Egy új játékcsalád a Pagony kínálatában

Ismerd meg az Orchard Toys-t!

Vadonatúj játékcsaláddal bővült Pagonyos kínálatunk. Most olyan társasokat és kártyajátékokat ajánlunk, amikkel már bölcsis-ovis kortól is elszórakozhatunk a gyerekekkel – ennek a bezártság alatt pedig nagy hasznát fogod venni te is!

tovább...

Készíts koppolánt!

Hogy az micsoda? Most kiderül!

Hát persze, hogy valami kufliság! A Merre jártok, kuflik? kötetben ugyanis a kuflik jelentést adnak szavaknak, és nevet olyan dolgoknak, amiknek eddig nem volt nevük. Szeretnél te is ilyet játszani? Mutatjuk, mire van szükséged hozzá!

tovább...

Vágj pofát a kuflikkal!

A kuflikkal minden a feje tetejére áll, és itt most kötelező egy picit megbolondulni! Vágd te a legviccesebb fejeket, tudd meg, hogyan!

tovább...

Ujjfestés Babarókával

Maszatolj - de csak egy picit!

A picikkel az egyik legjobb móka az ujjfestés: fejleszti a finommotorikát, a koncentrációt, megtanulhatjátok a színeket, megismerhettek formákat. Próbáljátok ki most Babarókával!

tovább...

Nincs ovi, mihez kezdjünk a gyerekkel?

Tuti tippek a bezártság idejére

A nagyobb tesókat könnyű leültetni egy jó könyv elé, na meg – hiába is tagadjuk – a telefon is gyakorta ott van a kezükben (erre egy másik cikkünkben adunk nektek jó tippeket), de a kicsik rengeteg energiáját nehéz lekötni a négy fal között. Összeszedtünk nektek rengeteg ötletet, hogy mivel köthetitek le őket. Óvónők, akik szeretnék támogatni a szülőket otthon is, és szülők, akik már kifogytatok az átlagos napokon jól működő ötletekből – most figyeljetek!

tovább...

Gyerekjóga az egész családnak

Mozgásszeretet, tartás, relaxáció és egyensúly jógával

Iskolai hajtás, megfelelés a szülőknek, a tanároknak és a kortársaknak, versenysportok, plusz órák - ez csupán néhány dolog, ami a gyerekek életét is olyan stresszessé teheti, mint a felnőttekét. De van rá megoldás, olvass tovább!

tovább...

Kézműves kuflik

2 szuper ötlet

A kuflikkal soha nem unalmas az élet, ezt már biztosan te is tudod Dániel András népszerű és nagyon mókás sorozatából!

A következő cikkben két kuflis kreatív ötletet mutatunk, mindkettőt nagyon könnyen elkészíthetitek otthon is, és aztán lehet együtt kuflimemorizni, vagy épp egyedi kufligyűrű bemutatót tartani.

A Pagony Kreatív újabb két ötletét olvashatod.

tovább...

A legjobb foglalkoztatók húsvétra

Csokitojás mellé vagy helyett

Ha még nem vagy túl a meglepetések beszerzésén, szeretnénk felhívni a figyelmed pár színes, izgalmas és kreatív foglalkoztatófüzetre. Ráadásul, ha megtetszik a gyereknek, akkor egy egész sorozat áll a rendelkezésetekre!

tovább...

Elő a tojásokkal, itt a húsvét!

Győri Borbála kreatív blogja

Próbáltatok már nyers tojást pattogtatni? És beleharapni egy márványtojásba? Vagy tojás belsejében kristálykertet növeszteni?

Mindjárt itt a húsvét, és ilyenkor a csapból is a tojásfestés folyik. És tényleg, igazi tojást festeni nagyon jó móka, de mi egyrészt nem vagyunk nagy tojásfogyasztók, másrészt én kicsit mindig ódzkodtam attól, hogy a mindenféle festékkel befestett tojásokat megegyem. Úgyhogy idén inkább fatojásokat festettünk, az igazi tojásokkal viszont nagyon egyszerű és látványos kísérleteket végeztünk. Próbáljátok ki ti is a húsvéti kísérleteinket! - Győri Borbála kreatív blogja

tovább...