Kertészkedj te is Babarókával!

Pagony DIY: tavaszi kertészkedős tippek Kiss Judit Ágnes Babaróka kertje című kötete alapján

Pont akkora örömmel tölt el minket is a tavasz beköszönte, mint Babarókát Kiss Judit Ágnes Babaróka kertje című kötetében. Végre el lehet kezdeni kertészkedni, amiben az a jó, hogy kert nélkül is lehet? Megmutatjuk, hogyan készíthetitek el ti is saját mini kerteteket egyszerűen, pár lépésben!

Kiss Judit Ágnes Babaróka kertjében szereplő mesék épp úgy a szülő-gyerek kapcsolatra helyezi a hangsúlyt, mint a sorozat előző kötete, a Babaróka ajándéka. A kis róka most Kiscicával barátkozik,  szembesül azzal, hogy a szülők időnként veszekednek, és megkönnyebbülve tapasztalja, a veszekedéseket kibékülések követik. Végül pedig, ahogy kitavaszodik, Babarókával és Mamarókával tarthatunk a kertbe, hogy aztán együtt ültessünk virágpalántákat! Kertészkedni rendkívül könnyű, megmutatjuk, milyen eszközökre lesz szükségetek hozzá!


1. sablon - töltsd le innen!
2. tetszőleges méretű doboz
3. csomagolópapír
4. olló
5. virágföld
6. palánták
7. 1 db nejlonzacskó
8. papírragasztó
9. kétoldalú ragasztó

Készítsetek velünk cipelő cicás könyvjelzőtizgő-mozgó Pitypang bábotmeseszép kaleidoszkópot, Boribonos pecsétet, kuflis kockákat, törpekönyvtárat, Elmeres füzért,  háromdimenziós hűtőmágnesképet a Ragaccsal, a hős kismacskával, adventi kalendáriumot! vagy karácsonyfadíszt A tündér csizmája szereplőivel, 
ujjbábot Jill Tomlinson hőseivel , cuki, kuflis partifalatka pálcikát, varázsoljatok bolygós dekorációt, készítsetek mütyürtartót vagy kuflis uzsonnásdobozt!

Kapcsolódó könyvek

Kapcsolódó cikkek