A kísérletezés legizgalmasabb formája

Ismerjétek meg a Buki tudományos készleteket!

Megtaláltuk az egyik legizgalmasabb módját annak, hogyan ismerkedhetnek meg a kisiskolás gyerekek a különböző tudományokkal - a Buki tudományos készletek segítségével!

tovább...

Izgalmas stratégiai játékok az egész családnak

Zombik, detektívek, Harry Potter és világkörüli utazás 80 nap alatt

Sokszor nehéz kiválasztani, milyen játékot vegyünk meg az egész családnak. Mindenki egyenlő esélyekkel indul? Együtt dolgozzunk benne, vagy egymás ellen? Mindenkinek tetszik majd a témája és célja? Most összeszedtünk nektek néhány játékot, ami szerintünk az egész családnak tetszeni fog és még össze is hangolja majd a társaságot a játékélmény!

tovább...

Játékok az autóba

Az ottvagyunkmár-mentes utazásért

Mindannyian emlékszünk, mennyire unalmas hosszú órákat az autó hátsó ülésén tölteni, az ablakon kifelé meredni és türelmetlenül várni, hogy végre igazán elkezdődjön a nyaralás. Nem mondom, hogy annyi év van mögöttem, aminek a távlatából már egy teljesen más világról adok most látképet: volt már 128 megabite-os MP3 lejátszóm, amiben az elem 2-3 órán át is bírta (ha nem ugráltam a dalok között), és persze könyveket, papírt és ceruzát én is tudtam vinni magammal. De szerencsére ma már sokkal több megoldás van arra, hogy az út minden perce izgalmasan, szórakoztatóan, játszva teljen. Össze is szedtük ezeket nektek, olvass tovább!

tovább...

Nyerj egy szuper játékot!

Játssz most kártyajátékunkért!

Játssz velünk, és nyerj egy különleges kártyajátékot! Kattints a részletekért!

tovább...

Jól játszani! – egy különleges könyv utóélete

Minden könyvünkért nagyon izgulunk, amikor megjelenik, hogy szeretni fogja-e a közönség. Ez a könyv különösen fontos volt nekem: nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy a játékok egyszerűen játszhatóak, de élvezetesek, változatosak, egyediek legyenek, köszönhetően a két szerzőnek, Jesztl Józsefnek és Lencse Máténak. Hogy a rajzok gyönyörűek, de funkcionálisak, köszönhetően Vörös Jutkának.

tovább...

A közönség kedvence: Pitypang!

Pitypang és Lili játékok

Pásztohy Panka Pitypang és Lili sorozata 2017-ben indult útjára, és az ovis gyerekek tömegei szerették meg a történeteket. Pitypang és Lili az első kötetben, a Mentsük meg a kiskutyám!-ban ismerték meg egymást, ahol Lili örökbe fogadta Pitypangot. Majd a Szeretem a kiskutyám!-ban Lili nevelgette-tanítgatta a kiskutyáját, és igazi kutya-gazdi párossá forrtak össze.

tovább...

4 ötlet ördöglakatok és más fejtörők ördöngös felhasználásához

...hogy okos gyereked még ragyogóbb elmévé fejleszd, kegyetlenül megtréfáld, tudatosan neveld, vagy egyszerűen csak lefoglald. Ráadásul jónéhány újdonságot is megismerhetsz ebből az összeállításból.

tovább...

Társasok versengés nélkül

Gondolkozzatok csapatban!

A legtöbbünk szerintem életében nem társasozott annyit egyszerre, mint idén ezekben a világtól elzárt hetekben. Az agyondigitalizált életünkben egy jó társas olyan, mint a friss levegő. Ha be tud szippantani minket a játék, akkor csodálatos órákat élhetünk át együtt, azzal a tudattal, hogy végre valami igazán értelmeset, építőt csináltunk. Értékes időt töltöttünk együtt. Most, hogy össze vagyunk zárva, sokakban nagyobb a feszültség a kelleténél. Érdemes ezért olyan társasokat választani, amik nem a versenyről szólnak, vagy legalábbis nem egymás ellen kell küzdeniük a játékosoknak. Szerencsére egyre népszerűbbek a kooperatív társasok, amikben közös erővel küzdhetünk a célokért. Minél jobban segítjük egymást, annál nagyobb esélyünk van a győzelemre. Ismerd meg a kedvenceinket!

tovább...

Papetri noteszeket mindenkinek!

Egy tökéletes ajándék

Hamarosan itt az anyák napja, és ha szeretnétek meglepni valamivel az anyukátokat, nagymamátokat, szomszéd nénit, akkor egyrészt nézzetek rá erre a szuper összeállításra, amit Laura készített, másrészt olvassátok el ezt a kis írást, ami a szívemnek egyik legkedvesebb nálunk kapható termékről szól!

tovább...