Pásztohy Panka kiállítás a Pagonyban!

Keresd meg kedvenc rajzodat!

Szeptember 8-án, csütörtöktől: éljen Panka és Csiribí, az aprótörpe indiánok és a Palacsinta tábor lakói! A kiállítást Marék Veronika nyitja meg, aztán dedikálás, beszélgetés, műhelytitkok Pásztohy Pankától!
tovább...

Kis sikerek hete

Berg Judit második heti naplója

„Azért választottam ezt a címet, mert átütő, kirobbanó nagy sikerekről nem tudok beszámolni. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy negatív a mérleg. Határozottan a pozitív tartományban időz a kijelző. Igaz, az új Ruminit például nem fejeztem be, bármennyire is szerettem volna. De azért haladtam vele, már csak egyetlen fejezet hiányzik, az utolsó!” - Berg Judit eheti naplóbejegyzését olvashatod egy gyúrói író-olvasó találkozóról, egy érdekes kiállításról és egy zártkörű szobaszínházi előadásról.

tovább...

Nyúlpajtások kiállítás

március 30-ától láthatók a nyulak

2011. március 30-án délután ötkor nyílik az Illusztrátor Pajtások újabb kiállítása. Legutóbb a Millenárison a Magyar Mese Ünnepén találkozhattunk velük, korábban MackóPajtások néven a medvék köré szervezték akkori kiállításuk anyagát. Most Nyúlpajtásokként, a közelgő húsvét tiszteletére is, nyulak köré szervezik a kiállítást, melynek helyszíne a Munkácsy 27 Oktatóközpont (Budapest VI.kerület, Munkácsy Mihály utca 27.).

Az eseményt, szinte hagyomány szerint, Finy Petra nyitja meg.


tovább...

Meseépítészet a Fugában

Bartos Erika kiállítása március 23-tól

A FUGA Kortárs Építészeti Központban (1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.) március 23-án este hattól nyílik
Bartos Erika Meseépítészet című kiállítása a Bogyó és Babóca mesekönyvek építészeti jellegű illusztrációiból válogatva össze egy csokorra valót. A kiállítást Lázár Antal Ybl díjas építész nyitja meg. Az építészeti témájú meseillusztrációk március 23-tól április 11-ig tekinthetők meg.


tovább...