Kártyák akcióban!

Gyorsaság, kreativitás, logika az egész családnak

2017. július 6. - Zsani cimkék: játék 

A nyaralás alatt nem egyszerű mindig bevetni egy mindenki számára érdekfeszítő játékot. De talán nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy nem fér be minden gyerek minden kedvence a bőröndbe. A mi kedvenc nyaralós játékaink a kártyák, amik egyrészt kis helyet foglalnak, másrészt az egész társaságot játékba hozzák. Olvasd el a szemlét, hogy megtaláld azt a paklit, amit kifejezetten nektek találtak ki!

A nyüzsis gyerek és a logika

Gyerekszemmel LOGICO

2017. június 16. - Zsani cimkék: játék utazás 

A Logico egy bevált, ismert és szeretett fejlesztő játék, ami már a küllemével megragadja a gyerekek figyelmét. Kisebb és nagyobb ovisok régi kedvence, ezért biztos, hogy már sokaknak nem kell bemutatnom a játékot. Vagy mégis?

Az én kislányom finoman szólva eleven és huncut teremtés (oké, még csak 4 éves), ezért, amikor hazahoztam a LOGICO-t, fel voltam rá készülve, hogy nem fog neki tetszeni a koncentrációt és ücsörgést igénylő fejtörő. Annál nagyobb volt a meglepetés!


Milyen játékot pakolj az útra?

7 kedvenc, amiket egész nyáron magaddal vihetsz

2017. június 15. - Zsani cimkék: játék utazás 

Évről évre visszatérő probléma nyaralás során, hogy milyen elfoglaltsággal üssük el az időt a hosszú autó-, vonat-, repülőúton, hogy mindenkinek egyben maradjanak az idegei, mire elérjük a célt. Persze ez sosem egyszerű, hiszen hiába vannak meg a kedvenc játékok, nemcsak, hogy nem fér be a bőröndbe, mert túl nagy vagy túl nehéz, de mivel szét is szóródik, nem lehet akárhol csak úgy előkapni. A tavalyi kártyás szemlénk második részeként most itt vannak azok a társasok, kreatív játékok, amelyek szintén tökéletes kiegészítőként funkcionálhatnak egy pihentető nyaraláshoz.Keresed az ideális év végi ajándékot?

2017. június 9. - Pagony cimkék: játék hogyan válasszak? 

A tanév végének közeledtével sokan tanakodunk azon, hogy mivel köszönjük meg a pedagógusok egész éves munkáját. Az is egy nagy kérdés, hogy a gyerekeket mivel lepjük meg. Olvass tovább, van egy jó ötletünk.

Süt a nap? Kártyázz szabadban!

Ismerd meg a legjobb családi kártyákat!

2017. május 17. - Zsani cimkék: játék 

doboz

4 játék egy dobozban
, amit már 3 éves kortól boldogan játszanak a gyerekek! Most a család minden tagja választhat egy kedvenc játékot, a Pagony kártyák közül. 

Rendelj most 15% kedvezménnyel kártyajátékokat!

Kíváncsi vagy, mit rejt a legfrissebb játékunk, a Kutyatár? Ismerd meg a szabályokat! Találd meg a 4 Pagony kártya 14 játékvariánsából a kedvenceid! Hogy még könnyebb dolgod legyen, most pontoztuk is a játékokat! Nézd csak!
Új játékra vágynak a gyerekek? Válassz újdonságaink közül

Legújabb játékaink kicsiknek és nagyoknak otthonra és utazáshoz is

2017. május 11. - Pagony cimkék: játék 

Szemlénkben kicsiknek és nagyoknak is kínálunk meseszép játékokat.

Itt van a Misu játék nyertese!

Köszönjük a sok-sok megfejtést!

2017. március 30. - Zsani cimkék: játék 

misuVégre megjelent a népszerű Misu sorozat harmadik kötete! A Szia, Misu! most a sok rövid történet helyett négy picit hosszabbat mesél el óriási szép böngészni hívó képekkel. Ezért nem is tudtunk ellenállni egy játéknak az illusztrációkkal...

Itt a nyertes, aki nem más, mint Papp Marci, gratulálunk neki!
Köszönjük a sok-sok beküldött megfejtést, örülünk, hogy ilyen sokan játszottatok és szeretitek Misut!

Egys(z)avas kémhatás

Mitől zseniális a Fedőnevek?

2017. március 28. - Pagony cimkék: játék 


fedÚj csillaggal bővült a partijátékok köre, sőt, egyből az első helyre rukkolt a BoardGameGeek olvasói szerint! Itt van a Fedőnevek című hihetetlen játék, ha nem még ismered, akkor olvasd tovább, aztán próbáld ki!

7 családi játék

Kedvenc újdonságaink

2017. március 23. - Zsani cimkék: játék családi 

bangSok jó társasunk van. Az alábbiakban felsorolom a legnagyobb kedvenceket: legyen szó délutáni családi játékról, vagy gyerekes összejövetelről, szívesen vesszük elő őket – élvezetesek kicsiknek nagyoknak egyformán.

Kattints a cikkre és ismerd meg a 7 legszuperebb családi játékot!

Különbségkereső JÁTÉK!

Köszönjük a megfejtéseket!

2017. március 6. - Zsani cimkék: játék 

kufliDániel András 7 apró kis különbséget rejtett el A kuflik és a mohamanyi című legújabb kötetének illusztrációjában.
Itt vannak a nyertesek!