Süt a nap? Kártyázz szabadban!

Ismerd meg a legjobb családi kártyákat!

2017. május 17. - Zsani cimkék: játék 

doboz

4 játék egy dobozban
, amit már 3 éves kortól boldogan játszanak a gyerekek! Most a család minden tagja választhat egy kedvenc játékot, a Pagony kártyák közül. 

Rendelj most 15% kedvezménnyel kártyajátékokat!

Kíváncsi vagy, mit rejt a legfrissebb játékunk, a Kutyatár? Ismerd meg a szabályokat! Találd meg a 4 Pagony kártya 14 játékvariánsából a kedvenceid! Hogy még könnyebb dolgod legyen, most pontoztuk is a játékokat! Nézd csak!Új játékra vágynak a gyerekek? Válassz újdonságaink közül

Legújabb játékaink kicsiknek és nagyoknak otthonra és utazáshoz is

2017. május 11. - Pagony cimkék: játék 

Szemlénkben kicsiknek és nagyoknak is kínálunk meseszép játékokat.

Itt van a Misu játék nyertese!

Köszönjük a sok-sok megfejtést!

2017. március 30. - Zsani cimkék: játék 

misuVégre megjelent a népszerű Misu sorozat harmadik kötete! A Szia, Misu! most a sok rövid történet helyett négy picit hosszabbat mesél el óriási szép böngészni hívó képekkel. Ezért nem is tudtunk ellenállni egy játéknak az illusztrációkkal...

Itt a nyertes, aki nem más, mint Papp Marci, gratulálunk neki!
Köszönjük a sok-sok beküldött megfejtést, örülünk, hogy ilyen sokan játszottatok és szeretitek Misut!

Egys(z)avas kémhatás

Mitől zseniális a Fedőnevek?

2017. március 28. - Pagony cimkék: játék 


fedÚj csillaggal bővült a partijátékok köre, sőt, egyből az első helyre rukkolt a BoardGameGeek olvasói szerint! Itt van a Fedőnevek című hihetetlen játék, ha nem még ismered, akkor olvasd tovább, aztán próbáld ki!

7 családi játék

Kedvenc újdonságaink

2017. március 23. - Zsani cimkék: játék családi 

bangSok jó társasunk van. Az alábbiakban felsorolom a legnagyobb kedvenceket: legyen szó délutáni családi játékról, vagy gyerekes összejövetelről, szívesen vesszük elő őket – élvezetesek kicsiknek nagyoknak egyformán.

Kattints a cikkre és ismerd meg a 7 legszuperebb családi játékot!

Különbségkereső JÁTÉK!

Köszönjük a megfejtéseket!

2017. március 6. - Zsani cimkék: játék 

kufliDániel András 7 apró kis különbséget rejtett el A kuflik és a mohamanyi című legújabb kötetének illusztrációjában.
Itt vannak a nyertesek!

Képességfejlesztés lépésről lépésre

gyakoroljatok játékosan!

2017. január 26. - Zsani cimkék: játék 3-6 5-8 

kalimpaMost egy olyan játékos tornával lepheted meg otthon a gyereked, amit tuti, hogy élvezni fog, miközben fejlődik az idegrendszere. A játékot a Kalimpa című képességfejlesztő "tornasorokat" is hozó meseregényből választottuk, ha bevált, olvassátok el a bábfiú kalandjait és játsszátok is el! 

Készüljetek fel az iskolára, az iskolaérettségi tesztre feszültség nélkül!

Művészi játékok a Marbushkától

3 játék karácsonyra

2016. december 14. - Zsani cimkék: játék ünnep 

marbushkaA Marbushka manufaktúra egyedi tervezésű, grafikájú játékai közül választottuk ki most a három kedvencünket az ünnepekre. Most egy nagyon fiús, egy nagyon lányos és családi, ízig-vérig karácsonyi csodára esett a választásunk. Jól esik kézbe venni ezeket a kézzel készített társasokat, elmerülni a rajzok, apró részletek mesebeli világában.

Kirakók a fa alá

Családi puzzle

2016. december 8. - Zsani cimkék: szemle játék 

ezeregyA téli szünetben végre lesz idő elővenni a legszebb kirakókat, és nekiállni a fa alatt a képek összeállításának. Ebben a szemlében csupa gyönyörű, szuper minőségű kirakót gyűjtöttünk össze, amiket érdemes elővenni és családilag körbeülni. Szuper karácsonyi ajándék ötletek gyűjteményeként is olvashatod a cikket, minden korosztálynak ajánlunk benne egy kirakót a régi kedvenceink és az újdonságok közül.

Várd kreatívan a Mikulást!

Best of ajándéklista

2016. november 17. - Zsani cimkék: játék kreatív 

aLeesett az első hó, és vele megérkezett a tél is. Közeledik a karácsonyi időszak, de ne feledkezzünk meg a gyerekek kedvencéről sem, december 6-áról. Természetesen a vattaszakállas, minden jóval megpakolt puttonyú Mikulásról van szó, aki minden évben megtölti a kiscsizmákat édességgel. A sok csoki mellett azonban kerülhet más is a cipőkbe. Kiválogattuk nektek az összes apróságot, amiknek a gyerekek biztosan örülni fognak. Ha pedig az adventi naptáradba keresel szuper csomagokat, amiket szét tudsz osztani a különböző napokra, akkor is kattints a cikkünkre!

Frindt Julcsi kedvenceit olvasod.