Jön az Időfutár 8. része!

Gyere el a könyvbemutatóra!

cimkék: #Időfutár

Már nagyon izgulunk, mert az előző résznek akkora cliffhangerrel lett vége, hogy azóta sem tudunk nyugodtan aludni! Végre minden kiderül, gyere el a könyvbemutatóra, lesz filmvetítés, kvíz és jelmezbál is. Na meg ajándék, olvass tovább!

Felkészültél az új részre? Mutatjuk, mire számíthatsz a könyvbemutatón!

PROGRAMOK:

Öltözzetek reneszánsz ruhákba, szelfizzetek Shakespeare-rel vagy az Időfutár szerzőivel, nyerjétek meg az Időfutár-KVÍZt és csapjunk egy akkora bulit, amit még Shakespeare is megemleget!

Ha ebben a maszkban (vagy bármilyen, általad választott reneszánsz jelmezben) jössz, még egy Időfutáros notesszel is megajándékozunk! Sőt, még egy reneszánsz fotófal is lesz, ahol szelfizhetsz!

14.00-16.00 - Szerelmes Shakespeare filmvetítés

16.00 - Beszélgetés az Időfutár szerzőivel Veiszer Alinda vezetésével


„– Tibi szíves üdvözletét küldi az Apostol utcából! – hallotta Hanna színtelen hangját.
Bujdosóné visszafordult, és már nyitotta is a száját, hogy magyarázkodásba fogjon, ám akkor már lendült is a kübli.
Egy fémes csattanás, és a dementor előtt elsötétült a világ.

Ha emlékszünk, így zárult az Időfutár hetedik kötete. Nos, a nyolcadik innen, a küblitől indul, na meg onnan, hogy Hannáéknak majdnem sikerül hazamenniük Budapestre, a 21. századba. De – az olvasó legnagyobb szerencséjére – a dolog úgy alakul, hogy egy ideig még Londonban maradnak, és egy szelíd tekintetű fiatalember és törvényen kívüli barátai vendégszeretetét élvezhetik. No meg I. Erzsébetét. Vajon sikerül találkozniuk Shakespeare-rel is? De persze a nagy kérdés az, hogyan zökkentsék vissza az időt?

Egy újabb fergeteges, okos, játékos és szellemes szöveg a Gimesi–Jeli–Tasnádi–Vészits kvartettől, szülőkről és gyerekekről, családról és barátokról, múltról és jelenről, ármányról és szerelemről, költészetről és persze színházról: hiszen színház az egész világ!
És mellesleg, a történet befejeződik... (Vagy mégsem?)

Az Időfutár 8. - A visszazökkent idő című befejező részt kedvezményesen viheted majd haza!

A program ingyenes.

Jelezz a Facebookon, ha te is jössz!

Kapcsolódó cikkek