nyertes nevét is!
tovább...

Az augusztus az év vasárnapja – de megmutatjuk, hogyan élvezd, miközben ráhangolod az agyad az évre

Vicces logikai játékok szemléje

Az augusztus hálátlan hónap. Még elviselhetetlenül meleg van, de a legtöbben már túl vagyunk a nyaraláson. Még nem kezdődik a tanév, de már itt van a nyakunkon a füzet-tankönyv-írószervásárlás kínzó sürgetése. Még ki akarjuk élvezni az utolsó heteket, de már a szemünk előtt lebeg a szeptember, és letűnt vakációkon nosztalgiázunk. Az augusztus az év vasárnapja, a vasárnapok pedig arra valók, hogy összeüljön a család és/vagy a barátok, és társasozzanak egy jót. Felejtsük hát el az előttünk álló nehézségeket, és nézzük meg, milyen szuper játékokkal tehetjük emlékezetessé az utolsó nyári hónapot!tovább...

Társasok és kártyák a Pagonytól

Ismerd meg a játékokat itt!

A társasozást nem lehet elég korán kezdeni. Ebben a szemlében olyan Pagony játékokat találsz, amiket már hároméves kortól ajánlunk, de mivel a szabályok több fokon nehezíthetőek, egészen a kisiskolás kor végéig kitart az élvezetük!

Ismerd meg a Pagony ovis játékait!

tovább...

Kuflikkal szép a nyár!

Ismerd meg a kuflis kártyát és társast!

 Kattints a cikkre és ismerd meg a Kuflikupac és a Kuflinyomozók játékokat!tovább...