Megérkeztek a kufli-játékok!

Próbáld ki őket te is!

2017. augusztus 17. - Zsani cimkék: játék 

 Kattints a cikkre és ismerd meg a Kuflikupac és a Kuflinyomozók játékokat!

Ráadásul most 15% kedvezménnyel rendelheted meg őket! 

Ovis társasok és kártyák akcióban!

Hangolódjatok játékosan a szeptemberre!

2017. augusztus 17. - Zsani cimkék: játék 

Akár az első ovis napra készülsz, akár a visszatérésre a csoportba, a szeptember sosem könnyű. Mind a gyerekeket, mind a felnőtteket kimeríti a korán kelés, készülődés, időre járás. Kezdd el az átállást és hangolódást már most, hogy a napi rutin beiktatásán és az elszakadás nehézségén enyhíthess! Ezekkel a játékokkal könnyebb ráhangolódni az ovis hétköznapokra, most is és szeptembertől is bármikor elő lehet őket venni akár a csoportban, akár otthon!

Ismerd meg a Pagony ovis játékait!

Az augusztus az év vasárnapja – de megmutatjuk, hogyan élvezd, miközben ráhangolod az agyad az évre

Vicces logikai játékok szemléje

2017. augusztus 24. - Zsani cimkék: játék hogyan válasszak? 

bubblesAz augusztus hálátlan hónap. Még elviselhetetlenül meleg van, de a legtöbben már túl vagyunk a nyaraláson. Még nem kezdődik a tanév, de már itt van a nyakunkon a füzet-tankönyv-írószervásárlás kínzó sürgetése. Még ki akarjuk élvezni az utolsó heteket, de már a szemünk előtt lebeg a szeptember, és letűnt vakációkon nosztalgiázunk. Az augusztus az év vasárnapja, a vasárnapok pedig arra valók, hogy összeüljön a család és/vagy a barátok, és társasozzanak egy jót. Felejtsük hát el az előttünk álló nehézségeket, és nézzük meg, milyen szuper játékokkal tehetjük emlékezetessé az utolsó nyári hónapot!Kreatív játék a kuflikkal szuper nyereményekért!

Rajzolj és mesélj és játssz!!!

2017. augusztus 9. - Vera cimkék: játék 

kuflikHamarosan két kufli-játékkal jelentkezik a Pagony, szóval nemsokára nemcsak könyvben vagy filmen élvezheted a kuflikat! A Kuflinyomozók társajáték és a Kuflikupac kártya az egész család nagy kedvence lesz!

Ízelítőnek két kreatív játékot hirdetünk, amire augusztus 20-ig nevezhettek!

Amíg megérkezik a kártya és a társas, játssz velünk (és a kuflikkal), hátha megnyered az új játékok egyikét!

Kártyák akcióban!

Gyorsaság, kreativitás, logika az egész családnak

2017. július 6. - Zsani cimkék: játék 

A nyaralás alatt nem egyszerű mindig bevetni egy mindenki számára érdekfeszítő játékot. De talán nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy nem fér be minden gyerek minden kedvence a bőröndbe. A mi kedvenc nyaralós játékaink a kártyák, amik egyrészt kis helyet foglalnak, másrészt az egész társaságot játékba hozzák. Olvasd el a szemlét, hogy megtaláld azt a paklit, amit kifejezetten nektek találtak ki!

A nyüzsis gyerek és a logika

Gyerekszemmel LOGICO

2017. június 16. - Zsani cimkék: játék utazás 

A Logico egy bevált, ismert és szeretett fejlesztő játék, ami már a küllemével megragadja a gyerekek figyelmét. Kisebb és nagyobb ovisok régi kedvence, ezért biztos, hogy már sokaknak nem kell bemutatnom a játékot. Vagy mégis?

Az én kislányom finoman szólva eleven és huncut teremtés (oké, még csak 4 éves), ezért, amikor hazahoztam a LOGICO-t, fel voltam rá készülve, hogy nem fog neki tetszeni a koncentrációt és ücsörgést igénylő fejtörő. Annál nagyobb volt a meglepetés!


Keresed az ideális év végi ajándékot?

2017. június 9. - Pagony cimkék: játék hogyan válasszak? 

A tanév végének közeledtével sokan tanakodunk azon, hogy mivel köszönjük meg a pedagógusok egész éves munkáját. Az is egy nagy kérdés, hogy a gyerekeket mivel lepjük meg. Olvass tovább, van egy jó ötletünk.

Süt a nap? Kártyázz szabadban!

Ismerd meg a legjobb családi kártyákat!

2017. május 17. - Zsani cimkék: játék 

doboz

4 játék egy dobozban
, amit már 3 éves kortól boldogan játszanak a gyerekek! Most a család minden tagja választhat egy kedvenc játékot, a Pagony kártyák közül. 

Rendelj most 15% kedvezménnyel kártyajátékokat!

Kíváncsi vagy, mit rejt a legfrissebb játékunk, a Kutyatár? Ismerd meg a szabályokat! Találd meg a 4 Pagony kártya 14 játékvariánsából a kedvenceid! Hogy még könnyebb dolgod legyen, most pontoztuk is a játékokat! Nézd csak!
Új játékra vágynak a gyerekek? Válassz újdonságaink közül

Legújabb játékaink kicsiknek és nagyoknak otthonra és utazáshoz is

2017. május 11. - Pagony cimkék: játék 

Szemlénkben kicsiknek és nagyoknak is kínálunk meseszép játékokat.

Itt van a Misu játék nyertese!

Köszönjük a sok-sok megfejtést!

2017. március 30. - Zsani cimkék: játék 

misuVégre megjelent a népszerű Misu sorozat harmadik kötete! A Szia, Misu! most a sok rövid történet helyett négy picit hosszabbat mesél el óriási szép böngészni hívó képekkel. Ezért nem is tudtunk ellenállni egy játéknak az illusztrációkkal...

Itt a nyertes, aki nem más, mint Papp Marci, gratulálunk neki!
Köszönjük a sok-sok beküldött megfejtést, örülünk, hogy ilyen sokan játszottatok és szeretitek Misut!