Pagony Meseíró játék Berg Judittal és Kertész Erzsivel!

Mire készül DR? Fejezzétek be a történetet!

Idén nyáron Berg Judit és Kertész Erzsi írt egy közös könyvet, A négy madár titka címen. A kalandregény egyik fontos szereplője a titokzatos, okos, gátlástalan DR.
tovább...

Megjöttek az új kártyajátékok

Tökéletes partikellékek minden alkalomra

Rengeteg izgalmas kártyajáték érkezett a boltba, kezdődik az őszi nagy játékfeltöltés... Kipróbáltuk őket, a legjobbakat pedig most 6-tól 99 éves korig ajánljuk. Itt tuti találsz egy meglepetést délutánra, az őszi szünetre és a fergeteges bulikra!

Rendelj most 15% kedvezménnyel kártyajátékokat!
tovább...

Olvasóklub általános iskolásoknak garantált ajándékokkal és jutalomkönyvvel

Tarts velünk idén is a Kaméleon Olvasóklubban!

Két szuper Pagony-könyvvel és sok már kiadó legjobb olvasmányaival várja a jelentkezőket október 6-ig a Kaméleon Olvasóklub! Akár egyénileg, akár csoportosan, osztályosan neveztek erre az izgalmas játékra, ne tétovázzatok, mert rengeteg kalandot ígér az idei év! A szórakoztató játék segít az olvasás és szövegértés fejlesztésében, a diszlexia és diszgráfia kezelésében.


tovább...

Találd ki!

Eláruljuk, mi nyert!

Mutatunk pár kérdést A Mi a legerősebb a világon? című könyvből...  Mutatjuk a helyes válaszokat is, és eláruljuk a nyertes nevét is!
tovább...

Az augusztus az év vasárnapja – de megmutatjuk, hogyan élvezd, miközben ráhangolod az agyad az évre

Vicces logikai játékok szemléje

Az augusztus hálátlan hónap. Még elviselhetetlenül meleg van, de a legtöbben már túl vagyunk a nyaraláson. Még nem kezdődik a tanév, de már itt van a nyakunkon a füzet-tankönyv-írószervásárlás kínzó sürgetése. Még ki akarjuk élvezni az utolsó heteket, de már a szemünk előtt lebeg a szeptember, és letűnt vakációkon nosztalgiázunk. Az augusztus az év vasárnapja, a vasárnapok pedig arra valók, hogy összeüljön a család és/vagy a barátok, és társasozzanak egy jót. Felejtsük hát el az előttünk álló nehézségeket, és nézzük meg, milyen szuper játékokkal tehetjük emlékezetessé az utolsó nyári hónapot!tovább...

Társasok és kártyák a Pagonytól

Ismerd meg a játékokat itt!

A társasozást nem lehet elég korán kezdeni. Ebben a szemlében olyan Pagony játékokat találsz, amiket már hároméves kortól ajánlunk, de mivel a szabályok több fokon nehezíthetőek, egészen a kisiskolás kor végéig kitart az élvezetük!

Ismerd meg a Pagony ovis játékait!

tovább...

Kuflikkal szép a nyár!

Ismerd meg a kuflis kártyát és társast!

 Kattints a cikkre és ismerd meg a Kuflikupac és a Kuflinyomozók játékokat!tovább...

Kreatív játék a kuflikkal szuper nyereményekért!

Rajzolj és mesélj és játssz!!!

Hamarosan két kufli-játékkal jelentkezik a Pagony, szóval nemsokára nemcsak könyvben vagy filmen élvezheted a kuflikat! A Kuflinyomozók társajáték és a Kuflikupac kártya az egész család nagy kedvence lesz!

Ízelítőnek két kreatív játékot hirdetünk, amire augusztus 20-ig nevezhettek!

Amíg megérkezik a kártya és a társas, játssz velünk (és a kuflikkal), hátha megnyered az új játékok egyikét!
tovább...

Kártyák akcióban!

Gyorsaság, kreativitás, logika az egész családnak

A nyaralás alatt nem egyszerű mindig bevetni egy mindenki számára érdekfeszítő játékot. De talán nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy nem fér be minden gyerek minden kedvence a bőröndbe. A mi kedvenc nyaralós játékaink a kártyák, amik egyrészt kis helyet foglalnak, másrészt az egész társaságot játékba hozzák. Olvasd el a szemlét, hogy megtaláld azt a paklit, amit kifejezetten nektek találtak ki!
tovább...