Játék! Játék! Játék!

Folytasd az Időfutár 7-et, és legyen tied a fergeteges dicsőség az Időfutár 8. könyvbemutatóján!

Tudtad, hogy hamarosan megjelik az Időfutár 8. része? Most ennek örömére igazi Időfutár-író játékra hívunk téged! Folytasd az Időfutár 7. kötetét maximum 4000 karakterben, és a legkreatívabb dramaturgiai megoldásokat az Időfutár írói hatalmas meglepetéssel díjazzák majd november 16-án, az Időfutár 8. kötetének bemutatóján

A válaszokat az idofutar8@tilosazakonyvek.hu-ra várjuk 2019. november 10-ig!

Ihletésül olvasd el az Időfutár 7. végét, és elevenítsd fel a történetet!

"Ahogy a négyszáz évvel korábbi London nyüzsgő tömegében elvegyült, Bujdosóné legszívesebben felnevetett volna. Ezt csinálja utána valaki! Bravúros intrikák egész sorával rávette Hannáékat, hogy akaratuk és szándékuk ellenére újra használják az időgépet, és visszavigyék őt az Erzsébet-korba, ahol megkaparinthat egy eredeti Shakespeare-kéziratot. Hamarosan a kezében tarthatja a Merlin születését, és indulhat vissza a saját korába, ahol elárverezi a könyvet. Vajon mennyire szalad fel majd a licit? Alsó hangon is megkap érte az 1 millió fontot. Ennyi pénzből nekiállhat, hogy megvalósítsa régi tervét, és megmutathassa a világnak, hogy mire képes! Hogy fog bámulni Géza meg a többi dilettáns, akik eltávolították az iskolából! Mert ő nem arra hivatott, hogy egy középiskolának titulált kóceráj másodhegedűse legyen, hanem sokkal, de sokkal többre!
Már látta is az utca végén a Tabard Innt. Ám mielőtt megérkezett volna, hirtelen megtorpant. A sikátor egyik végén Hanna állt enyhén szétvetett lábakkal, sötét tekintettel, kezében egy lepattogzott zománcú éjjeliedénnyel.
– Ez meg mit keres itt? Istenem, még a végén elszúr mindent – sziszegte magában Búné, és hátrapillantott.
Megütközve látta, hogy a sikátor másik végén Bulcsú és Benedict áll vészjósló ábrázattal. Bujdosóné ereiben megfagyott a vér.
– Ezek valamit megtudtak. De vajon mennyit? – lamentált magában. – Talán még nincs minden veszve!
Léptek közeledtek a háta mögött.
– Tibi szíves üdvözletét küldi az Apostol utcából! – hallotta Hanna színtelen hangját.
Bujdosóné visszafordult, és már nyitotta is a száját, hogy magyarázkodásba fogjon, ám akkor már lendült is a kübli.
Egy fémes csattanás, és a dementor előtt elsötétült a világ."

Játék! Játék! Játék!

Folytasd a 7. részt! A legkreatívabb dramaturgiai megoldásokat az Időfutár írói meglepetéssel díjazzák majd november 16-án, az Időfutár 8. kötetének bemutatóján

A válaszokat az idofutar8@tilosazakonyvek.hu-ra várjuk 2019. november 10-ig!

Az ötleteket az Időfutár szerzői fogják elbírálni.

Vedd elő a legbátrabb ötleteidet, és találd ki te, hogyan folytatódjon a történet! A könyvbemutatón majd a hivatalos folytatást is megismerheted, és ha szerencsés vagy, te leszel a játékunk nyertese, így értékes nyeremény ütheti november 16-án a markodat!

Kapcsolódó könyvek

Kapcsolódó cikkek