Készülj fel most, és tudd le stressz nélkül!

Nyári táborok két budapesti Pagonyban is!

cimkék: #hír

Az előző évekhez hasonlóan idén is rengeteg nyári tábor várja a gyerekeket a Pagonyban, és hogy neked is egyszerűbb legyen a készülődés, már most elmondjuk, mire számíthatsz!

 

 

A táborokra való jelentkezés még nem kezdődött el, arról később részletesen fogunk tájékoztatni, és a táborok listája még bővül és változhat!


Addig is tudj meg mindent, amit mi tudunk arról, hogyan fog alakulni a nyár a Pagonyban!


Figyelem: a Zuglói Pagony táborainak listájához görgess lejjebb!TÁBOROK A BARTÓK PAGONYBAN


június 17-21. Rumini tábor – KEZDŐ

Szeretsz alkotni, fejtörőket kitalálni, kincset keresni és társasozni? Netán még a színház is érdekel, és szívesen kalandoznál a tengeren a legvagányabb kisegérrel? Akkor ez a tábor neked szól!

A tábor akkor is nagyszerű szórakozást nyújt, ha még csak most fogsz megismerkedni Ruminivel.

6-10 éveseknekjúnius 24-28. Rumini tábor – HALADÓ

Részt vettél a tavalyi Rumini táborban, netán az előző héten is Rumini-táboroztál, és új kalandokra vágysz? Akkor ezt a tábort neked találták ki! A fókusz ismét a Rumini-regényeken van, de egészen új programmal vár téged Enikő, gyere el, ebből nem éri meg kimaradni!

6-10 éveseknek


július 1-5. Pszichodráma (félnapos) tábor

Beöltözős, meseírós, rajzolós, együttjátszós terápiás tábor, Kende Hanna-féle gyermekpszichodráma módszerrel. A terápiás tábor része az anamnézisfelvétel és a visszajelzés is.

5-7, 7-9 éveseknekjúlius 1-5. Filmjátszó tábor

Ha folyton ott a kezedben a mobil, és szeretnéd csetelésen kívül másra is használni, ebben a táborban a helyed! Forgass kisfilmet, zenés klipet és tematikus videót mobillal és tablettel, és használd kreatívan a modern technológiát!

10-13 éveseknekjúlius 8-12. Mocorgó tábor

Zene, közös játék, kézműves foglalkozások és sok-sok mozgás - kalandra fel! Vár Kalimpa, a bábfiú, Bubilla hercegnő és az Óriásbuborékok!

4-8 éveseknekjúlius 15-19. Bábtábor

Készíts te is bábelőadást! A táborozók bejárhatják a színházi szakmák világát, előadást készítenek, és végül saját bábos premierrel lepik meg a szülőket. A táborban népmesei alapból kiindulva válhatnak díszlettervezőkké, bábkészítőkké, dramaturgokká és rendezőkké.

8-12 éveseknekjúlius 29. - augusztus 2. Barangolás a művészetekben tábor

Ismerd meg a művészeteket! A tábor során múzeumokba látogathatsz és kiállításokat tekinthetsz meg, saját alkotásokat, sőt még makettet is készíthetsz.

7-14 éveseknek
július 29. - augusztus 2. Lego-tábor

Legszívesebben egész nap csak Lego-csodákat építenél? Van egy jó hírünk: ebben a táborban mást sem kell csinálnod! Állatok, járművek, épületek, pneumatikus szerkezetek, DUPLO-sarok, interkatív LEGO-vitrinek várnak egész héten.

6-14 éveseknekaugusztus 5-9. Filmjátszó tábor

Ha folyton ott a kezedben a mobil, és szeretnéd csetelésen kívül másra is használni, ebben a táborban a helyed! Forgass kisfilmet, zenés klippet és tematikus videót mobillal és tablettel, és használd kreatívan a modern technológiát!

14-16 éveseknekaugusztus 12-16. Mesés gyerekjóga tábor

Jógázni öröm, feltöltődés és kikapcsolódás, miért ne repülhetnénk el a mesék birodalmába a jógamatracon? A tábort ajánljuk a már jógázó gyerekeknek, azoknak, akik szeretnének megismerkedni vele, szívesen kalandoznak a képzelet világában, vagy éppen szeretnek álmodozni, netán szükségük van egy kis önbizalomra.

5-10 éveseknekTÁBOROK A ZUGLÓI PAGONYBAN


július 1-5. Kufli tábor

Fejtörők, vetélkedők, dramatikus játékok, alkotás és csapatverseny - a móka és a kacagás biztos, a sok játék és mozgás kötelező! Melyik szereplő áll legközelebb a szívedhez? Gyere, változz át egy hétre kuflivá!

5-8 éveseknekjúnius 24-28. Művészeti korok műhelye - Indián világ tábor

Zene–mozgás–alkotás–drámajáték: utazz az időben és tudj meg mindent az indiánok életéről, szokásairól és kultúrájáról! Ha legszívesebben sátorban aludnál és tollakat tűzdelnél a hajadba, itt a helyed!

5-7 éveseknekaugusztus 26-30. Iskolára hangoló tábor

Ha már éppen kezdenéd lógatni az orrod, mert hamarosan itt az iskola, gyere el ebbe a táborba! Ezzel a foglalkozással egyszerűen hangolódhatsz az évkezdésre, könnyű lesz az átmenet a felhőtlen nyárból az izgalmakkal teli iskolaévbe.

6-8 éveseknekKérdésed van? Írj nekünk egy emailt a program@pagony.hu-ra!
(A cikk nyitóképének forrása: Freepik

Kapcsolódó cikkek