Terápiás állatmesék hétköznapi félelmekre

Ismerd meg a Jill Tomlinson-sorozatot!

Tökéletes esti mese? Állatos és vicces? Megnyugtató, mégis bátor és kalandos? És még az illusztrációi is szépek? Még mindig nem elég? Legyen bizonyított pszichoterápiás segítség a gyerekeknek, hogy legyőzzék a sötétséget, a szeparációs félelmüket és minden tudattalan konfliktusaikat? Olvass tovább és megtalálod a te meséd!

tovább...

Végre együtt a család!

Szemle a legünnepibb családi könyvekről és játékokról

Lassan itt a karácsony és végre együtt lehet a család! Az ünnep pedig nem lehet teljes egy meghitt történet, egy egész családot megmozgató játék nélkül. Most összeszedtük a legszuperebb családi könyveket és társasokat, hogy megmutassuk neked, mik azok, amik miatt mi annyira várjuk a karácsonyt! Már csak két hét! 

Olvasd el a szemlénket!

tovább...

Miért nem fáznak a pingvinek?

Győri Bori kreatív blogja

Az elmúlt években mintha elmaradna az igazi tél, legalábbis minket elkerül. Persze kell sapka, sál, kesztyű, de sem egy rendes hógolyózásra nem nagyon van alkalom, sem a szánkót nem érdemes előkeríteni a pincéből. Cserébe rengeteg pingvint esznek a gyerekeim. Gyerekpingvint, ha értitek, mire gondolok. Addig-addig, míg a hároméves azt hitte, a pingvin eleve csokiból van. Ekkor gyorsan nekiálltunk kinyomozni, milyenek is a pingvinek. Ha többet akartok megtudni a pingvinekről, olvassátok el A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt című könyvünket!

Most pedig kísérletezésre fel!

tovább...